Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 7
irina_es spune:
buna fetelor am mai reusit sa intru si eu un pic noi sitem bine sanatoase azi mergem la control de doua luni .am vazut ca vb de botez noi acum ne pregatim caci il facem simbata 12 ianuarie sint in pic stresata sa nu uitam ceva sa fie bine ca il facem la un local dar facem noi tot mincrea si bautura o ducem nuami mesele si scaunele ni le dau ei .sper sa iasa bine avem 60 de invitati .ma bucur ca sinteti bine toate am vazut ca va faceti griji de bubitele ce seamana cu cosurile na NU VA FACETI GRIJI CA ELE TREC FARA SA LE FACI NIMIC SI AMEA AVUT SI IAU TRCUT FARA SA O FAC CU NIMIC .acum ma duc ca mitiie cristina si avem de mers la medic va pup si o zi buna va doresc
adriana15 spune:
Buna fetelor.
In primul rand ASCHIUTZA tin pumnii sa nasti usor!!!
noi suntem bine,sanatoase,crestem, papam din ce in ce mai putin lapte de la mami pt ca sanul nu se mai intareste cum ar trebui,eu alaptez si doar dintr-unul si ma gandesc ca saracul nu are cum sa faca fata la cererea lui bebe asa ca bagam completare de lp.
cu greutatea sa zic ca avem acum in jur de 4500-4600 g, cm nu stiu exact,la o luna avea 52 desi eu nu prea cred ca ne-au ramas hainele mici,inclusiv cele de 56 cm. pe 7 feb suntem programate la primul vaccin, aici nu se fac la nastere deloc.
eu maine am programare la ginecolog pt controlul de 6 sapt de la nastere si sunt fff stresata pt ca la sanul la care nu alaptez, relativ sus spre axila am descoperit un nodul cat un bob de mazare, tare care nu si-a modificat dimensiunea de cand l-am gasit, sa zic de vreo 3 sapt stiu eu de el, desi lapte nu este in san aproape deloc nodulul nu a disparut si imi fac o mie de ganduri negre, mi-e f frica, sper sa fie ok, poate doar un canal blocat cu ceva lapte.am si plans aseara.....
noi colici parca sa zic ca nu avem totusi, e f chinuita cand nu poate face caca, ieri de ex si azi vad ca la fel a mancat ffff prost, se enerva la san si nu mai vroia si nici biberonul nu il lua, deci vreau sa zic ca in 3 mese a mancat in total vreo 140 ml. crunt si iar stres.... plus ca m-am mai certat si cu o matusa ieri dupa ce mi-a servit la telefon niste rautati gratuite, numai asta imi lipsea ca sa ma declar ieri extrem de amarata....
joi pleaca si soacra-mea de la noi , mi se pare ca au trecut asa repede 3 sapt jumate de cand e aici. cand ma uit la bebe cat s-a lungit nu imi vine sa cred ca a fost la mine in burta, ca a incaput acolo
eu mai am de dat jos inca vreo 4 kg si gata, ajung la greutatea de dinainte de sarcina. mi se pare ca la al doilea copil se duc mai greu kg in exces. deh, sanatosi sa fim ca in rest se rezolva toate.
noi botezul il facem in tara pe 16 martie, vom organiza totul prin telefon, altfel nu avem cum, si asa zburam spre tara pe 15 martie si a doua zi e botezul dar altfel nu avem cum din cauza de copil scolar fara vacanta in perioada aia.
va citesc si eu aproape zilnic intre doua leganari de bebe care tot asa adoarme, si plimbata. va pup pe toate mult de tot, pe bebei si mai mult.
Am citit si eu despre fata din C-ta., ma rog pt bebi mic sa fie puternic si sa reuseasca sa isi revina, iar medicilor din C.ta nu pot sa le zic decat inumani ca nu au facut tot ce era mai bn pt cel mic, adica sa aprobe mai repede transeferul...dap din pacate asta e romania, tocmai pt deficienta sist medical din romania am ales sa plecam,eu in tara renuntasem sa mai profesez, vroiam sa incep cu totul altceva si sa uit ca am facut medicina..offff
Dumnezeu sa ii aiba in paza pe bebe si mamica lui.
va pupic, ma duc la fata sa vad ce o reusi sa pape si ea, sper sa fie fara cantec
mena1906 spune:
IuliaCospy ai PM. Multumesc fete pt ca ati fost saritoare.
de perfect - Gabriel
15-12-2012
bioana spune:
hop si noi,
am fost si eu la dr de familie dupa rezultatele la sange si urina. toate bune si frumoase.mi-a dat si pilule ca zicea ca nu pot sa mai raman insarcinata un an de zile din cauza la cezariana.nu cred ca e cazul....dar pentru orice siguranta. joi merg si la ginecolog si la pediatra cu irina.
