Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 15
mena1906 spune:
Revin cu vesti. Am fost la neonatolog azi. Am facut bcg-ul. Ne-am cantarit. Avem 2750 . Acum 3 sapt la externare aveam 2040 g . Crestem si recuperam. M-am simtit imbatata de fericire ca a luat puiul bine in greutate. Despre cheaguri mi-a zis sa am rabdare si mi-a dat sperante ca o sa fim bine.
In alta ordine de idei, sunt obosita. Puiul meu e mai mult dismatur decat prematur si ca toti dismaturii e un mare fomist. Papa la 2 ore, 60 ml lapte muls (de la masa anterioara) si ambele tzitzi. E o minune cum creste el asa frumos si cum a inceput sa se intoarca sa o vada pe mami cand il tin in brate si ma fixeaza... Sunt pur si simplu indragostita si il iubesc cu lacrimi. Nu stiu sa va explic dar stiti bine la ce ma refer...
de perfect - Gabriel
15-12-2012
mena1906 spune:
Asciutza, tu esti la spital acum u printesa in brate, da?
Fete, unde o sa intram dupa ce primim vesti de la Aschiutza? Un link ceva avem?
de perfect - Gabriel
15-12-2012
mena1906 spune:
Uf citesc despre uriasii vostri de 4 kg si ceva si imi dau seama cat de mici suntem... Nici macar 3 kg... Incerc sa vad partea plina a paharului ... E greu...
de perfect - Gabriel
15-12-2012
angelique_19 spune:
Bioana si mie mi a zis pediatra sa il trezesc noaptea la 3 ore da eu nu fac asta,am incercat dar bebe e somnoros si refuza sanul.Oricum el se trezeste la maxim 4ore si papa.
Mena nu te necaji,a luat bine in greutate numai ca diferenta asta intre el si alti cebei e mai mare pentru ca el s a nascut cuo greutate mai mica.Osa creasca el si o sa fie un voinic.
angelique_19 spune:
Dana ma bucur ca ai trecut peste tot ce a fost rau,e bine ca acum esti in regula.
aschiutza spune:
Fetelor, a venit momentul sa stingem lumina si sa predam stafeta! .
Luni pe 7 ianuarie, de ziua sotului, am nascut-o pe mica Liliana Dorothea (hehe, schimbare de nume in ultimul moment) dupa 7 ore de travaliu NATURAL (Yuhuuu!) cu PDA. Lili a avut 3800 g, 55 cm si 35 cm diametru cap. Note Apgar 9/10/10. Azi ne-am externat, sunt obosita pt ca de abia acum incepe sa imi vina laptele si tot stau cu bebe la sin. Voi povestii mai mult despre nastere miine!
mena1906 spune:
Bravo Aschiutaaaaa!!! Bun venit Dorothea (frumos nume)!
de perfect - Gabriel
15-12-2012
Bubulina42 spune:
iu huuu a nascut Aschiutaaaaaaa
Bravo, mami, ai scapat de greu, acum ai minunea scumpa in brate!
si eu,asa ca nu ajung chiar la toate tastele traznite, ca bb a papat si a adorit tun pe umarul meu, dar vino-ncoace sa te pup si sa te imbratisez! felicitari! imi inchipui ce i fi pe tati, cu asa cadou de ziua lui!Foarte frumos numele ales!
Mena,rabdare si incredere!puiul e puternic si creste in ritmul lui! a luat f bine in greutate!
s.ellena,nu pune bb in patuc imediat dupa ce papa, de aia vomita.15-20 min pe umar, sa garaiesau sa ajunga lapticul in burtica!neaparat!
fetelee,deci imi revine misiunea de tras linie?o,Deni, dragelor, ma iau toate emotiile, nu imi vine sa cred ce drum am avut si parca a trecut asa repede daca am fost impreuna! ce clipe!!ce emotii!
ok, cand bb ma lasa, compun.postez aici, apoi la fetele gravidute de de ian februarie,sau cum trebuie facut
Deni help!
pup pup pup
NovDec2012 spune:
Bubulina, nici eu nu stiu exact cum se face, ar trebui sa rasfoiesc in urma la stafeta anterioara ce a fost predata aici
edit later: gata am rasfoit
Bubulina ai PM.
( Deny )
angelique_19 spune:
Felicitari Aschiuta si bine ai venit printesa Liliana Dorothea!
Deci acum putem sa ne mutam in casuta noua unde sper sa avem parte numai de vesti bune.