Bravo Aschiutza! Felicitari tuturor mamicilor! #52
Raspunsuri - Pagina 11
angiuta spune:
Noi astazi am fost la primul control, Nadia are 3710 g si 52 cm, e dezvoltata bine. Am primit trimitere pentri eco de sold pentru ca pediatrul nostru n-are ecograf.
adriana15 voi faceti vaccinul pentru rotavirus? Eu m-am decis dupa ce am vorbit cu pediatra, dat fiind ca Nadia va intra la 7 luni in colectivitate, sa i-l fac. Cica serul pe care-l folosesc acum pentru vaccinare da bune rezultate si are putine efecte adverse. Sper ca am luat decizia buna, pe 19 mergem la vaccinare. Trebuie sa-l cumpar singura apoi sa trimit factura la casa de asigurare si voi primi banii inapoi.
M-a mai intrebat cand am fost noi parintii ultima data vaccinati de Heuhusten ( habar n-am ce mai e si asta) tetanos si difterie. Nu am cea mai mica idee asa ca probabil Nadia va fi vaccinata si impotriva acestor boli. Poate e mai bine ca in august voi incepe 6 luni de practica la o gradinita sau scoala ( nu m-am hotat inca) si riscul sa ma infectez cu cine stie ce boala e mai ridicat.
angelique_19 spune:
Buna fetele,
Nu am mai avut nici un pic de ragaz sa mai intru,Stefanut e un cuminte insa cand a dormit el am tot avut treaba.De citit va citesc de pe telefon.
La multi ani de Sf. Ion celor care si-au serbat ziua de nume si la multi ani si tie Popi
Mena imi pare rau ca iar nu ai liniste,dar incearca sa te linistesti sa nu iti pierzi lapticul si fii optimista ca bebe Gabriel este si va fii un luptator
Geani sper sa treceti cu bine peste perioada asta si bebita sa nu ia varicela
Lacramioara bine ai venit!
Sa ii ajute Dumnezeu pe colega Menei si pe baiatul ei, banuiesc durerea mamei de a nu isi tine puiul in brate
Iulia ma bucur ca bebe e mancacios
Noi botezul il facem pe 16 februarie,sper sa fie bine.
Noi tot ne chinuim cu colici mai ales dimineata,noaptea de obicei doarme bine puiul meu se trezeste de vreo 2 sau 3 ori sa pape.
Revin ca s-a trezit,va pup
andie_n spune:
Azi īmplinim doua luni, va oferim o felie de tort si un biberon cu lapte . Am fost si noi la vaccin azi, a fost mai u#537;or decāt ma a#537;tept#259;m, a plāns doar pu#539;in si dupa aia a dormit. Si acuma mai doarme, dar eu nu sa ma culc ca trebuie sa ii schimb compresa rece la fiecare jum#259;tate de ora si sa verific ca nu are febra. Azi noapte am stat iar treze de la 1 jumate la 6, noroc ca am dormit un pic asear#259; pana s-a culcat so#539;ul si azi diminea#539;a. Si pe noi ne- a īntrebat daca vrem sa facem Vaccinul de rotavirus si antipneumococic, care ar fi luna viitoare. Eu eramcam hot#259;rāta sa fac antipneumococicul, dar doctorita la care am fost azi, ca a noastr#259; era bolnava,a zis ca nu are rost daca nu avem probleme cu plamanii in familie. Nu stiu ce sa fac. Nici cu rotavirusul nu stiu ce sa fac,sunt f nehotarata.
Angiuta, cred ca treia chestie de care te-a īntrebat daca a#539;i facut vaccin e tusea convulsiva, sau pertussis, ca asta vine la pachet cu difteria si tetanosul.
O zi buna sa ave#539;i!
Bubulina42 spune:
Va pupam, dragilor
Noi azi facem doua luni, desi data spune ca pe 14.Dar azi e miercuri si acum 2 luni puiul nostru a venit pe lume, asa ca va pupam si dam un sirop natural de capsuni si o felie de tiramisu..
avem 5.520 kg si 58 cm, asa ca am schimbat tot "sifonierul" lui, ca nu mai intra in nimic.
Au inceput sa se reduca uraciosii de colici si inceem si noi sa ne mai revenim..
Crestem, care va sa zica.
Vaccin facem pe 16..
