Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 12
bioana spune:
GEANI sa treceti cu bine si de asta.
ANGELIQUE un la Stefanut sa scape odata de colici.
BUBU la multi ani pentru cele 2 luni(tot asa calculez si eu-din vineri in vineri...). ce frumos a luat in greutate.
ANDIE la multi ani si la Ema.
ANGIUTZA felicitari Nadiei pentru masuratori.
fetelor, ziceati ca ramaneti singure ca va pleaca mamele sau soacrele...pai ati fost norocoase..eu am fost singura din prima zi...sotul ce ma mai ajuta...mama o sa vina prin februarie ca va trebui sa incep eu munca si sa am timp eu sa ii caut gradinita la pitica.
maine mergem si noi la controlul de 40 de zile, la tocolog si irina la pediatra.aducem vesti
adarev spune:
Scuze, ca dayu buzna. Cautam ceva si am dat peste postarea scrisa de MENA. Sunt mama lui NECTAREL nascut la 28 de saptamani, de la odiseea de iulie-august 2012. Vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci niciun fel de griji. Hemoragiile de gradul 1 si 2 sunt frecvente la prematuri dar si la cei nascuti la termen. Probleme pun hemoragiile de gradul 3 si 4. Nu sunt hemoragii ca la persoanele adulte si se resorb singure. Crede-ma 2 luni cat am stat la Polizu, m-am documentat foarte mult. Multumesc lui DUMNEZEU, NECTAREL a avut de gradul 1, dar stiu sigur ca nici cea de gradul 2 nu ridica probleme. Erau bebelusi chiar si cu gradul3 care s-au resorbit.Ii mai faci cate o ecografie asa cum ti s-a mai spus, dar, ai sa vezi ca nu o sa mai aibe nimic. Te pup si capul sus pentru ca ai un bebel perfect sanatos. Scuze fetelor.
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Scuze, ca dayu buzna. Cautam ceva si am dat peste postarea scrisa de MENA. Sunt mama lui NECTAREL nascut la 28 de saptamani, de la odiseea de iulie-august 2012. Vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci niciun fel de griji. Hemoragiile de gradul 1 si 2 sunt frecvente la prematuri dar si la cei nascuti la termen. Probleme pun hemoragiile de gradul 3 si 4. Nu sunt hemoragii ca la persoanele adulte si se resorb singure. Crede-ma 2 luni cat am stat la Polizu, m-am documentat foarte mult. Multumesc lui DUMNEZEU, NECTAREL a avut de gradul 1, dar stiu sigur ca nici cea de gradul 2 nu ridica probleme. Erau bebelusi chiar si cu gradul3 care s-au resorbit.Ii mai faci cate o ecografie asa cum ti s-a mai spus, dar, ai sa vezi ca nu o sa mai aibe nimic. Te pup si capul sus pentru ca ai un bebel perfect sanatos. Scuze fetelor. Ada ,mama de Nectarel |
Iti multumesc din suflet pt mesaj.
de perfect - Gabriel
15-12-2012
angiuta spune:
epopasca Pentru o viroza eu nu i-as da antibiotic dar trebuie luat in calcul si riscul sa faca bronsita daca viroza nu e tratata.
Eu as incerca ceva homeopat, poate oscilococcinum.
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui angelique_19 Buna fetele, Nu am mai avut nici un pic de ragaz sa mai intru,Stefanut e un cuminte insa cand a dormit el am tot avut treaba.De citit va citesc de pe telefon. La multi ani de Sf. Ion celor care si-au serbat ziua de nume si la multi ani si tie Popi Mena imi pare rau ca iar nu ai liniste,dar incearca sa te linistesti sa nu iti pierzi lapticul si fii optimista ca bebe Gabriel este si va fii un luptator Geani sper sa treceti cu bine peste perioada asta si bebita sa nu ia varicela Lacramioara bine ai venit! Sa ii ajute Dumnezeu pe colega Menei si pe baiatul ei, banuiesc durerea mamei de a nu isi tine puiul in brate Iulia ma bucur ca bebe e mancacios Noi botezul il facem pe 16 februarie,sper sa fie bine. Noi tot ne chinuim cu colici mai ales dimineata,noaptea de obicei doarme bine puiul meu se trezeste de vreo 2 sau 3 ori sa pape. Revin ca s-a trezit,va pup Mamica printului Stefan Lucian |
Si eu fac botezul tot pe 16 februarie, odata cu ziua mea de nastere, la Sfantul Spiridon Nou. Sper sa nu fie Minus 20 de grade atunci.
