Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Felicitari Aschiutza!!! La multi ani Lili mica si iubita!!! Sa cresti mare si sanatoasa!!!

Angelique pt vaccin: pui compresa cu apa sttuta sau cu cate o feliuta de lamaie, iar in caz de febra poti sa-i dai Fevral, e homeopat si mi-a fost recomandat de tanti doctor.

Noi urmam indicatiile si tratamentul dat de tanti doc. Nu sunt fericita ca ia antibiotic, dar nu e genul de medic care sa prescrie asta asa cu una cu doua asa ca am incredere ca asa e cel mai bine. Pt tuse luam Stodal, e homeopat, acelasi producator cu Oscilococcinum. E greu sa o vad bolnavioara, mi se rupe sufletul, dar ne facem noi bine.

Fug ca sunt chemata de Andreea!

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Aschiutza, felicitari!!! Ce nume frumos, Dorothea

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati scapat de linea nigra? La mine inca se vede
Sper sa dispara cat mai curand, desi n-am de gand sa port bluze cu buricul la vedere prea curand :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ASCHIUTZA FELICITARI!!!!! MULT LAPTIC SI SA TE REFACI REPEDE. bine ai venit DOROTHEA!!!!!!!!!!!! ma bucur ca ai reusit sa nasti natural, cum ti-ai dorit.

MENA felicitari pentru rezultate. Gabriel a luat bine in greutate. a fost mic la nastere.important e sa fie sanatos.

CELLENA si la mine se mai vede linia neagra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Aschiutza, sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa, frumos nume ati ales.

Bioana bravo, tare bine a luat in greutate!
Mena si printisorul tau a luat f bine, normal ca altii sunt mai mari dar sa vezi ce repede recupereaza el. Riana la 2 luni are 5,600 si 58 de cm dar ea s-a nascut cu 4 kile asa ca a luat 800 de g pe luna, nu prea mult.

Cellena si eu mai am linea negra dar s-a estompat putin. La robin parca tin minte ca a durat cateva luni bune pana a disparut. Nu iti fa griji, nu se va mai vedea deloc.

Asa deci ne mutam? Ce frumos! Bubu asteptam textul, sunt sigura ca va fii perfect.
O zi buna si sa bem ceva de casa noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

felicitari Aschiutza!
Sa-ti traiasca micuta printesa!

Lacramioara bine ai venit! scuze de reactia intarziata!

Mena, Bioana felicitari pt cresterea puiutilor!

Apropos de mesele de noapte, dar si de peste zi, eu nu il trezesc niciodata pe bb. in prima saptamana dupa ce am iesit din spital a luat aproape 600g, asa ca il las in ritmul lui. Nu stiu cat are acum, suspectez ca in jur de 4 kg, dupa cum il simt eu. Mergem sapt viitoare de dr. Ziua mananca si la 2,5 ore, iar noptea face pauze si de cate 6-7 ore, ceea ce pt mine e esential caci eu produc lapte doar daca dorm.

Dannah chiar ma gandeam la tine. Ma bucur ca sunteti ok acum, si ca ti-ai revenit.

Bubu, asteptam cu emotie mesajul! Nicholas!

Adriana, Ina, Cellena, S.ellena, Angelique, Gina

Fetelor eu tot pe sarite apuc sa citesc/ scriu, asa ca va rog sa nu va suparati!

toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Felicitari Aschiutza , sa fiti sanatosi si papaliciosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Buna dimineata dragi mamici

Am postat mesajul cu predarea stafetei din partea voastra, a odiseei Minuni de Noiembrie-Decembrie, mesaj scrisa de Bubulina noastra

Acum ma pun sa va fac casuta noua si revin

(Deny )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Uau, am plans de emotie cand au citit mesajul! Bubu Parca ieri ne-au predat nou stafeta si acum ne tinem minunile in brate!

Deny, mamico, multumim mult pentru ajutor! Tu cum te mai simti? Ce face samburelul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy
Ziua mananca si la 2,5 ore, iar noptea face pauze si de cate 6-7 ore, ceea ce pt mine e esential caci eu produc lapte doar daca dorm.

Wow!!! 7 ore de somn legat??? Norocoaso!

Mergi la inceput