MENA multa sanatate la bebe!!!!
TNICOLETA multa sanatate!!
IULIA,GINA
bioana spune:
ADRIANA succes maine la doctor. sper sa nu fie nimic serios cu chistul tau de la san. important e sa creasca bebele.
irina imi mananca urechile....noaptea mananca la 4 ore cate 120 de ml, iar in timpul zilei si la 2 ore si jumatate....intre 90 si 120...a facut niste falci... e tare mancacioasa..nu stiu cu cine seamana.
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angiuta [bAschiuza] Nastere usoara! tnicolta multa sanatate! geani ceaiul de musetel nu e bun cand esti deranjata la burta. Doar ceai de musetel sau ceai negreu, neindulcite. Ina[/b] aici scoala nu e impreuna cu gradinita. Acum cativa ani era doar grupa prescolara in cadrul scolii dar s-a transferat la gradinita. Multe gradinite au si grupe de cresa. Scoala incepe la 6 ani. Scuzati pentru scrisul bold. Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si Nadia (16 decembrie 2012) |
Mi-am dat seama pe urma ca am gresit cu ceaiul de musetel... E indicat in constipatie, nu diaree... Si am incurcat-o. Astnoapte am fost de 100 de ori la baie si scaunul meu e numai apa.... M-am si speriat. Ma deshidratez rau de tot. Am mancat numai uscaturi, dar am baut si ceai de menta si apa. Nu sunt bine nici azi... Om vedea maine.
bioana spune:
of GEANI.... nu ai mancat orez alb fier? functioneza... sa te pui pe picioare repede!!
Geani80 spune:
citat din mesajul lui bioana of GEANI.... nu ai mancat orez alb fier? functioneza... sa te pui pe picioare repede!! mamica de fetita-Irina Andreea 30.11.12 |
Numai asta nu am incercat si cu grisul... (Scuze, nu mai stiu cine mi-a spus). E ultima solutie. Cica smecta nu e ok ca ma deshidrateaza mai rau... Ar merge cu hidrasec, dar vomit daca beau asa ceva :( da Doamne sa treaca pana maine.. Parca ar fi enterocolita.. Sper sa nu fie si sa nu o afecteze si pe micuta...
Bubulina42 spune:
Geani,rapid,daca ai in casa cimbru si busuioc, o juma de lingurita din fiecare, combinate la o cana cu apa.Se bea caldut.3/zi, daca mai e necesar si al treilea.
E solutia perfecta pentru deranjamente stomacale si pentru senzatia aia de voma oribila, cand ai mancat ceva ce nu ti-a priit si iti sta stomacul in gat.te rog incearca, ai sa tde linistesti ca prin minune! cimbru +busuioc.
Multa sanatate!
Geani80 spune:
citat din mesajul lui Bubulina42 Geani,rapid,daca ai in casa cimbru si busuioc, o juma de lingurita din fiecare, combinate la o cana cu apa.Se bea caldut.3/zi, daca mai e necesar si al treilea. E solutia perfecta pentru deranjamente stomacale si pentru senzatia aia de voma oribila, cand ai mancat ceva ce nu ti-a priit si iti sta stomacul in gat.te rog incearca, ai sa tde linistesti ca prin minune! cimbru +busuioc. Multa sanatate! !Deja mamica de Nicholas!(14.11.2012) |
Saru'mana Bubulino!
N-am nimic in casa ca nu patesc asa ceva decat o data la ani. Dar slava Domnului, nu am mai fost la toaleta de cateva ore bune, nu imi mai este greata si nici stomacul nu ma mai doare. Stiti ce am mancat? Niste biscuiti din aceia populari, ca pe vremea lui ceasca. Fara nici un gust, nici o aroma. Cred ca m-au "strans la burta" cum se zice. Chiar mi-am revenit simtitor si nu se mai aude galagie in burta. A fost oribil... Soer ca a trecut si maine sa fiu ca noua.
Micuta mea a dormit azi mai mult ca de obicei. Dar scaun nu a avut (ea face mai rar de obicei) si nici nu se vaita de burtica. Gaze nu are... Cred ca nu mi-a priit mie mancarea de duminica. Sa fiu mai atenta de acum.