Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 17
adriana15 spune:
Felicitari ASCHIUTZA!!!! sa va traiasca printesita si sa fie sanatoasa. bravo ca pana la urma ai reusit sa nasti natural.refacere rapida si laptic mult si bun.
Bubu emotionant mesajul, ai descris perfect ce numai o mamica poate simti vreodata!
Mena, Bioana felicitari si voua pt crestera buna in greutate a puiutilor.
Linia neagra se vede inca si la mine si se va mai vedea inca vreo cateva luni bune de acum inainte. la prima nastere tin minte ca eram in concediu de vara si fata avea 6 luni si inca se mai vedea asa discret, dar dispare complet, fiti fara grija.
de trezit bebitza noaptea o trezeam la inceput in primele sapt de viata ca eram disperata sa pape fata bine la macar 3 ore, acum insa nu mai o trezesc, oricum se trezeste ea la maxim 4 ore sa pape asa ca o las linistita noaptea.
eu sunt cu moralul mai ridicat astazi dupa ce ieri nu am gasit pediatra am hotarat sa schimbam laptele si de la Aptamil pre am trecut la Beba de la Nestle, ma rog, facem trecera treptat cum se cere dar vad ca nu a mai facut mofturi, am pus o masura de laptic nou la bibe si deja nu se mai stramba, cred ca deja simte putin un alt gust. Doamne ajuta, a papat aseara si 135 ml deci sunt happy, iar la san mi-am dat seama de ce urla, pt ca s-a obisnuit cu bibe si nu mai are rabdare sa traga lapticul meu care si asa putin fiind vine mai greu. aseara am muls 120 ml si i-a papat cu bibe extrem de frumos, deci am o rasfatata mica...
Mena ma uitam acum iar pe lista cu datele de nastere ale puiutilor si am obs ca de fapt Gabriel al tau e nascut de ziua mea si a Raissei.
Nu imi vine sa cred ca ne mutam casuta...parca ieri citeam mesajul de predare a stafetei de la odiseea trecuta, incredibil ce repede trece timpul. important este ca suntem toate si toti puii bine.
va pupacesc pe toate toate si va doresc o zi frumoasa.
adriana15 spune:
Epopeasca sanatate multa la printesa, sa ii treaca repede repede. stiu cat poate fi de stresant sa iti fie puiul bolnavior, si de stresul asta nu cred ca o sa scapam nici cand or fi mari. deh...suflet de mamica.
angiuta spune:
Aschiuza felicitari! Refacere rapida si o bebelina sanatoasa!
Lili si-a ales o zi sfanta sa se nasca, de Sf. Ion. Cand ai mai mult timp piate ne povestesti ceva mai mult.
adriana ce v-a zis doctorul?
Fetelor la Odisee la V cand ne-am mutat am hotarat ca prima dintre noi care a nascut sa deschida primul capitol dincolo. Mi s-a parut frumos, ce parere aveti?
NovDec2012 spune:
Dragi proaspete mamici, va las cu mult drag noua casuta unde veti incepe un nou capitol din viata voastra, noi experiente alaturi de MINUNILE ce le-ati purtat timp de 9 lunite in burtica, unde veti continua sa va bucurati zi de zi vazandu-i crescand frumosi, voiosi, necolicosi, mereu zambareti, jucausi, sa va zica primul "mami", "tati", primii pasi, prima gradinita, prima scoala, etc.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate, proaspete mamici si minunile ce va lumineaza vietile zi de zi, DD sa va dea intelepciune si muuuuuuulta-multa rabdare.
Multa sanatate va doresc si va urez o calatorie frumoasa pe insula "Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori"
(A voastra, Deny )
adriana15 spune:
Deny multumim din suflet pt noua casuta! te pup si sarcina usoara in continuare.
Angiuta nu am gasit pediatra ieri, in ultimul moment isi schimbase programul si avea un inlocuitor dar doar pt boli grave si urgente asa ca am cumparat noi un lapte praf nou, Beba pe care ni-l recomandase ea initial si vad ca deja se simte diferenta, a mancat mai bine desi am pus deocamdata doar o masura din cel nou la 3 masuri din cel vechi. am zis ca nu mai mergem azi daca ieri seara, azi-noapte si azi dimineata a papat f bine, are scaune, nu plange, doarme linistita si nu are febra. acum Doamne ajuta sa fie bine cu noul laptic.
bioana spune:
BUBU am plans citind mesajul.....
