Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

se pare ca mai e valabila faza cu concediu medical in somaj, dar trebuie anuntat in 24 de ore si la somaj:www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_314686/Concediu-medical-in-somaj.html#axzz2H6hNEUsg" target="_blank">aici

Daca mai face o internare, un concediu dat de medicul de familie, unul de ginecolog, apoi iar de la capat, o intinde cumva 2 luni pana incepe prenatalul. Am luat si eu medical 2 luni la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dedicut multumesc este pt sora nasei mele care a ramas gravidadupa 16 ani de asteptari si a venit bbcand nimeni nu se astepta ca o minune

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor am si eu o intrebare ? am fost invitati la nasii nostrii si fetita lor a avut de craciun varicela , cam in perioada anului nou mi-au spus ca i-a trecut , daca mergem saptamana viitoare la ei mai exista riscul de a ma contamina ?

precizez ca din cate stiu , am facut varicela.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

olimp eu una nu m as risca intreaba un medic

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

amalia da asa am sa fac , oricum marti merg dupa servici la medicul de familie pt control , si sa duc niste rezultate la analize si am sa intreb , oarecum am o retinere in a merge...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

eu nu mi am vazut finutul de 4 luni i am trimis cadoul de craciun prin mamica lui mie mi a spus medicul clar :FARA COPII MICI IN PREAJMA
eu nu am avut rubeola si mi a zis ca daca o fac in sarcina trebuie intrerupta sarcina asa ca nu ma risc DELOC

amalia tsakoniati
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Amalia daca ai trecut de 13 saptamani nu mai e asa de mare riscul sa transmiti la fat. Mie asa mi-a zis medicul . Din pacate unele dintre noi nu ne putem feri de copii mici si nici eu nu am anticorpi de rubeola si nici de toxoplasmoza. Eu eram destul de disperata ca au fost copii care au avut rubeola la mine la ore si parintii mi-au zis ca sunt in gradinite epidemii de rubeola. Eram albastra ..iti dai seama. Dar dr a fost f relaxat a zis ca nu-i bai daca iau dupa 13 sapt .Evident de preferat sa nu dar nu propune avort decat in primul trimestru .
Au fost fete care au intrebat de TORCH in al doilea trimestru si nu am vrut sa comentez ca sa nu le panichez apropo de chestia asta. Ca ti se propune avort in primul trim daca ai vreo infectie activa si mi s-a parut putin ciudat sa ceara torch in trim 2 cand e destul de tarziu sa ti se propuna asa ceva.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Vedeti ca Uscatescu nu e la Fundeni pana la sf lunii ianuarie. E plecata in strainatate. Insa poti merge la Fundeni, sunt asistentele si daca iti ies analizele rele iau ele legatura cu U. sau te pun pe tine , dar tot U. ia decizia.
Eu vineri am fost cu prietena mea, are 31 w si pe 30 dec era sa nasca prematur din cauza unui puseu de tensiune (21). Dr Suciu i-a dat aspenter, iar dr ei de la cf2 i-a zis ca mai bine merge la Fundeni si apoi poate sa isi faca din mutatii. Ei i-au iesit analizele relativ ok, insa dna Viorica i-a zis sa-i trimita mail lui U. sa-i spuna tot istoricul si in functie de asta ii va da sau nu tratament. (aspenterul oricum iese din schema la varsta ei de sarcina)

MTHFR A1298C - stare homozigota
Burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna seara mamici

De astazi oficial si cu pecete de la medic incep a 2-a odisee.
Imi trimite si mie cineva parola contului comun sa ma trec in lista?

Multumesc si pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 8 +1

Mergi la inceput

monicaa bine ai venit si sarcina usoara !

14 +

Mergi la inceput