Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 9
Geani80 spune:
Sunt profund emotionata de felul cum s-au mobilizat oamenii sa o ajute pe Gabi si puiul ei. Tocmai am citit ce se mai intampla si imi dau lacrimile... Pt bietul copilas, dar si pt demonstratia de umanitate. Sper din toata inima ca povestea asta sa aiba un final fericit.
Cellena spune:
Offff, Mena, fii pozitiva. Din cate mai stiu si eu, e o chestie destul de comuna la bebeii nascuti prematur, care poate sa nu aiba repercursiuni deloc, sau daca ele exista, se pot trata cu ceva terapii... Inteleg ca sunt foarte mici sansele sa nu se poata recupera, asa ca te rog sa fii optimista. Gabriel e un bebe tare puternic. Si tu la fel
Capul sus
Mami de strumf Ema (14.12.12)
Cellena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Geani80 Sunt profund emotionata de felul cum s-au mobilizat oamenii sa o ajute pe Gabi si puiul ei. Tocmai am citit ce se mai intampla si imi dau lacrimile... Pt bietul copilas, dar si pt demonstratia de umanitate. Sper din toata inima ca povestea asta sa aiba un final fericit. |
De cand am citit povestea lui Gabi, ma tot uit la Ema si sunt recunoscatoare de faptul ca e sanatoasa. Chiar e emotionant sa vezi un grup de straini care sar in ajutorul unei mamici si puiului ei... Se pare ca inca mai exista speranta in lumea asta. Iar comunitatea de aici e mai mult decat atat, e o familie.
Mie imi pare rau ca n-am putut s-o ajut si cu altceva decat cu niste bani reci, cand ea acum are nevoie de lucruri calde (o mancare calda, un dus cald, o vorba calda), dar e mai greu sa te mobilizezi prin oras cu copil de 3 saptamani acasa. Iar sotul are program zi-lumina, asa ca nici el nu putea ajunge. Ca sa nu mai spun ca stam la mama naibii, in afara Bucurestiului, prin nordul nordului...
Mami de strumf Ema (14.12.12)
norocila spune:
Lacramioara bine ai venit!
Pt semnatura: Contul meu- Profil personal- editeaza profil- introduci parola si in josul paginii ai ceva de genul Optiuni - dai pe plusul de langa si ai sa vezi semnatura.
Mena- pai daca deocamdata nu sunt repercursiuni, asta e o veste ( oarecum) buna, nu?Iti tin pumnii sa fie bine si data viitoare.
mena1906 spune:
Am fost la cel mai bun dr din tara pe eco. Am gasit scris de ea un articol desprehemoragie ic . Noi avem acum 3 sapt. Intre 3-5 sapt ar trebui sa se resoarba cheagul/cheagurile de sange. De aia a insistat sa ma vda la 6 sapt. Doamne ajuta!
de perfect - Gabriel
15-12-2012
andie_n spune:
La multi ani tuturor pentru 2013! La mul#539;i ani si sarbatoritelor de ieri, si de 2 ori la multi Ani pentru Popi! Eu nu am mai reusit sa scriu demult, dar citesc constant. E maigreuacumca a plecat soacra mea de osaptamana jumate acasa si Ema nu preavrea sa doarma noaptea, ataca suntcam rupta cu somnul, nu prea am prins mai mult de 2 ore legate de somn de vreo cāteva zile. Am fost si noi ieri Din nou la pediatru, ne-a zisa facem mai pu#539;in lapte praf la fiecare masa. In rest e totul bine, dar tb sa repetam eco transfontanelara si sa facem oecoabdominala sa vedem de ce regurgiteaza asa des( cam la fiecare masa). Ne- a dat trimitere si la Neurologie pentru ca i- a crescut pu#539;in mai mult decāt media capul luna asta si pentru ca avea asimetrie aia.
Mena, curaj, totul o sa fie bine cu bb, o sa vezi ca se resoarbe hemoragia pana laurmatoarea eco. La cine ai fost la eco,la cineva dinmedicover? Sa īmi dai simiepe pm contul pentru desert_rose.
Scuze ca nu r#259;spund nominal. O noapte buna sa ave#539;i!
bioana spune:
GEANI bine ca ti-a trecut.
EPOPEASCA sanatate la Sofia.
MENA fii pozitiva!! o sa fie bine, o sa vezi.
ANDIE sa speram ca Ema isi va regla programul de somn.
onutz83 spune:
Mena, nu te ingrijora daca nu e cazul, daca dr a zis ca deocamdata e ok, inseamna ca deocamdata e bine. Daca stai 3 saptamani in stres nu rezolvi nimic, are nevoie de tine calma, odihnita, senina
IPopica spune:
Neata bulinele
Popeasco, asa te invidiez ca ai curte; scapi de o groaza de tevatura. Ma apuca toti nervii cand vad cate sunt de setat pt un botez. Asa as delega pe oricine altcineva sa se preocupe, dar din pacate nasa nu se descurca singura chiar cu toate si tre' sa-mi aduc si eu aportul, iar ai mei nu-s in bucuresti s-o pun pe mama sa se agite.
Lacramioara, felicitari pentru flacau si bun venit!
Iulia, saru'mana pentru sugestii. Ai mai vizionat si alte locatii in afara de cele alese?
Rabdare, forta si lapte!
Mena, ia o gura de aer si stai calma. Pana nu se exprima cineva clar ca exista o problema, nu-ti mai face doua mii de ganduri ca ajungi o leguma si fi-tu te vrea "action action" si "ranjet ranjet"
Andie, saru'mana de dublele urari. In prima saptamana singura cu fie-mea am fost si eu cam speriata de bombe. Incet incet va invatati voi una cu alta. Plus ca eu am mai observat o chestie la a mea: de cand suntem noi doua, programul de maraiala e net redus in timpul zilei (2 saptamani de sarbatori a fost si jumatatoiul acasa - liber de la munci). Dimineata face ochi pe la 7 jumate 8, mananca zdravan, si intr-o ora e iarasi nani (bine, mai intai citim o poveste si ranjim un pic in oglinda). Apoi vine masa de pranz (11 jumate, 12), cu plimbareala de dupa si la intoarcere mai stam de povesti, si dupa cealalta masa de 15-16, mai baga 1 ora jumate, 2 de somn. Si dupa aceea ne pune creierii pe moate pana pe la 23-24. Cand era ta-su acasa nu dormea decat pe bucatele, cate juma de ora de ma terminase. Poate se regleaza si a ta daca nu mai este agitatie in jurul ei.
Si Mara avea asimetrie la nastere, acum nu mai exista (si i-am facut eco in vreo 3 parti sa fim siguri); ma rog, in schimb are un chist.
Zile usoare, fetele