Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza super tare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Adde hai sa iti zic o poeste a mea soacra
mea nu ma vrut pt ca eram romanca nici la cununia noastra nu avenit sotul a fost singur dupa ce a aflat ca sunt gravida a inebunit de bucurie nu stie ce sa imi facasa imi cumpere deja ne a dat bani pt nastere cerclajul 1000 deceuro tot ea si este totusi o straina nu este mama mea si sa schimbat 180 de grade mama ta chiar nu o pot intelege esti fica ei esti destul de matura 35 de ani nu mai esti o pustoaica ce sa zic iti doresc sa ai putere si curaj sa te descurci singurica si poate mama ta o sa o lumineze DD si va reveni la sentimente mai bune

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Vaii, bietul sotul tau!

Multumesc ca te mai gandesti la mine

In sinea mea trag speranta ca o sa-si revina, ea o sa traiasca si sentimentul de bunica, asta-i clar. Din pacate, cand relatiile cu parintii sunt dificile, nu mai conteaza nici varsta, nici nimic. Sunt multe de spus si nu e momentul acum. Probabil ca peste ani o sa fiu bine si o sa iert lucrurile astea. Oricat de ciudat ar suna, eu chiar am sentimentul ca o sa mai fac unul doi-copii :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marie_83

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase
Am fost ieri la eco si sacul gestational era in grafic,la fel si sacul yolk dar nu s-a vazut embrionul

5+

Mai astepta putin, nu te grabi. Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adde2510

Vaii, bietul sotul tau!

Multumesc ca te mai gandesti la mine

In sinea mea trag speranta ca o sa-si revina, ea o sa traiasca si sentimentul de bunica, asta-i clar. Din pacate, cand relatiile cu parintii sunt dificile, nu mai conteaza nici varsta, nici nimic. Sunt multe de spus si nu e momentul acum. Probabil ca peste ani o sa fiu bine si o sa iert lucrurile astea. Oricat de ciudat ar suna, eu chiar am sentimentul ca o sa mai fac unul doi-copii :))

noapte buna fetelor!

Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Bine ai venit Lore!

Maria si Corina... cuvintele sunt de prisos in astfel de cazuri insa pot spune un sigur lucru: Dumnezeu are un plan cu noi toti asa ca sigur va rezerva ceva minunat! Asa a fost sa fie, nu va dati batute, urmati-va visul!!! Experienta aceasta este extrem de dureroasa dar trebuie sa lasati loc in inimile voastre pt o alta minune!
Va pup si va imbratisez cu drag!

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata frumoaselor burtici.
Unde sunteti azi, la somn sau cu greata?
Eu am o lene de zile mari, de luni pleaca sotul la servici si o sa imi sara mie toata lenea.
Lore bine ai venit sa ai o sarcina usoara si la termen.
Ca tot vorbeati de prenatal de concedii, vreau si eu sa va intreb ca stiu ca pana acum era adevarata faza ca daca esti elev la o scoala de stat la zi iei prenatal, eu sunt la o postliceala dar problema este ca anul acesta termin si nu stiu exact cand se incheie anul ca in iunie ca mai tarziu ca am si examenele de final, licenta si celelalte, nu stiu cum o sa ma prezint in fata comisiei cu burta mare si plina de emotii, noi sa fim sanatosi ca daca nu pot nu ma duc, vad eu ce fac, doar bebe sa fie bine.
Deci voi ce ziceti daca anul se termina in iunie si eu nasc la sfarsitul lui august, maxim inceputul lui septembrie mai beneficiez de banuti?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata fetelor !

mihaela si mie mi-e somn de dorm pe mine , sincer imi este groaza de luni mobilizarea si la lucru !

despre indemnizatie nu stiu cum e cu scolarii , poate ne dau sfaturi fetele care stiu , eu sincer am incercat si inainte sa caut pe net dar mi-am prins urechile nu stiu sa caut prin legi , ce sa fac...

bubulina merci de lamuriri

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!!!!!
Mi-a luat doua zile sa citesc capitolul nou si cred ca tot am pierdut ceva.
Imi primul rand , imi pare tare rau Corina de pierderea ta.
Marie, la tine zic ca sarcina e ok. La mine la 6 saptamani , a prins ffff greu embrionul. Mai ai rabdare si cere parerea mai multor medici. Curaj si rabdare.

Am vazut ca ati vorbit de statul in CIC. Am mai mai scris si ma repet: la Denisa am stat 2 ani acasa, am zis ca innebunesc. La 8 luni deja plangeam cat era ziua de lunga. Momentan nu am ajutoare dar sper sa fac rost de ele. Prefer compania adultilor, sunt prea sociabila sa ma izolez in casa doar cu cel mic. Si bine zicea Paula, mai bine timp calitativ .

In rest, ai mei skiaza, spa, etc. Eu citesc, mananc si dorm.

Elena & Denisa (26.10.2004)
13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragi burtici,

Eu am avut o dimi greeea! M-am trezit cu o greata de zile mari. M-a masat sotul pe mana si am reusit sa adorm. M-am trezit la 12 si ma simt mai bine dar in continuare stau in pat pt ca imi da tarcoale si o durere de burtica.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Hello.
Vad ca ati vorbit de CIC si pre/postnatal. Eu sunt invatatoare si daca nasc in august nu vreau sa-mi iau prenatal. Oricum la sfarsitul lui iunie se termina scoala si prefer sa iau mai mult postnatal. As vorbi si secretara si mai trebuie sa ma interesez daca pot sa-mi iau post natal incepuand cu noul an scolar, adica la 1-2 sapt dupa ce am nascut (cred ca nu se poate, dar macar fac intrebarea). Apoi, in functie de cum e bebe, m-as intoarce la scoala cand bebe ar avea 1 an. Si la David m-am intors in urmatorul an scolar si ne-a fost tare bine. Sotul lucreaza 2-3 zile maxim pe sapt si poate ca zilele astea sa fie si in week-end, cand eu sunt acasa. Daca este un copil sanatos, sociabil, cum a fost si David, atunci chiar nu-mi fac prob ca nu am cu cine sa-l las. Deja am o bunicuta din clasa mea actuala care ar vrea sa stea cu el 4 ore cat sunt si eu si nepotica ei la scoala. Am marele avantaj ca stau langa scoala, bunica la fel. Dar, nu-mi fac planuri, important e sa fie sanatos, sa se nasca la termen cu bine si vedem apoi.

MTHFR A1298C - stare homozigota
Burtica 7+

Mergi la inceput