Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 17
Bobitza_85 spune:
Buna seara mamici frumoase!
Cat ati scris de aseara... nu am apuvat sa citesc tot pt ca sunt pe fuga dar am vrut sa intru sa va salut si sa va zic minunata veste : am fost azi pa dr si brbe e bine, hematomul a disparut, a zis dr ca bebe s-a prins bine acolo, a crescut cat un bob de fasolica si ii batea inimioara repede, repede :D
Sunt mega fericita, asa ca ies cu sotul in oras la un suc
Va pup si va doresc tuturor numai bine!
Alexandra 7+
paula_m spune:
Lore, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
ana_maria500 spune:
Maria si Corina ... fiti mai optimiste ... asemenea evenimente se mai intampla ... numai Doamne Doamne stie ce ne este rezervat ... va doresc sanatate ... trageti-va putin sufletul ... si mai incercati ... pentru fiecare lucru exista si momentul oportun ... sau cel putin asa imi place sa cred ... si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu prima sarcina ... unde pui ca erau si tripleti ...
Eu saptamana viitoare am programare la eco ... sper sa imi spuna si mie ... macar asa ca idee ... ce este ... desi sincera sa fiu am asa o presimtire ca este tot baiat ...
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
12+
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstefania Adela, voiam sa te intreb daca te-ai intalnit cu parintii tai si cum au reactionat? nu s-au imbunat? Amalia, cum te simti dupa cerclaj? stai mai mult in pat? Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007) |
Multumesc Stefania
Nu ne-am intalnit si am vb f. putin, cu tata mai mult, el ma mai suna. Sincer, cu cat trece timpul cu atat sunt mai ingrijorata :D Am impresia ca totusi s-au resemnat, ceva de genul asta. Mama n-a vorbit cu mine nici in ultima zi din an. Cred ca e furioasa. Ca sa spun drept eu n-as vrea sa m-ajute ea pt. ca am considerat-o mereu o persoana dificila, greu de multumit, dar nu vad alta solutie. Ma rog sa-mi ajute Dumnezeu sa fie totul bine, mai sunt 6 luni, se mai pot intampla multe.
Corina, Maria... si mie mi s-a oprit un copil din evolutie, nu stiu daca asta se intampla mai des la sarcinile gemelare sau nu, dar primele saptamani sunt dificile. Va doresc sa treceti repede peste asta si sa nu va pierdeti speranta
Mihaelafalt spune:
Bna stelutelor.
Cand am vazut ce mult ati scris m-am bucurat ca am ce citi dar spre sfarsit cand am citit vestile de la Maria si corina mi s-a rupt sufletul.
Iubitelor sunt alaturi de voi, plangeti atat cat va vine, e un moment greu dar o sa treceti peste, sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu urmeaza o alta sarcina dusa cu bine pana la capat.Maria ai fost si la medic sau doar beta iti spune ce zici tu?Vezi ca la un moment dat de sarcina beta nu mai creste cu aceeasi viteza ca la inceput, 6mii si ceva este o valoare mare, poate bebe este acolo si are nevoie de ceva tratament sa creasca, o fata de la aspirante tot asa crestea beta incep si dupa ce a luat medyn forte a crescut bebe bine si nu mai avea probleme cu ramasul in urma.
Aveam multe sa va spun dar acum simt un cutit in inima si nu mai pot, intru mai tarziu, durerea fetelor mi-a reamintit de durerea mea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
amaliaro spune:
Adde hai sa iti zic o poeste a mea soacra
mea nu ma vrut pt ca eram romanca nici la cununia noastra nu avenit sotul a fost singur dupa ce a aflat ca sunt gravida a inebunit de bucurie nu stie ce sa imi facasa imi cumpere deja ne a dat bani pt nastere cerclajul 1000 deceuro tot ea si este totusi o straina nu este mama mea si sa schimbat 180 de grade mama ta chiar nu o pot intelege esti fica ei esti destul de matura 35 de ani nu mai esti o pustoaica ce sa zic iti doresc sa ai putere si curaj sa te descurci singurica si poate mama ta o sa o lumineze DD si va reveni la sentimente mai bune
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
marie_83 spune:
Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase
Am fost ieri la eco si sacul gestational era in grafic,la fel si sacul yolk dar nu s-a vazut embrionul
5+
amaliaro spune:
marie_83 poate ar trenui sa mai astepti nici la mine la 5 s nu sa vazut embrionul
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
bubulina2401 spune:
Olimp, nu e gresit, doar ca exista 2 masuratori: dupa ultima menstruatie sau dupa masuratorile eco.
Eu am facut Dublu Test dupa masuratorile eco(11w6d).
11+
diana_popa27 spune:
Lore
bine ai venit !
Corian si Maria va doresc multa putere sa treceti peste pierderile suferite. Va asteptam cu vesti bune peste putin timp.
Maria e posibil sa fie prea devreme si sa nu se vada bine. Mai astepta macar o saptamana.
Bobitza_85 pt fasolica!
13+