Fara cuvinte!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Cel putin acum 3-4 ani.

La ora asta filmul abia depaseste 4600 de voturi, 99% de la romani. Acum 3-4 ani avea mult mai putine. Spre deosebire de filmele de top care intrunesc zeci de mii sau chiar sute de mii de voturi pe IMDB. Statistica se apropie de adevar pe masura ce numarul votantilor creste.
In plus, filmul nu are decat o singura apreciere de specialitate, pe cand majoritatea filmelor de top intrunesc zeci de aprecieri de specialitate pe IMDB, unele depasind suta.

Este e evolutie fireasca ca la orice top public. La inceput dau navala prietenii cu note maxime (ceea ce explica pozitia fruntasa la un moment dat), apoi, pe masura ce numarul votantilor se mareste, scorul descreste catre o valoarea mai aproape de adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

da, vreau sa vad si eu ce judecator anuleaza incinerarea de maine a lui Sergiu, pentru ca un neica nimeni a zis ca e fiul lui nelegitim . glumim, nu?

Asa vad si eu lucrurile.

Rufus,eu intzeleg ce vrei tu sa spui,insa recunoasterea paternitazii nu incepe dupa decesul presupusului tata.

Da' ma rog,vom vedea ce va fi,cert e ca eu ca si judecator nu as fi d eacord cu asa ceva.Eu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Cel putin acum 3-4 ani.

La ora asta filmul abia depaseste 4600 de voturi, 99% de la romani. Acum 3-4 ani avea mult mai putine. Spre deosebire de filmele de top care intrunesc zeci de mii sau chiar sute de mii de voturi pe IMDB. Statistica se apropie de adevar pe masura ce numarul votantilor creste.
In plus, filmul nu are decat o singura apreciere de specialitate, pe cand majoritatea filmelor de top intrunesc zeci de aprecieri de specialitate pe IMDB, unele depasind suta.

Este e evolutie fireasca ca la orice top public. La inceput dau navala prietenii cu note maxime (ceea ce explica pozitia fruntasa la un moment dat), apoi, pe masura ce numarul votantilor se mareste, scorul descreste catre o valoarea mai aproape de adevar.

as fi curioasa daca se pot vedea mai multe amanunte ale voturilor, ca tot ce-am reusit sa butonez eu e ca rank-ul e down this week.

ori in voturile din saptamana asta, sincer, n-am deloc incredere.

Mergi la inceput

La categoriile war si drama este dincolo de pozitia 110.
Oricum avem totusi un film in Top500, pe cand universitate inca nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna
as fi curioasa daca se pot vedea mai multe amanunte ale voturilor, ca tot ce-am reusit sa butonez eu e ca rank-ul e down this week.

www.imdb.com/title/tt0066078/ratings" target="_blank">Aici.
Repartitia pe varste este extrem de interesanta. Exceptand cele cateva voturi adolescentine, care-s insignifiante statistic, entuziastii sunt in tabara 18-29 de ani si ... femeile trecute de 45 de ani .
Notele din US sunt mai mici - diaspora care pune bete-n roate ...

Mergi la inceput

mie inca tot nu mi-e clar cum s-au putut publica acele articole, cu locul III la filme istorice pe IMDB, atata vreme cat filmul nu e incadrat (de site-ul respectiv) la acea categorie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Repartitia pe varste este extrem de interesanta. Exceptand cele cateva voturi adolescentine, care-s insignifiante statistic, entuziastii sunt in tabara 18-29 de ani si ... femeile trecute de 45 de ani .

mersi. eram curioasa si cat s-a votat in ultimele doua zile. nu voturile in amanunt, ci de exemplu daca avea acelasi rating acu' o saptamana.

poti zice "si femeile in general", ca nici cu alea 30-44 nu mi-e rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Capcaunule, acum tu crezi ce vrei. Doar n
- or fi avut "concurentii" aceleasi halucinatii simultan, zic si eu. Articole se gasesc. Uite inca unul, ca ziceam de concurenti.
http://observator.a1.ro/monden/MIhai-Viteazul-in-top-3_3246.html

http://jurnalul.ro/cultura/film/mihai-viteazul-in-topul-imdb-531340.html

http://dimulescu.ro/2009/06/mihai-viteazul-sparge-topurile-pe-imdb/
Unde am indus in eroare, a fost ca am zis la prezent, nestiind ca se modifica in timp.

Mergi la inceput

Filmul a fost, este si mai ales va fi controversat for ever.

Este izbitoare asemanarea contextuala, politica, regizorala, propagandistica, critica, populara samd dintre Mihai Viteazul si Der Grosse Konig.

Primul a fost favoritul lui Nicolae Ceausescu, menit a inspira paralela dintre marele domnitor si maretul conducator, realizat de regizorul cel mai atasat de Ceausescu, implicand masive trupe ale MAN.

Al doilea a fost favoritul lui Hitler, menit a inspira paralela dintre marele imparat si fuhrer, regizat de regizorul cel mai atasat de Hitler, implicand masive trupe ale Wermachtului.

Primul a castigat trofeul la Festivalul de film de la Moscova bolsevica, al doilea a castigat trofeul suprem la Festivalul de film de la Venetia fascista.

Ambele au avut un succes rasunator la publicul privat de libertate culturala. Ambele au deformat profund adevarul istoric in numele propagandei. Amandoua nu sunt filme slabe, nici mediocre, dar nici de top mondial.

Mergi la inceput

Citat:

Unde am indus in eroare?

Nu tu. Cum am spus si pe topicul cu cutremurele, mass media romaneasca prosteste. Prosteste, prosteste si prosteste intr-una. Face din tantar armasar. Darama eroii adevarati, dar ridica in panteon oportunistii. De Liviu Ciulei s-a mai auzit ceva prin mass media in ultimii ani? Ghinionul lui ca n-a fost senator ...

Mergi la inceput