Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

buna seara,in sfarsit mi-am facut si eu putin timp sa va mai scriu,desi v-am tot citit,dar numa nu ajungeam la final sa va scriu si eu,ati fost foarte harnice la scris,chiar si de sarbatori.eu am fost fff ocupata de sarbatori si acum is ocupata cu micuta mea care a facut rosu in gat,azi dim am fost la urgente cu ea,speram sa treaca repede.nu stiu daca v-am scris de varicela ca am fost sa-mi fac analiza de sange si am anticorpi,asa ca nu am mai facut,am scapat cu bine de hopul asta.

Maria si eu zic sa mai astepti o sapt ca nu se vede asa repede embrionul,la mine la sapt abia l-a zarit.

Corina imi pare foarte rau,nu-mi pot imagina cat de mare e suferinta,dar trebuie sa ai incredere in Dumnezeu ca e alaturi e tine si o sa te ajute sa ai copilul mult dorit.

fetelor,cum stati cu poftele?eu am destul de des pofta de pizza
desi de sarbatori am exagerat cu dulciurile.nu mi-e asa rau ca in prima sarcina,dar in schimb am tot felul de dureri in burta,intr-o zi chiar am simtit cum mi se intareste uterul ca la contractii false.sper sa fie totul in regula,sapt viitoare cred ca merg la eco daca reusesc sa ma programez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fac capitol nou!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna feteleor,
S-a trezit si somnoroasa acum ... eu am program de nani de la 17.30 pana pe la 19.30-20.00 ... ale dr..u pastile ... imi creaza o somnolenta de zici ca n-am dormit cu zilele .... si de cele mai multe ori noaptea ma uit pe pereti ... unde pui ca la 5 dimineata trebuie sa ma trezesc iar sa iau pastilele ... si chiar daca atipesc putin pana atunci ... cand suna ceasul chiar se duce somnul ....
Ana maria daca vrei sa iti iei post natal iti poti lua, din cate stiu, cat vrei pana in limita a celor 126 de zile. Eu lucrez tot in invatamant si am avut un caz chiar in anul acesta scolar, incepand chiar din luna septembrie 2012 ... in care a avut postnatal toate cele 126 zile, dupa care a optat ( neavand cine sa o ajute cu bebele) si pentru CIC de 2 ani ( dupa lupte seculare, pentru ca anul scolar trecut avusese o perioada de 7luni de concediu fara plata).
Cat despre analizele astea torch ... eu am anticorpi la rubeola si herpes .... iar toxoplasmoza nu am facut pana acum .... desi din punctul meu de vedere aceasta din urma nu se face asa de usor ... sunt totusi niste conditii ... dar nu strica putina precautie ... totusi

Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am facut capitolul nou, dar tb sa asteptam sa fie moderat.

Olimp, daca are toate bubitele uscate, poti sa te duci in vizita, dar daca ar fi sa aleg eu, as mai astepta un pic, nu are nici un sens sa risti , nu?

Monica, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!! Daca vrei, lasa datele si te trecem careva in listuta. O sa-ti trimit si PM cu datele.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Bine ai venit Monica! Sarcina usoara !
Mamici si stelute va pup si va doresc noapte buna!

Alexandra 7+

Mergi la inceput