Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 16
mstefania spune:
Imi pare rau Corina si Maria :(
Eu am aflat la aproape 13 sapt ca va fi baiat dar inca sper ca pana data viitoare sa se faca fata :)))
La prima sarcina am cumparat patutul pe la 30 de sapt, l-am desfacut si apoi am avut probleme cu iminenta de nastere prematura, nascut prematur la 36 de sapt asa ca acum sunt mai superstitioasa si nu prea voi face cumparaturi pt bebe, am si scoica si scaun auto voi avea de la fetita, scaun de masa, de toate am, dar daca e baiat categoric voi trebui sa cumpar si haine :) ma rog sa duc sarcina cat mai aproape de termen si sa fie copilul sanatos!
Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Adela, voiam sa te intreb daca te-ai intalnit cu parintii tai si cum au reactionat? nu s-au imbunat?
Amalia, cum te simti dupa cerclaj? stai mai mult in pat?
Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
amaliaro spune:
Stefania ma simnt bine da pana marti cand mergem la control stam mai mult in pat o am pe mama cu mine si ma ajuta si sotul cand vine acasa ma ajuta si atunci stam in pat
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Lore1983 spune:
Buna seara tuturor!
Sunt si eu o mamica gravidutza in 13 saptamani care mai are un baietoi de 2 ani, nazdravan si scump! M-as bucura daca m-ati primi si pe mine in odiseea voastra. UM 03.10.2012, DPN 10.07.2013 si data nasterii 16.09.1983.
Multumesc
LORE 13+ si mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
happy_ama spune:
Corina si Maria, sa va dea Dumnezeu putere si cate o minune cat mai curand!
Lore, bine ai venit printre noi! Sa ai un bebe sanatos si voios!
Fetelor, fiti mai optimiste! Cred ca toate avem temeri, cel putin de 1548 de ori pe zi si mai ales cand auzim de experiente nefericite. Dar Doamne Doamne are un alt drum pentru fiecare. Si cred ca daca ii multumim pentru fiecare zi in plus care trece cu bine si ne gandim optimist la ziua marii intalniri, avem cele mai mari sanse sa fie totul bine pana la capat. Toate ne ingrijim si incercam sa facem ce e mai bine pt burtica, iar evenimentele neprevazute...sunt nerevazute. Asa ca singurul avantaj ar fi optimismul, nu??!
Deci sper ca aceste "vorbe" din putzul gandirii va sunt de folos si mi le veti intoarce cand o sa cad si eu pe ganduri
Va pup
Happy_Ama 12+
Lore1983 spune:
Multumesc happy_ama! Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!
Voi incerca sa va urmaresc si sa scriu in limita timpului liber!
Pupici
olimp spune:
lore bine ai venit !
happy cuvintele tale sunt un pansament !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Dreya spune:
Maria,Corina, sa aveti putere sa mergeti mai departe,sa fiti sanatoase !!!
noua ne-a zis la 12 sapt ca e probabil fetita/sa nu dam inca vestea familiei ca nu e 100%
13+
olimp spune:
dreya nici eu nu stiu sigur ce este , ba e baiat , ba e fata ... cred ca al meu e cameleon
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
paula_m spune:
Corina, Maria, imi pare tare rau pt pierderile voastre. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti mai usor peste aceste zile si sa veniti sa ne anuntati , sa ne bucuram si noi , cand o sa aveti din nou teste cu 2 liniute.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze