Aspirante optimiste(817)!HAI BARZAAAAAAAAAAA!!!
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
In cazul in care nu ati vazut subiectul,va invitam sa donati viata alturi de noi .Miercuri 23 ianuarie 2013 va asteptam la centrul de Transfuzii din Bucuresti.
Aici este subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176383&whichpage=5
Multumesc
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black buna!!tocmai ce m-am intors de la dentist!!!am scapat de maseaua de minte!!! deci nu-mi ramane decat sa aseptam zilele de dupa menstra sa ne apucam de !!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 fluturashul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
super kmy, acum puteti sta linistiti .multa bafta luna asta si urmati retetele de succes ale proaspetelor mamici, un pahar cu vin, pressed si relaxare totala.
kmy_black spune:
vin avem din productie proprie, cu gelul stau relax k eu si asha is prea "umeda"!!!!
angy_angela spune:
superrrr kmy.. mult succes luna care urmeaza ,sa spargi tu gheata sa ne molipsim si noi dupa aceea :) Apropo de gelul acela..de unde as putea sa-l cumpar?? k eu chiar am problema cu uscaciunea..si cred k mi-ar fi de mare ajutor va pe toate aspirantele
kmy_black spune:
uite link-ul:
http://www.babystart.ro/preseedw.html
este vb despre preseed!multe il recomnanda!!!!
iarina_r spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black uite link-ul: http://www.babystart.ro/preseedw.html este vb despre preseed!multe il recomnanda!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 fluturashul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
De cine e produs si ce contine? Ca pe site nu sunt multe detalii despre produs ori daca e "sa intre in contact intim cu mine" as vrea sa stiu ce contine. Ce s-a intamplat cu banalul durex? Recomandarile medicale pentru reluarea vietii sexuale dupa nastere sunt sa fie implicat si un lubrefiant pe baza de apa. Mie mi-a intarziat CM sper sa nu am surprize. Cel putin nu asa de repede.
Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot; tiroidita Hashimoto
mamica de ingeras Eva 38+ s
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)
angy_angela spune:
Misto, habar nu aveam de site-ul asta.. Merci mult de tot.
Iarina cik lubrifiantii de pe piata contin nu stiu ce substante care in contact cu sperma ar putea sa-i "ucida" :) De aceea cik nici saliva nu este indicata daca cumva te simti mai uscata.. Acum nu stiu care o fi adevaru dar merita incercat acest lubrifiant special ptr cele care au probleme cu uscarea "dansei" :)
kmy_black spune:
am inteles de la fete ca acest librifiant se"transforma" intyr-un fel de dop dupa raport si asha musafirii raman inauntru mai mult timp facilitand astfel fecundarea
sa ma corecteze cine l-a fol daca vb prostii!!!
iarina_r spune:
Atunci eu cel putin ma simt in siguranta pt ca am folosit din cel care ii ucide pe gigei. Mai tarziu e interesant lubrefiantul acesta daca actioneaza pe post de dop. Fetelor sotii tre` sa fie veseli ca e durex sa preseed importanta actiunea.
Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot; tiroidita Hashimoto
mamica de ingeras Eva 38+ s
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)
gabyv spune:
Iarina, "banalul durex" contine spermicide, deci nu este bun in preconceptie pt ca omoara spermatozoizii.. Pe piata exista doar 3 tipuri de lubrifiant bune pentru cand vrei sa ramai si ai probleme de lubrifire. Unul dintre ele Preseed.
Kmy, e bine ca ai scapt de maseaua de minte. Cat timp ai de cand ti-ati scos steriletul? De care ai avut?