Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 13
mihahegarty spune:
Buna dimineata burticile mele dragi!
Haideti ca dau eu ceiutul sau cafeluta!
Ceva mic dejun, va poftesc pe toate la niste croissante calde!
laura_lupu spune:
Buna dimi,
Doar ce am servit un "mic" mic dejun,si urmeaza o cafeluta.Nu prea ma incanta sa beau cafea in timpul sarcinii,insa la ora 14 intru schimbul 2 de lucru,si tre sa ma tin un pic treaza,ca puiul meu cere somnic dupa-amiaza.
laura_lupu spune:
Miralexia,eu imi puneam semnul intrebarii de ce nu se "lipeste",pt. ca toate analizele ieseau perfecte.Uneori dr. ginecolog imi spunea ca si-ar dori asa femei sanatoase care doresc sa conceapa.
Nu stiu tu cum te simti,insa eu ma simt extraordinar de bine.In afara unor reprize trecatoare de somnolenta (mici si rare).
laura_lupu spune:
Mihahegarty,stai linistita in privinta RH-ului negativ.Nu e "dracul chiar asa negru".Eu am avut in familie 2 matusi care au nascut la randul lor cate 2 copii ( 2 fete si 2 baieti),absolut sanatosi.Un alt caz a fost sora mea,care are RH-ul negativ,a ramas insarcinata si a dat nastere unei fetite de 3800 kg si 58 cm,care la ora actuala este de o inteligenta enorma.Mult succes si sarcina usoara in continuare.
laura_lupu spune:
Hai sa va zic...inca nu stiu prea multe,pt. ca eu aveam programare la ginecolog pt. controlul de rutina,insa intre timp imi intarziase CM cu aprx. 10 zile.Acolo,la cabinet am facut testul de sarcina (pozitiv).Nu vroiam sa am gandesc ca as fi insarcinata,pt. aproape in fiecare an pateam asa,dadeam fuguta la farmacine,cumparam pretiosul test de sarcina si iesea negativ.Credeti-ma,intram in depresii,nu vb. 1-2 zile cu nimeni,eram pur si simplu dezamagita de mine insumi.Eeh,insa de data asta a fost altfel.Pur si simplu stiam ca sunt insarcinata,desi refuzam sa fac testul.Motivele care imi dadeau siguranta sarcinii...hmm,pai sanii ma dureau numai pe extremitati,destul de fermi ),aveam tendinta de constipare si stari emotionale inexplicabile.Probabil par stari banale,insa astea imi dadeau mie siguranta.
Dr. mea ginecolog a ramas mai surprinsa decat mine de prezenta sarcinii..Am facut imediat ultrasuntele,si puiul avea sapt trecuta 0,41 mm,aproximativ 5 sapt.
Poimaine merg iarasi.Revin atunci cu detalii
Pooopici tuturor
Miralexia spune:
Laura iti inteleg bucuria. uite mesajul meu din ziua cand am aflat - am postat la un topic deschis de mine despre uterul retrovers si bicorn. eu acum am stari de somnolenta, cand si cand constipatie dar o combat cu iaurt si fructe, sani sensibili, am avut un singur episod de voma foarte matinala si cam atat. si ma mai inteapa cand si cand burtica si ma cam sperie asta. Maine merg la ecografia a doua unde abia astept sa vad embrionul.
"Fetelor sunt in stare de soc...nu-mi vine sa cred....tocmai ce am aflat. nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta tocmai acum ce mi-am facut cont si v-am povestit problema mea. Astazi trebuia sa imi vina, fiind a 28a zi. De pe data de 30 dec am avut cand si cand dureri usoare ca la menstruatie. Desi aseara eram pregatita cu absorbant crezand ca vine astazi nu am mai avut senzatia ca ar veni menstruatia si am zis, ca in fiecare luna, sa fac un test. desi ma gandeam ca o sa fiu dezamagita ca in fiecare luna de o singura linie...au aparut 2...cea de la control clar conturata cea de la test mai putin dar f vizibila. Fetelor este posibil asa ceva sau visez?? Am plans de bucurie, mai sunt si la servici, va dati seama ca imi e greu sa tin bucuria pt mine imi vine sa tip...L-am sunat pe sot plangand ca nu-mi vine sa cred.Doar el va sti pt urmatoarele 3 luni. Si v-am spus si voua pt ca am nevoie de parerea voastra. E posibil asa ceva? Ce-i drept am avut azi o usoara senzatie de greata, credeam ca e la ceai baut pe burta goala.
Testul l-am facut si in prima faza avea doar o linie.Imediat ce l-am facut cand am vazut singura linie l-am bagat in geanta si am revenit in birou si am zis sa ii mai arunc o privire. Cand colo, erau 2 linii nu-mi vine sa cred....
Ce ar trebui sa fac acum cum sa procedez? Mai fac inca un test duminica si vreau sa ma programez la medic cat mai curand. Sau e prea devreme?
Va multumesc pt raspunsuri"
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Hihi, Ioana, deci fetita ta vrea o surioara? |
Nu are preferinte. Eu am!
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_lupu Salutare, Si eu sunt o proaspata viitoare mamica,ce poarta o valoare neestimata in varsta de aproape 6 saptamani,cu care ne vom vedea in septembrie. |
Felicitari Laura si sarcina usoara sa ai!
Ioana_Pos spune:
Miha, si eu bifez RH negativ (si sotul pozitiv, bineinteles ). Am stat intr-un stres continuu pe tema asta. Fie-mea a luat grupa mea si RH-ul lui taica-su !