Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 8
lacramioara2 spune:
Buna seara si La multi ani, tuturor mamicilor si viitoarelor mamici !
Sunt si eu mamica unui baietel adorabil nascut pe 21 noiembrie si, desi nu am intervenit niciodata pe forum pana acum, v-am citit zilnic incepand cu luna septembrie.
Doura ma cunoaste, am fost colege la, trista pentru noi, odisee de noiembrie- decembrie 2009 cand amandoua ne-am pierdut ingerasii de fetite dupa nastere.
De teama sa nu repet experienta de atunci, am ezitat sa mai intervin activ pe forum insa am trait alaturi de voi fiecare emotie si bucurie.
Acum ca Dumnezeu mi-a daruit acest inger de baiat frumos si sanatos, mi-am luat inima in dinti si va scriu cu speranta ca voi fi primita in sanul familiei voastre de mamici implinite.
Cu mult drag, Lacramioara.
Saptamana 33+
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Buna seara si La multi ani, tuturor mamicilor si viitoarelor mamici ! Sunt si eu mamica unui baietel adorabil nascut pe 21 noiembrie si, desi nu am intervenit niciodata pe forum pana acum, v-am citit zilnic incepand cu luna septembrie. Doura ma cunoaste, am fost colege la, trista pentru noi, odisee de noiembrie- decembrie 2009 cand amandoua ne-am pierdut ingerasii de fetite dupa nastere. De teama sa nu repet experienta de atunci, am ezitat sa mai intervin activ pe forum insa am trait alaturi de voi fiecare emotie si bucurie. Acum ca Dumnezeu mi-a daruit acest inger de baiat frumos si sanatos, mi-am luat inima in dinti si va scriu cu speranta ca voi fi primita in sanul familiei voastre de mamici implinite. Cu mult drag, Lacramioara. Saptamana 33+ |
Bine ai venit la noi si felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos!
lacramioara2 spune:
Multumesc Geani, acum vad ca am semnatura de atunci ( in saptamana 33 am pierdut fetita si dupa aceea nu am mai avut puterea sa mai intru pe forum), o sa incerc sa o schimb, nu stiu daca imi voi aminti cum. Daca ma poate lumina cineva, sa fie primit!
Saptamana 33+
irilac31 spune:
Pup de la noi asa rapid...nu apuc sa fac mai nimic, am un terorist . Intru doar sa va citesc sper sa mi fac un program ca asa nu mai rezist mult.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
38+
Geani80 spune:
citat din mesajul lui lacramioara2 Multumesc Geani, acum vad ca am semnatura de atunci ( in saptamana 33 am pierdut fetita si dupa aceea nu am mai avut puterea sa mai intru pe forum), o sa incerc sa o schimb, nu stiu daca imi voi aminti cum. Daca ma poate lumina cineva, sa fie primit! Saptamana 33+ |
Lacramioara, nici eu nu stiu prea multe, dar cred ca mergi la profil, editeaza profil si apoi acolo in optiuni ai semnatura pe care o poti modifica... Imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut...
mena1906 spune:
Am fost la eco transfontanelara. Vestile nu sunt tocmai bune. Nu stiu cat o sa mai imi suporte inima atata stres. La nastere puiul meu a facut hemoragie intracraniana de gradul doi, datorita prematuritatii... Deocamdata nu sunt repercursiuni dar dr vrea sa il vada si peste 3 saptamani. Nu stiu cat o sa mai rezist...
de perfect - Gabriel
15-12-2012
epopeasca spune:
citat din mesajul lui mena1906 Am fost la eco transfontanelara. Vestile nu sunt tocmai bune. Nu stiu cat o sa mai imi suporte inima atata stres. La nastere puiul meu a facut hemoragie intracraniana de gradul doi, datorita prematuritatii... Deocamdata nu sunt repercursiuni dar dr vrea sa il vada si peste 3 saptamani. Nu stiu cat o sa mai rezist... de perfect - Gabriel 15-12-2012 |
Curaj Mena, Gabriel are nevoie de tine puternica. Si acum iti poate simti starile emotionale, asa ca trebuie sa te linistesti.
Lacramioara, bine ai venit!
Sofi a mea a inceput azi sa tuseasca; e o tuse seaca. Maine dimineata o sun pe tanti doctor sa vedem daca poate sa treaca pe la noi ca sunt mai putin de -10 grade si nu risc sa o mai scot afara, mai ales ca pana dupa-amiaza nu am masina la dispozitie si dna dr e la cabinet numai pana la ora 2.
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
Geani80 spune:
citat din mesajul lui mena1906 Am fost la eco transfontanelara. Vestile nu sunt tocmai bune. Nu stiu cat o sa mai imi suporte inima atata stres. La nastere puiul meu a facut hemoragie intracraniana de gradul doi, datorita prematuritatii... Deocamdata nu sunt repercursiuni dar dr vrea sa il vada si peste 3 saptamani. Nu stiu cat o sa mai rezist... de perfect - Gabriel 15-12-2012 |
Mena, multa putere si gandire pozitiva! Peste 3 saptamani vei veni cu vesti bune!
Bubulina42 spune:
Felicitari, Lacramioara, bun venit, sa iti traiasca flacaul sa se faca mare si puternic!
Mena, scumpa mea, TU stii cel mai bine ca ai un flacau foarte puternic acolo si ca printul tau are sa aiba putere sa treaca si peste asta.Fii pozitiva!Dragostea de mama invinge muntii! Face miracole! sigur totul e ok si are sa fie ok! FRUNTEA SUS!