Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 13
adriana15 spune:
Doamne, de obosita ce sunt am creat subiect nou, am scris si de pe tableta si naiba stie ce am apasat, e clar ca sunt varza
NovDec2012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana15 Doamne, de obosita ce sunt am creat subiect nou, am scris si de pe tableta si naiba stie ce am apasat, e clar ca sunt varza Adriana, mamica de bebe Antonia Alexandra (22.11.2012) si Raissa Maria (15.12.2005) |
Poti sa-l stergi de acolo.
Te loghezi nu userul tau, intri la pagina "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... ", de obicei pagina 2 se afla subiectele de discutii active, si il stergi. Subiectul poate fi sters doar de tine sau de moderatori.
adriana15 spune:
Help! Cum il sterg ca am intrat logata pe subiect si nu vad unde apare optiunea de stergere sau cum se face?
NovDec2012 spune:
Va zic buna dimineata mamici.
Astazi e 10.01, si s-a terminat lista cu gravidute ce aveau DPN-uri pana ieri , ieri era ultima de pe lista, cu DPN 09.01. o graviduta care nu ne-a mai scris de multa vreme, petrojola.
O trec la listuta de mai jos, listuta cu gravidute/mamici de la care asteptami vesti. Pe Aschiutza noastra la fel.
Ramane la alegerea voastra, dar eu propun deja sa va mutati la forumul "Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori". Si aici continuati legatura, discutiile, si tot aici vom astepta vestile de la celelalte mamici care au nascut si nu mai stim nimic de ele, dar sigur sunt toate bine.
Mesajul cu predarea stafetei, am inteles ca ati hotarat sa fie Bubulina, deci... o asteptam , cand va putea ea sa ne lase cateva randuri, si sa posteze mesajul la odiseea Ian-Feb 2013.
Ramane atunci sa se termine acest capitol(sa ajunga la 20 de pagini), si cand vom face un nou capitol, va mut dincolo, tot cu acelasi user comun, tot acelasi titlul. Sau va mutati de pe acum, sa nu mai asteptati sa se ajunga la 20 de pagini.
Sau continuati la subiectul deschis deja de Macarie("Fulgusori de noiembrie-decembrie 2012), dar aici va fi mai greu pt ca userul ce a deschis acest topic este Macarie, si doar ea va putea sa faca modificarile ce vor urma pe prima pagina, si apoi o sa vreti sa cereti aprobarea de la moderator in creearea unui nou user comun, si apoi sa asteptati sa fie aprobate primele 10 mesaje al noului user-- in felul asta vor aparea mai greu mesajele cu "capitol nou" scris de user comun. Propunerea mea este sa ramaneti tot la acest user comun care deja il aveti de 9 luni de zile(novdec2012), unde poate intra mai multe fete(care stiu deja parola de la acest user comun) si sa poata face modificari la prima pagina nu numai doar de o mamica.
Cum doriti voi. Respect decizia voastra .
Se va schimba un pic doar prima pagina, ca toate sunteti mamici de-acum . Dragi mamici, FELICITARILE MELE inca o data, nu-mi vine sa cred ca chiar s-a terminat perioada de graviditate la voi si toate sunteti mamici Sa va traiasca sanatosi minunile ce ii tineti in fiecare zi in brate, sa va dea Dumnezeu muuuuulta rabdare, intelepciune in grija lor, educatia si indrumarea in viata.
Cu drag, Deny
ps. astept postarile voastre la aceasta tema, ce hotarati voi.
NovDec2012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana15 Help! Cum il sterg ca am intrat logata pe subiect si nu vad unde apare optiunea de stergere sau cum se face? Adriana, mamica de bebe Antonia Alexandra (22.11.2012) si Raissa Maria (15.12.2005) |
Intri la subiectul care l-ai postat din greseala, ca si cum ai vrea sa-l editezi. Tot in bara de sus vei vedea ultima pictograma, un cos (seamana ca cosul obisnuit de pe desktopul calculatorului), cand pui cursorul pe el iti apare galben "sterge raspuns".
Sau...
In lista de discutii active unde este subiectul respectiv, in dreptul lui pe partea dreapta, unde apare cine a postat ultima data la acest subiect(userul, data, ora) trebuie sa-ti apara un creion si un cos. Apesi pe cos si se sterge subiectul.
angiuta spune:
adriana incearca sa te linistitesti, o sa vezi ca totul o sa fie bine pana la urma . Tu ai o moasa? Sa stii ca unele sunt si consultante in lactatie si te pot ajuta foarte mult. Plus ca le poti suna oricand, eu la V am sunat-o la 12 noaptea si nu s-a suparat .
O lista cu moasele din zona ta si specializarile pe care le u gasesti sigur pe net.
