Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 5
Geani80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Smurd, da , dar cu cat chin si cate interventii. Cu ajutorul unei fete de la ian-feb care prin relatii multe a facut rost de nr lui Arafat si i l-a dat iar mama i-a povestit ce se intampla in Cta. Fara acel nr de tel puiul murea pana acum. Medicii de la Marie Curie sunt rezervati in privinta starii lui. E umflat, are o infectie care ii iese la analize (a fost tinut la terapie intensiva in Cta in incubator descoperit langa o fetita cu o infectie la plamani care a murit in 2 ore dupa nastere), pana ieri curgea ceva ca limfa din plamani, are pneumotorax, piciorusele ii sunt vinetii de la cum au strans nemernicii din Cta aparatele. Posibil sa piarda un degetel din cauza ca nu mai circula sangele pe acolo. Ieri a tinut ochii deschisi, nu a mai curs lichidul ala pe tubuLetul de la plamani,il tin f mult timp sedat pt ca are dureri(TREBUIE SA FIE CUMPLIT SA AI DURERI SI NICI SA NU STII SA SPUI ASTA, SINGURA FIINTA PE CARE O STII SI O AI-MAMA- SA NU POATA SA TE ATINGA SI SA NU O SIMTI LANGA TINE). Pe de alta parte ma gandesc la biata femeie care ,probabil, s-a impumutat sa nasca in maternitate privata si a ajuns la stat, a ramas fara bani, cu o operatie de cezariana si cu sufletul sfaramat ca nu isi poate tine in brate odorul mult iubit. Noi-ian-feb-facem ce putem sa ii ajutam si daca credeti ca puteti ajuta fie macar sa va rugati pentru ei, va rog sa o faceti. Cateva fete au fost sa o vada pe mama, altele i-au dus de mancare la spital, altele i-au trimis banuti. Am deschis si topicul cu pricina, ma tem ca incet incet munca noastra se termina si ramane la decizia divinitatii. La Marie Curie bebe e tinut sub supraveghere de un om si medic deosebit la care a ajuns tot prin interventii (pentru ca numai asa se poate trai in Romania...) . Am incercat sa ma pun pt o secunda in locul ei si nu am rezistat durerii... Ii multumesc lui Dzeu ca puiul meu e sanatos si ma rg sa se faca bine si al ei. Mami de baietel perfect- Gabriel |
Mena, am cerut fetelot sa imi dea datele de cont, insa se pare ca nu imi pot trimite PM, nu stiu de ce, desi e activat. Daca ai tu datele, poti te rog sa mi le trimiti? Sau Cellena. Daca am retinut bine, tie ti-au trimis deja datele. Daca nici voi nu reusiti cu PM, trimiteti pe geani24@yahoo.com
Multumesc.
Geani80 spune:
Fetelor, azi sunt lata la pat... Ma doare groaznic stomacul si am diaree :( Am mancat ieri niste mancare chinezeasca la pranz si mi-a venit de hac... Oare o afecteaza si pe micuta? E destul de agitata si ea... Aveti idee cum as putea sa mai dreg situatia? A oare voie sa iau ceva?
epopeasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Geani80 Fetelor, azi sunt lata la pat... Ma doare groaznic stomacul si am diaree :( Am mancat ieri niste mancare chinezeasca la pranz si mi-a venit de hac... Oare o afecteaza si pe micuta? E destul de agitata si ea... Aveti idee cum as putea sa mai dreg situatia? A oare voie sa iau ceva? |
Pentru diaree: ceai de menta, o lingurita de gris crud (e nasol, dar poti sa bei apoi apa sa alunece pe gat) cam astea merg la mine, mai ales grisul. Pentru durere nu stiu sa treaca.
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
IPopica spune:
Buna fetele
Saru'mana de urarile de bine.
Mena am scris si la topicul in cauza, inteleg ca tu ai deja contul; poate mi-l arunci si mie intr-un PM.
Geani80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui epopeasca
Pentru diaree: ceai de menta, o lingurita de gris crud (e nasol, dar poti sa bei apoi apa sa alunece pe gat) cam astea merg la mine, mai ales grisul. Pentru durere nu stiu sa treaca. Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori |
Merci Gina! Trimit sotul sa ia, ca nu am in casa gris. Am baut niste ceai de musetel. Nu stiu daca am facut bine...
mena1906 spune:
Geani ti-am trimis email ca nu pot sa iti trim pm;
Ipopica ti-am trimis pm.
Va multumesc mult pt interes si ajutor, in numele ei.
Mami de baietel perfect- Gabriel
IPopica spune:
Asa, c-am reusit sa revin si la forumul nostru (am rumegat nitel ce s-a intamplat la Constanta; ma uit la a mea si mi se invart toate cele pe interior gandindu-ma ca ar putea pati ceva)
Onutz, da, 400 RON "a dat Mosul" pe device-ul in cauza, dintr-un exces de zel aiuristic se pare. Pe el scrie ca e pana pe la 5-6 ani. Ma gandesc ca pana atunci poate o convingem sa sada in el. Na, asta-si dorea ta-su, asta a primit (ma rog, el a folosit termenul generic "marsupiu").
Si La Multi Ani! si tie, ca se pun si Oanele
Zici ca leagan no no?
Popeasco, da-i da bice le crescut fie-ta a mica, nu gluma
Fetele, dau tarta cu fructe pt azi si pt 3 ianuarie; imbatraneste baba
Cele care nu alaptati, poate beti un vin alb demisec si pentru mine.
Geani80 spune:
citat din mesajul lui mena1906 Geani ti-am trimis email ca nu pot sa iti trim pm; Ipopica ti-am trimis pm. Va multumesc mult pt interes si ajutor, in numele ei. Mami de baietel perfect- Gabriel |
Primit! Merci Mena! Sper sa ii fie de ajutor.
mena1906 spune:
citat din mesajul lui Geani80 Fetelor, azi sunt lata la pat... Ma doare groaznic stomacul si am diaree :( Am mancat ieri niste mancare chinezeasca la pranz si mi-a venit de hac... Oare o afecteaza si pe micuta? E destul de agitata si ea... Aveti idee cum as putea sa mai dreg situatia? A oare voie sa iau ceva? |
urat!!! am patit-o si eu exact cand am fost externati, timp de 3 zile! operatia era noua si eu eram terminata. continua sa alaptezi daca nu ai febra si poti lua 3 smecta/ zi.
Mami de baietel perfect- Gabriel