IULIA azi noapte am trezit-o la 3 ore si regret...ca apoi a adormit si s-a trezit ea la 4 dimineata,ora la care se trezea singura si pana la 6 ne-am jucat......radea de mama focului, numai chef de somn nu mai avea...asa ca prefer sa doarma de la 10.30, 11 seara pana la 3 jumate, 4 ,sa se trezeasca ea singura...
Mica26 spune:
Buna ziua, mamici!
Nici eu nu mai apuc sa intru atat cat mi-as dori...am fost mai mult singurica cu Natalia si e destul de greu. Acum e mama venita la mine si mai apuc si eu sa respir.
Popi La multi ani de doua ori si scuzele de rigoare pt intarziere.
Mena fii tare, ai sa vezi ca totul va fi bine. Delfinasul Gabriel e un luptator!
Am citit si eu despre drama mamicii de la Ct...as vrea si eu contul.sunt departe de bucuresti si nu pot contribui cu lucrusoare,dar macar un mic ajutor pe partea asta sa fie din partea mea.
Deny, m-ai emotionat profund cu ce ai scris...imi amintesc cand mi-ai facut intrarea aici la odisee..parca ieri a fost! Si eu sunt de acord si cu tine si cu fetele sa ramanem la acelasi cont!
Bubulina sunt sigura ca mesajul de predare a stafetei va fi perfect!
Aschiuta felicitari! Sa iti traiasca bebelina! Sa fiti sanatoase amandoua!
Referitor la trezitul pt papica... Nici eu nu o trezesc! Rar se intampla sa doarma 4-5 ore.noaptea se trezeste la 2ore pt ca nu apuca sa pape amandoi sanii,adoarme la primul. Noi inca mai avem noaptea reprize de vreo doua ore in care sta treaza. Chiar vroiam sa va intreb..a mea da aerul greu afara..exista vreo metoda,pozitie care sa o ajute sa faca asta mai repede?
Ca si greutate..ieri la 3sapt avea 4560gr. Teoretic duminica ar trebui sa o cantaresc pt ca atunci ne-am externat cu 3800gr. Asa ar avea 760gr in mai putin de 3sapt. Nu e cam mult oare? Ea papa numai san,rar se intampla sa mai dau completare 60ml,cam de 2-3ori pe sapt.
Mai revin ca s-a trezit! Va pup pe toate!
ianfeb2013 spune:
Dragele noastre,
Voi ati ajuns la sfarsit de Odisee si inceput de Univers! Momentul acela unic, inegalabil si minunat se afla deja inscriptionat pentru totdeauna in sufletele vostre . Momentul in care o voce mai intai sfioasa apoi puternica si-a anuntat sosirea. Momentul in care v-ati vazut sotii cuprinzand in brate o bucatica de om, tot viitorul plin de speranta. Au curs lacrimi vazand cum un baietel de cativa anisori devine frate mai mare si va arata cu mandrie 'cadoul primit de la bebe'.
Patuturi calde si colorate. Voci ce soptesc cantece de leagan in miez de noapte. Nopti nedormite dar rasplatite deja cu un zambet. Degetele mici ce va cuprind cu putere. Ochisori ce va cauta privire. Parfum de inceput si de speranta.
Dragele noastre, ati intors ultima fila a Odiseei. Alaturi de voi minunile voastre isi scriu abia acum primul capitol din viata. Unul care incepe cu 'A fost odata, ca niciodata...'
Le dorim povesti frumoase, cu ursitoare generoase, zane si Feti-frumosi, povesti pline de zambete si optimism, prietenie, culoare si veselie!
Copilaria sa le fie lumea linistita care sa le permita sa viseze la viata acestor mugurasi omenesti.
Ne luam ramas bun spunandu-va si noi, la rnadul nostru: 'Sa va fie bine, usor si frumos!'
Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user