Multa sanatate fetelor cu probleme, off, zona zoster e urata si nu trece usor..
si dragelor, eu cred ca very soon primim vestea de la Aschiuta a noastra!
va doresc o seara linistita.
pupici pentru dragele mele
epopeasca spune:
A fost azi tanti doctor la noi; verdict: viroza respiratorie Tratament: Stodal (homeopat) si Augmentin (antibiotic). Avem si gatul rosu, deci comprese cu spirt diluat cu apa (sfatul medicului). Bubu daca stii ceva remedii pt gatulet eu sunt numai ochi si urechi.
Geani sper sa treceti cat mai repede peste napasta cu zona zoster si sa nu se molipseasca .
Cellena eu am un nepotel de aproape 1 anisor care a avut hernie inca de la nastere si a fost operat cam acum o luna. Stiu ca daca hernia e mica sunt sanse sa se inchida in timp si sa nu mai fie nevoie de operatie, la el insa era prea mare (cam cat o moneda de 50 de bani). Tin pumnii sa fie bine
Bubu ai un mic grasunel acolo
bebeii si mamicutele!
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
Geani80 spune:
Merci, fetelor. Si eu sper sa treaca repede perioada asta... Mi-e si greu ca e iarna, stam numai in casa, si acum si asta...
N-are cine sa il dea cu crema pe sot in afara de mine, altfel luam fetele si plecam la soacra-mea o perioada. Dar, si de el trebuie sa aiba grija cineva. L-am uns, i-am pus tifon si i-am legat si un fular in jurul taliei sa acopar. M-am spalat cu spirt apoi, cu sapun si gel antibacterian. Nu de alta, dar eu sunt toata ziua cu mana pe Sara si nu vreau sa risc nimic. Acum sa vad cum o lamuresc pe cea mare sa doarma cu mine, ca tati e centrul universului.
Nici o veste de la Aschiuta? Sigur a sosit si minunea ei :)
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n La multi ani tuturor pentru 2013! La mul#539;i ani si sarbatoritelor de ieri, si de 2 ori la multi Ani pentru Popi! Eu nu am mai reusit sa scriu demult, dar citesc constant. E maigreuacumca a plecat soacra mea de osaptamana jumate acasa si Ema nu preavrea sa doarma noaptea, ataca suntcam rupta cu somnul, nu prea am prins mai mult de 2 ore legate de somn de vreo cāteva zile. Am fost si noi ieri Din nou la pediatru, ne-a zisa facem mai pu#539;in lapte praf la fiecare masa. In rest e totul bine, dar tb sa repetam eco transfontanelara si sa facem oecoabdominala sa vedem de ce regurgiteaza asa des( cam la fiecare masa). Ne- a dat trimitere si la Neurologie pentru ca i- a crescut pu#539;in mai mult decāt media capul luna asta si pentru ca avea asimetrie aia. Mena, curaj, totul o sa fie bine cu bb, o sa vezi ca se resoarbe hemoragia pana laurmatoarea eco. La cine ai fost la eco,la cineva dinmedicover? Sa īmi dai simiepe pm contul pentru desert_rose. Scuze ca nu r#259;spund nominal. O noapte buna sa ave#539;i! Andreea de Emilia (09.11.2012) MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt |
Andie ai pm. Dr la care am fost e colaborator la MEDICOVER
de perfect - Gabriel
15-12-2012
bioana spune:
GEANI sa treceti cu bine si de asta.
ANGELIQUE un la Stefanut sa scape odata de colici.
BUBU la multi ani pentru cele 2 luni(tot asa calculez si eu-din vineri in vineri...). ce frumos a luat in greutate.
ANDIE la multi ani si la Ema.
ANGIUTZA felicitari Nadiei pentru masuratori.
fetelor, ziceati ca ramaneti singure ca va pleaca mamele sau soacrele...pai ati fost norocoase..eu am fost singura din prima zi...sotul ce ma mai ajuta...mama o sa vina prin februarie ca va trebui sa incep eu munca si sa am timp eu sa ii caut gradinita la pitica.
maine mergem si noi la controlul de 40 de zile, la tocolog si irina la pediatra.aducem vesti
bioana spune:
BUBU la multi ani pentru cele 2 luni(tot asa calculez si eu-din vineri in vineri...). ce frumos a luat in greutate.
fetelor, ziceati ca ramaneti singure ca va pleaca mamele sau soacrele...pai ati fost norocoase..eu am fost singura din prima zi...sotul ce ma mai ajuta...mama o sa vina prin februarie ca va trebui sa incep eu munca si sa am timp eu sa ii caut gradinita la pitica.
maine mergem si noi la controlul de 40 de zile, la tocolog si irina la pediatra.aducem vesti
bioana spune: