Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 12
DarkBendis spune:
Eu sunt ardeleanca , si am facut facultatea la Cluj, dar locuiesc in Glasgow din 2003. Oricum, pe sot il cunosteam din 2000, ne-am cunoscut la Oslo, unde facusem un post-graduate degree, apoi aproape 2 ani si jumatate am facut "naveta" Romania-UK, noroc ca lucram in invatamant si aveam vacante bune, dar vorba aia, bine ca locuiam cu parintii, ca toti banii mergeau pe vize si bilete de avion. Ideea e ca atunci cand m-am mutat definitiv in UK deja stiam orasul, imi facusem prieteni (adica prietenii sotului devenisera si prietenii mei), stiam unde vin si cam ce o sa gasesc. In Romania merg o data pe an sa ii vad pe ai mei, dar "acasa" pentru mine e Glasgow.
Scotienii sunt mai "deschisi" ca englezii (zic de fapt din auzite, ca doar nu am locuit in Anglia sa vorbesc din experienta), eu chiar m-am imprietenit cu mamicile care au sau au avut copilasi la childminder-a mea, ne aranjam intre noi cu dusul/recuperatul copiilor de la gradi/scoala (si ele fiind din cartier, copiii merg sau mergeau la aceeasi gradinita, iar scoala primara e peste drum), mi-am facut amice la playgroup cand Lachlan era bebelus, cunosc majoritatea mamicilor sau taticilor cu copii la gradi, rar se intampla sa merg sa iau autobuzul si sa nu dau de vreo figura cunoscuta. Deci e chiar bine Suntem in relatii de prietenie cu doua-trei familii vecine (cu una chiar avem relatii foarte bune, ei au cheile noastre de rezerva, uneori cand plecam pentru cateva zile vin sa ne hraneasca pisicile), cu restul doar ne stim din vedere si ne salutam sau macar ne zambim unii la altii, ceea e e OK.
Da, sunt self-employed, si zau ca imi place sa fiu propriul meu sef
Spor la lucru maine, de fapt azi, ca si la noi s-a facut deja luni!
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
salome10 spune:
Multumesc Miha pentru raspuns. Esti tanara pentru a intra la menopauza. consulta un medic, dar mai mult ca sigur e o dereglare. Sanatate !
Miralexia spune:
Hello Burtici de sep-oct
Am intrat sa vad ce mai faceti, vad ca este foarte activ forumul. Am si eu ceva vesti. Analizele de sange au iesit ok, doar fibrinogenul e putin mare - limita maxima e 400 si eu am 415. sper sa imi spuna medicul ce inseamna asta si ce trebuie sa fac. in rest toate sunt in limite normale.rh pozitiv ceea ce ma bucura. Miercuri am programare iar la eco cand sper sa vedem embrionul cu batai de inimioara. la prima eco se vedea sacul gestational, un punctulet :). Azi dimineata am avut primul episod matinal de greata cu voma la 6.15 insa de atunci sunt ok. revin cu noutati miercuri sper sa am numai vesti bune.
Va doresc numai bine tuturor
U.M. 8 dec
laura_lupu spune:
Salutare,
Si eu sunt o proaspata viitoare mamica,ce poarta o valoare neestimata in varsta de aproape 6 saptamani,cu care ne vom vedea in septembrie.
Marea veste am primit-o dupa 3 ani de chin,ani in care am fost de nenumarate ori la diferite analize,care aveau acelasi rezultat :totul perfect sanatos.Uneori mai iesea spermograma sotului cu mobilitatea scazuta,insa medicii spuneau ca asta nu este un impediment.
Ne pierdusem aproape orice speranta,plangeam cand vedeam copii
abandonati si innebuneam cand auzeam de avorturi,de sarcini nedorite.
Insa D-zeu nu ne-a uitat,si in cea mai neasteptata clipa puiul nostru s-a hotarat.
Joi,pe data 10.01 mi s.a confirmat sarcina,in varsta de 4 saptamani.Joi,in 17.01,merg iarasi la control,pt. a mi se da si carnetul de graviduta (Mutterpass,pt. ca eu locuiesc in Germania),si atunci voi afla ceva mai multe detalii,pt. ca urmeaza sa mi se dea rezultatul si la sange.
