Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 14
nic0lle spune:
Astazi am fost foarte stresata, m-a durut burta toata ziua , stiu ca si la prima sarcina ma durea dar tot stresata sunt.
maine merg la doctor nu mai am stare sa astept pana sapt viitoare.
sper sa fie bine
DarkBendis spune:
Bine ai venit, si o sarcina frumoasa, Laura!
La mine inca nu au inceput greturile, poate scap si de data asta, la bb1 nu am avut deloc, dar imi simt sanii tensionati (ca data trecuta) si obosesc si ma ia cu somn destul de mult (asta nu mai tin minte de data trecuta, dar stiu ca asa e normal sa fie in primul trimestru).
Ioana, tu azi sau maine ai programarea la medic, nu ? Parca sa tineam minte, te asteptam sa vii cu vesti bune .
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
salome10 spune:
burtici stiu ca o sa ma criticati dupa postarea asta, dar vreau sa va intreb cum stati cu fumatul (cele care erau fumatoare inaintea sarciinii) ? eu le am rarit dar nu ma pot lasa. Sanatate lui bebe e mai importanta, dar ce sa fac?
DarkBendis spune:
Salome, eu m-am lasat de fumat de mai multi ani, si stiu ca nu e usor . Tigarile, fumul de tigara, substantele din tigara nu fac deloc bine la bebe, dar asta o stii si tu - deci chiar daca nu ai reusit sa te lasi complet, e foarte bine ca le-ai rarit . Incearca mai departe sa renunti, sau sa le raresti si mai tare, nu e usor, dar se poate, orice tigara pe care NU o fumezi e o tigara care NU ajunge la bebelus. Mult succes, noi iti suntem alaturi
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_lupu Buna dimi, Doar ce am servit un "mic" mic dejun,si urmeaza o cafeluta.Nu prea ma incanta sa beau cafea in timpul sarcinii,insa la ora 14 intru schimbul 2 de lucru,si tre sa ma tin un pic treaza,ca puiul meu cere somnic dupa-amiaza. |
Seara buna tuturor!
Eu cred ca nu am mai baut cafea de cand aveam 15 ani!
Dar daca sunt unele fete care prefera cafeluta, atunci o facem, no problem! eu sunt cu ceaiul de raspberry leaf dupa mine. Asta beau toata ziua.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_lupu Mihahegarty,stai linistita in privinta RH-ului negativ.Nu e "dracul chiar asa negru".Eu am avut in familie 2 matusi care au nascut la randul lor cate 2 copii ( 2 fete si 2 baieti),absolut sanatosi.Un alt caz a fost sora mea,care are RH-ul negativ,a ramas insarcinata si a dat nastere unei fetite de 3800 kg si 58 cm,care la ora actuala este de o inteligenta enorma.Mult succes si sarcina usoara in continuare. |
Laura simt fericirea in cuvintele tale! Se vede ca este un bebe mult dorit si asteptat! Sa fie ca si tu sa te bucuri de aceasta sarcina la maxima si bebe sa vina la termen si sanatos!
In ce parte a Germaniei stai? Eu am avut un boyfriend neamt inaintea sotului. Am fost cam 1 an impreuna. El locuia in Albstadt, langa Stuttgart. Foarte foarte frumos pe acolo! Vizitam foarte des donautall. Vai, ce mi e de dor de locurile alea! Mi a placut imens Germania, dar relatia nu a mers, din pacate erau fff Multe diferente intre noi. Tu esti casatorita cu un neamt?
mihahegarty spune:
Laura, da, ai dreptate cu rh negativ. Nu mi fac prea multe probleme, sunt sigura ca totul va fi bine, dar uite nu mai vine ciclul asta ca sa pot si eu incepe proiectul bebe 2! Azi sunt ziua 34!!!!
mihahegarty spune:
Miralexia, ce mesaj frumos!
Sa fie si la tine intr un ceas bun si iti urez o sarcina de vis! Fiecare moment este atat de frumos, de unic!