Fara cuvinte!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Dezamagitor pentru mine...credeam ca e altceva mai ales ca ai spus ca e"absolut remrcabil".Chiar m-am repezit sa-l citesc...m-am dezumflat rapid pe parcurs.Eu gandesc un pic altfel si sigur,gusturile nu se discuta.Insa ,in special cei tineri,minimizeaza mult valorile...poate lucioasele si bahmulele or fi mai tentante..eu sunt patrioata din fire si simt altfel anumite valori.Scalele sunt diferite.

Ma doare mizeria care se arunca.Ne-au leganat copilaria filmele lui si culmea,eu am avut acces sila filme din exterior....ale lui mi-au ramas in inima.De ce?Nu sunt sigura ca stiu,de fapt constientizez suta la suta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Un articol absolut remarcabil(din punctul meu de vedere):
Cum devine o biografie hrana pentru viermi"

asa este, viermi care cauta mancare non-stop, prin pubelelele cotidianului.

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

O banuiala am eu asa pentru mine:
Nici unul dintre acestia nu ar fi avut puterea de a sta in fata lui S. Nicolaescu sau lui A.Paunescu si sa spuna ce aveau de spus uitandu-se in ochii interlocutorilor lor.

Stai, stai, ca nu pui problema corect.
Intotdeauna au fost oameni foarte influienti, si pe vremea lui Ceausescu si pe vremea asta. Uite la Nicu Covaci...isi cere drepturile...si ce daca?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ooo dar nu inainte de 1989... ci oricand si dupa 1990.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Pe mine nu ma mira reactiile si articolele aparute.

Pur si simplu o anumita categorie de romanii(si nu cred ca-s minoritari) au prostul obicei de a diseca moartea, inmormantarea si pomana celui plecat. Sunt multi care se hranesc cu detaliile astea.

Pana acum comentariile despre mort erau in grupuri si grupulete la marginea gropii, sau cu paharul de palinca in mana la pomana facuta de familie.
Acum se discuta global, la TV. Media asadar, imita comportamentul unor grupuri (tinta) si asa e succesul garantat.

Mai exista vreo tara, vreo cultura, in care se intampla asta? mai exista o natiune a carei placere si socializare este sa judece mortul si sa-i disece viata ? Mai exista undeva atata lasitate si ipocrizie ca la noi? In fata nu iti va spune nimeni nimic.
Asteapta sa mori ca sa nu te mai poti apara.

Si circul de la inmormantari, cu jurnalisti cocotzati pe cruci pentru a suprinde cat mai multe detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lady
crezi ca e o caracteristica doar a poporului roman?

Eu nu.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

O banuiala am eu asa pentru mine:
Nici unul dintre acestia nu ar fi avut puterea de a sta in fata lui S. Nicolaescu sau lui A.Paunescu si sa spuna ce aveau de spus uitandu-se in ochii interlocutorilor lor.

Stai, stai, ca nu pui problema corect.
Intotdeauna au fost oameni foarte influienti, si pe vremea lui Ceausescu si pe vremea asta. Uite la Nicu Covaci...isi cere drepturile...si ce daca?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Marius stii bine ca asta nu se putea, atat AP cat si SN erau securizati in perioada aia. Da le-au zis/scris destui dupa, cat inca erau in viata, n-au asteptat trecerea dincolo. Odata cu moartea, presa se pune pe facut bilant, cu bune si rele la tuse extreme, ca ea din ce sa traiasca? Si nu-s de acord ca doar la noi se intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Lady
crezi ca e o caracteristica doar a poporului roman?

Eu nu.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Nu stiu, Alinuk. Intrebam serios, mai e pe undeva asa?
Pe unde am ajuns eu n-am pomenit atata circ la moartea unui om. N-am vazut niciun ziar strain care sa faca publice fotografii cu mortul si familia acestuia, cu fata deformata de durere.

Dar e drept ca nu am fost in toata lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Postul Romania Tv a facut o fixatie pentru impartirea averii si pentru cat de necrestinesca este incinerarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

CTP nu ma mira. Dar putea sa zica pas, macar in fata mortii, macar pt ca nu l-au sensibilizat filmele defunctului.
Nimeni nu interzice dreptul la opinie. Insa de dragul bunei cresteri, de dragul tau insuti, sunt momente cand este bine sa te infranezi de la a opina, autocenzura, din bun simt,mnoh.
Spuneam ca nu i-am fost fan, filmele in genere erau prea testoteronice pt mine, inclusiv Pistruiatul. Fie-mea a fost ft prinsa aseara la difuzarea Pistruiatului. L-a savurat dimpreuna cu tatica-sau.Eu am fost extrem de impresionata de Oglinda('93). Insa dincolo de mine specatorul, faptul ca Mihai este pe locul 3 la filmele istorice din lume, pe IMDB; ori faptul ca presa straiana a anuntat decesul lui Sergiu Nicolaescu...cu regret pt cei care nu l-au suportat, zice altceva despre acest om. Si este vorba pana la urma de un roman...
Nici nu ma intereseaza cum este la altii, la noi e o dementa continua...pendulam intre deciziile BOR-lui"mai" absolute ca Decalogul si moastele lor, scribi impotenti care incearca astfel, defecand cuvinte, ca sa isi atraga macar un minut de audienta, ac tinta este un om cunoscut, apreciat, respectat, controversat...
Da, viermi...

Mergi la inceput