Sper ca nu v-am plictisit,insa sunt extrem de fericita si vreau sa impartasesc toate etapele sarcinii cu mamicile experimentate deja si cu viitoarele mamici,si cu mamicile aspirante la burtica.Va pup
Miralexia spune:
Felicitari Laura! Si sarcina usoara. Ma bucur pt tine intrucat intr-o oarecare masura eram in aceeasi situatie. Cand ma gandeam ca nu are cum sa se intample a aparut minunea :) Noi am asteptat doar 8 luni insa uterul meu retrovers si bicorn ma speriase. Acum sper sa mearga totul ok cu sarcina, ceea ce doresc tuturor proaspetelor mamici.
mihahegarty spune:
Buna seara burtici frumoase! Am intrat in oaza mea de liniste si de calm sa va salut pe toate si sa vedem ce mai faceti!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salome10 Multumesc Miha pentru raspuns. Esti tanara pentru a intra la menopauza. consulta un medic, dar mai mult ca sigur e o dereglare. Sanatate ! |
Salome10 da, sigur e o dereglare, dar e destul de mare. Maine sunt ziua 34 si nici o urma de cm!
Uf, mai degraba am avut dereglari sa mi vina mai repede decat mai tarziu. A mai patit cineva asa? De la ce vi s a dereglat?
mihahegarty spune:
Dark Bendis, ti am zis eu ca viata voastra sociala e super! Ma bucur, asta inseamna ca sunteti foarte prietenosi!
mihahegarty spune:
Miralexia Felicitari pentru vazut samburelul!
Cred ca te ai topit! Intra mai des sa ne spui de voi!
Ca tot ai amintit de rh, eu il am negativ!
Mai e cineva pe aici cu rh negativ? Sau sunt ratusca cea urata?
Miralexia imi pare rau de greturi! Te inteleg perfect! La prima sarcina, greturile au inceput la mine la 5 saptamani fix si a fost jale pana pe la 16 saptamani!
Vai cat am urat eu greturile! Offf! nu m au lasat sa ma bucur cumtrebuie de primele luni de sarcina! Iti doresc sa te simti mult mai bine!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_lupu Salutare, Si eu sunt o proaspata viitoare mamica,ce poarta o valoare neestimata in varsta de aproape 6 saptamani,cu care ne vom vedea in septembrie. Marea veste am primit-o dupa 3 ani de chin,ani in care am fost de nenumarate ori la diferite analize,care aveau acelasi rezultat :totul perfect sanatos.Uneori mai iesea spermograma sotului cu mobilitatea scazuta,insa medicii spuneau ca asta nu este un impediment. Ne pierdusem aproape orice speranta,plangeam cand vedeam copii abandonati si innebuneam cand auzeam de avorturi,de sarcini nedorite. Insa D-zeu nu ne-a uitat,si in cea mai neasteptata clipa puiul nostru s-a hotarat. Joi,pe data 10.01 mi s.a confirmat sarcina,in varsta de 4 saptamani.Joi,in 17.01,merg iarasi la control,pt. a mi se da si carnetul de graviduta (Mutterpass,pt. ca eu locuiesc in Germania),si atunci voi afla ceva mai multe detalii,pt. ca urmeaza sa mi se dea rezultatul si la sange. Sper ca nu v-am plictisit,insa sunt extrem de fericita si vreau sa impartasesc toate etapele sarcinii cu mamicile experimentate deja si cu viitoarele mamici,si cu mamicile aspirante la burtica.Va pup |
Laura bine ai venit!
Mii de Felicitari pentru vestea extraordinara! Sa stii ca nu ne plictisesti absolut deloc, ba dimpotriva! Vrem sa ne cunoastem mai bine, sa fim prietene! Eu cel putin asta imi doresc! Mai zi ne de voi!
Iti doresc un bebelac sanatos tun, la termen si jucaus in burtica la mami!