Si spitalele au conultante de lactatie, poate n-ar fi rau sa-ti dea ginecologul tau o trimitere la spital.
De ce trebuie sa schimbi laptele praf? Daca folosesti Pre i-l poti da pana la 6 luni apoi treci la 1. Asa mi-a zis moasa la cursul prenatal.
Daca Antonia va merge inainte de 1 an la cresa poate e mai bine sa-i faci si vaccinul de rotavirus ( e sub forma de picaturi). Dar iti trebuie o reteta de la pediatru ca sa-l poti cumpara. Factura o trimiti apoi la casa de asigurari. Majoritatea caselor retuneaza integral suma.
Cellena daca jetul de lapte e prea puternic incearca sa te asezi cat mai pe spate si daca ai o perna de alaptat, daca nu o perna normala, aseaz-o in lateral, sa fie atat de inalta incat bebe sa ajunga cu usurinta la san. Asezi bebe pe o perte pe perna cu fata de tine si corpul lipit de corpul tau si ii tii capul cu mana care e mai propiata de ea si o mufezi. Nu stiu daca ai inteles pozitia dupa cum am descris-o, sper ca da. Asta e pozitia recomandata pentru noi nascuti, cand inca invata sa suga.
angelique_19 spune:
Lacramioara deci pe 16 dantuim.Si eu sper sa nu fie foarte frig,de aceea eu vroiam la inceputul lui martie.
Adriana imi pare rau ca iar aveti probleme cu lapticul.
Bioana te asteptam cu vesti de la dr.
Cele care ati facut vaccinul de 2 luni ce reactii adverse au avut puii?
Mie imi este foarte frica cu febra.Doamne ajuta sa trecem cu bine peste el.
Si puiul a ras cu glas acum vreo 3 zile,de m-am topit dupa el.Spre disperarea la sot ca el e racit si are interdictie sa se apropie de el si isi dorea sa rada si la el.
Acum suntem dupa o repriza de colici care a tinut de la sapte si jumatate.De abia de 10minute s a linistit pe burta mea.
NovDec2012 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NovDec2012
Intri la subiectul care l-ai postat din greseala, ca si cum ai vrea sa-l editezi. Tot in bara de sus vei vedea ultima pictograma, un cos (seamana ca cosul obisnuit de pe desktopul calculatorului), cand pui cursorul pe el iti apare galben "sterge raspuns". Sau... In lista de discutii active unde este subiectul respectiv, in dreptul lui pe partea dreapta, unde apare cine a postat ultima data la acest subiect(userul, data, ora) trebuie sa-ti apara un creion si un cos. Apesi pe cos si se sterge subiectul. |
P.S. Daca tot nu reusesti sa-l stergi, rogi pe unul din moderatori sa-l stearga
angelique_19 spune:
Eu sunt de acord sa ramanem tot minuni cu acelasi user comun.
Deny
Sunt putin nostalgica acum cand se incheie o etapa din viata noastra cand am fost insarcinate,unde ne-am purtat cu mandrie burticile in care cu fiecare zi ce trecea se forma un pui de om,care acum ne intregeste viata si care ne umple sufletele de bucurie pentru ca am devrenit mame.Aici am gasit fete de nadejde dornice tot timpul sa sare in ajutor cu o vorba buna, o incurajare,un telefon atunci cand ne-a fost mai greu.
Mergem cu mandrie la ''Primele 365 de zile din viata unei comori'' unde va incepe o noua etapa frumoasa in care sper sa fim la fel de unite ca si pana acum.Va multumesc fetelor ca existati si ca faceti parte din viata mea
Geani80 spune:
Neata, mamici!
Am dormit cu amandoua fetele :) Nu prea a fost el somn, ca am dormit exact iepureste, cu un ochi pe ele. Nati are obiceiul sa se ridice si sa se arunce iar pe burta, in somn, si le-am pazit.
Tati se prezinta destul de bine. Dupa ce ma uitasem ieri pe net dupa poze cu zona zoster, pot spune ca el arata chiar ok deocamdata. De aseara si pana dimineata nu i-a mai iesit nimic pe piele si nici nu il mai doare asa tare. El voia sa mearga la munca, dar l-am sfatuit sa stea linistit acasa, sa se faca bine.
A venit si leganelul nostru, imprumutat, si Sara nu vrea sa stea in el. Nu ii place. Poate mai tarziu, cand mai creste, va fi mai interesata de el.
Uit de la mana pana la gura.... Angelique, parca tu ai intrebat de reactii adverse la vaccinul de 2 luni. Noi nu am avut nimic, niciodata, la nici un vaccin. Ma refer la ambele fete.
O zi buna va doresc!