Fara cuvinte!
Raspunsuri - Pagina 13
Rufus spune:
lucialu, din punctul meu de vedere poti sa te bagi sau nu in seama, ca mi-e egal.
Am intrebat anterior (pe toata lumea, asa cum intreaba cineva ceva) care este de fapt greseala celor infierati aici (reporteri), care-s faptele pentru care ar putea fi trasi la raspundere. Pentru ca eu n-am intrezarit nimic, din ceea ce stiam eu. Nu stiu de ce te-ai simtit datoare sa raspunzi tu, dar ai facut-o. M-ai trimis la scrisoarea cu niste legi insiruite, iar acum zici ca nu prea sti despre ce e vorba si nici n-ai chef de "lins articole".
Si tot tu esti suparata.
Nu era mai bine sa treci peste intrebarea mea, daca tot n-ai ce comunica? Parerea mea este ca puteai.
Intrebarea mea viza legalul, pentru ca dupa stiinta mea poze, filmari, interviuri au fost facute in spatiul public, in afara ceremoniei de incinerare. Poate cineva ma lamureste si ma completeaza. In opinia mea, in afara ca ne dam cu parerea dupa cum ne taie capul (nici o problema cu asta!) pe DC invatam ceva din fiecare subiect si mi se pare foarte util sa cunoastem lucruri cu care ne putem intalni in viata oricand si oriunde. Mi se pare, deci, util (cel putin mie) sa stiu cum este in realitate si nu cum mi-ar placea mie sa fie, pentru ca asta deja stiu si nu trebuie sa aflu de la cineva.
Rufus, Tora si iadele
lucialu spune:
Rufus, fie cum spui tu.
PS: nu sunt suparata, dincolo de patima cu care imi exprim convingerile.Sunt suparata, de fapt sunt indignata fata de circul facut in jurul omului care s-a dus. Atat.
jenn spune:
http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2 Constitutia Romaniei, articolul 30,punctul 6 .Plus ca exista si lege privind dreptul la imagine.