Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 20
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dav05 miha, nu am activat, dav e pe 5 aug eu nu am pofta de mancare...jale va pupam...o zi buna |
Dav05
Eu ma bag la un ceai, normal ca de frunze de zmeur (il am in sertar aici ) Multumim frumos!
Imi pare rau ca nu ai pofta de mancare, asa mi s a intamplat si mie la Imi. Eu care sunt mare fan salate, nu am putut manca decat poate 5 salate in toata sarcina!!!
Poate aceasta nepofta de mancare e mai accentuata dimineata, poate spre dupa amiaza o sa fie mai bine. La mine asa era! Uite daca vrei te pftesc si eu la niste biscuti!
mihahegarty spune:
Fetelor, din cate stiu eu, trebuie deschis un nou capitol dupa ce completam 20 de pagini (aproximativ). Deci daca vreti, ma bag eu la deschis noua pagina, dar trebuie sa ne facem cont comun ca sa putem deschide capitole.
elutza82 spune:
Nicolle imi pare sincer rau, fii tare si nu iti pierde speranta !!!
Suntem aici, alaturi de tine!!!
Bine v-am gasit !!!
Miha, multumesc pt sugestii, dar pana fac comanda trebuie sa gasesc in Bucuresti ceva :)
Te asteptam cu confirmarea samburelului
Elena, trebuie sa gasesc ceva mai strong pt ca avem si un catel pe care il spalam in cada si trebuie dezinfectata bine cada.
Astept cu nerabdare sa-mi spui ce ai facut la dr!!
Sarcina usoara si la termen
Miralexia si mie mi-a dat dr tratament cu Arefam(progesteron) pana in saptamana 12. Stiu ca este bun pt fixarea sarcinii. Pe langa, mai iau vitamine Elevit, fier si acid folic.
Multa sanatate
Sper ca nu am facut vreo gafa daca am continuat sa scriu aici :)
DPN 19.09.2013
Miralexia spune:
mihahegarty mi-a zis doar sa iau tratamentul si sa ne vedem spt viitoare sa auzim inima. nu mi-a zis de repaus la pat. insa e bine ca mai am o zi si vine weekendul si pot sa mai dorm, sa stau in pat, sa ma odihnesc.
laura_lupu spune:
Imi pare nespus de rau.Tu stii cel mai mult cum suporti durerea si cat de greu ti-e sufletul.
laura_lupu spune:
Fetele,azi am fost la control.
Puiutul meu face maine fix 5 sapt,are deja 1.1 cm.Oau,dr. s-a mirat,pt ca la 4 sapt avea o,41 mm.Mi-a dat termen cu aproximatie 80% de nastere pe 18 sept.Scolarel il face mama.
In 2 sapt. merg iara la control,atunci a zis poate ii auzim si inimioara.
Ieri am tras o jalnica sperietura,am avut 2 mici sangerari,numai pe hartia igienica.Dar m-am panicat,in acelasi timp incercam sa ma linistesc tot pt. binele nostru.
Am sa atasez imaginile cu bb.
salome10 spune:
Nicolle imi pare nespus de rau, fii optimista, si capul sus. Ai avut vreo scurgere vreo durere? Cum s a intamplat.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Miralexia mihahegarty mi-a zis doar sa iau tratamentul si sa ne vedem spt viitoare sa auzim inima. nu mi-a zis de repaus la pat. insa e bine ca mai am o zi si vine weekendul si pot sa mai dorm, sa stau in pat, sa ma odihnesc. |
Super ca nu trebuie sa stai la pat!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui laura_lupu Fetele,azi am fost la control. Puiutul meu face maine fix 5 sapt,are deja 1.1 cm.Oau,dr. s-a mirat,pt ca la 4 sapt avea o,41 mm.Mi-a dat termen cu aproximatie 80% de nastere pe 18 sept.Scolarel il face mama. In 2 sapt. merg iara la control,atunci a zis poate ii auzim si inimioara. Ieri am tras o jalnica sperietura,am avut 2 mici sangerari,numai pe hartia igienica.Dar m-am panicat,in acelasi timp incercam sa ma linistesc tot pt. binele nostru. Am sa atasez imaginile cu bb. |
Aha, deci va doriti baietel! ;)
In legatura cu sangerarile, se mai intampla, dar nu intotdeauna sunt si daunatoare. Bine ca totul e ok! Huh!!!!
mihahegarty spune:
Va pofetsc sa continuam sa ne cunoastem aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176631