Pupicei tuturor.
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui Cellena |
Off, spor la pompat atunci. Sper ca macar ai o pompa electrica buna.
Mami de strumf Ema (14.12.12)
[/quote]
Am facut colectie de pompe electrice si in final am ales sa folosesc Avent electric si Medela Lactina dubla. Saracul sotul meu are o imagine de vis la
Fiecare trei ore cu sotia lui aratand exact ca o vacuta de productie cu 2 cupe atarnand de sani, am zis ca trebuie sa imi fac o poza ca sa nu pierdem asa imagine pretioasa si sa avem de ce rade in viitor.
mena1906 spune:
Lacramioara, ai incercat protectii de silicon? Cu alea ar suge ca la biberon . Nici eu nu aveam mamelonul format cand am nascut si cu protectia si bb s-a format. Problema mea e alta acum, am o presiune a laptelui mai ceva ca un tsunami si incerc tot cu protectia sa nu mai inec copilul.
de perfect - Gabriel
15-12-2012
Cellena spune:
Lacrsmioara, asa zicea si sotul meu, sa ma pozeze, sa pastram imaginea pt eternitate, dar am preferat sa zic pas
Mena, eu o pun peste mine cand alaptez, pt ca altfel se ineaca cu laptele care tasneste sau o apuca nervii si nu ma mai inteleg cu ea. Am incercat si alte variante, de ex. sa ma mulg un pic inainte sa o mufez, dar n-am avut niciun rezultat.
Bioana, deja din februarie reincepi munca? Ce devreme...
Fetelor, de ieri mimoza noastra s-a apucat sa ne zambareasca. Ma declar multumita, ca la cat m-am maimutarit in fata ei si am facut ca toate alea, meritam sa vad si eu niste gingii stirbe.
Mami de strumf Ema (14.12.12)
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui mena1906 Lacramioara, ai incercat protectii de silicon? Cu alea ar suge ca la biberon . Nici eu nu aveam mamelonul format cand am nascut si cu protectia si bb s-a format. Problema mea e alta acum, am o presiune a laptelui mai ceva ca un tsunami si incerc tot cu protectia sa nu mai inec copilul. de perfect - Gabriel 15-12-2012 |
Da, am incercat cu toate marimile, e adevarat ca reuseam dupa minute in sir de proteste sa il fac sa suga cateva minute dar dupa aceea iarasi plangea de mama focului. Intrucat eu din martie ma intorc la munca, dupa ce m-am sfatuit cu consultantele in lactatie, am decis ca mai bine imi petrec timpul scurt pe care il am cu bebele iubi du-l sidragalindu-l decat traumatizandul numai pentru ca muma-sa vrea musai ca el sa suga desi e evident ca respinge sanul. Am suferit enorm din cauza asta, e si un fel de esezc personal, dar mergem inai te cu pompa cat se poate.
adriana15 spune:
Angiuta cred ca vom face si noi vaccinul pt rotavirus desi la controlul de o luna nu imi mai amintesc dc a zis pediatra si de asta sau eram eu prea aiurita. Pana una alta suntem programate pe 7 februarie la primul care include hep b, tetanos, difterie, tuse convulsiva ( asta e heuhusten) plus hemophilus influaenze.
Noi iar suntem cu problemute, de luni a mancat din ce in ce mai putin, la san ies maxim 50-60 ml dupa care refuza efectiv biberonul dupa ce pana acum il primea f bine, isi face sila sau nu deschide gura, impinge tetina cu limba si apoi urla de foame, isi suge degetul cand il prinde, ultimele 4-5 mese a luat decat 50-60 ml pe masa, fontanela se adanceste.....azi la 1 mergem la dr sa vedem ce zice, oricum o sa schimbam laptele. Nu mai pot, iar plang o gamada, arat ca o stafie cu niste cearcane... si in plus ea care adoarme relativ greu si iepureste, leganata, acum doarme singura si profund, sunt cu ochii pe ea, sunt si singura acasa ca sotul e plecat la berlin sa o duca pe ma-sa la aeroport, offff, greu rau cu puii astia de om
Mena o sa fie bine, sunt convinsa, nu te mai stresa sa pierzi lapticul ca vezi ce rau e. Pupici la toate