mass media spargatoare de opinie

mass media spargatoare de opinie | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

1 ianuarie 2012: www.realitatea.net/fata-urata-a-revelionului-video_900068.html" target="_blank">Realitatea TV se plangea ca munti de gunoaie au ramas in urma romanilor care au petrecut revelionul in strada.

trece un an si,

31 decembrie 2012: Aceeasi www.realitatea.net/sectorul-3-din-bucuresti-si-sectorul-iii-al-romei-se-infratesc-in-noaptea-de-revelion_1081157.html" target="_blank">Realitatea TV invita bucurestenii sa duca sticle, pahare sau cani in parcul IOR, iar in noaptea de Revelion sa construiasca "Monumentul ghinionului" pe care il vor sparge la 12:00 noaptea ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La multi ani Capcaune.....

Te framanta rau Realitatea...care dintre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani tuturor !
( Vai, Capcaunule, ce frumos te-ai impodobit ! )
Parerea mea este ca au vrut sa stranga materie prima pentru infrumusetarea urbei :) .
Cam asa ceva, de pilda

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Te framanta rau Realitatea...care dintre ele?

Cea fizica.

Ce poti sa-i ceri unui popor pe care (aproape) toate televiziunile, radiourile si ziarele il imbecilizeaza non-stop? O mass media care se ascunde in spatele sacrosanctului (pentru ei) rating. Pana si mass media publica a ingenunchiat, sacrificand TVR Cultural pe altarul zeului Rating.

Ce sanse sunt sa se sparga bucla asta fara iesire? Mass media prosteste lumea, dar angajatii mass media provin tot din lume, fiind deja prostiti. Opinia lor este opinia majoritatii.

Mergi la inceput

Mass media prosteste pe cine vrea sa fie prostit,Capcaune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Mass media prosteste pe cine vrea sa fie prostit,Capcaune.

Adevarat.

Dar numarul celor care pot sa nu se lase prostiti este foarte mic comparativ cu numarul celorlalti. Si cati dintre cei care se nasc in familii cu parinti si surori/frati deja prostiti au sanse sa li se destupe (de catre cine?) mintea? Colac peste pupaza, invatamantul e degradat si el, cu majoritatea nou-intratilor la catedra deja prostiti. Sansele de a nimeri un profesor neinregimentat in prostia generala sunt mici.

Mergi la inceput

DAR nu inexistente.Asia tineri gandesc singuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si eu am remarcat imbecilitatea reportajelor de inceput de an - se fac interviuri cu gunoierii si ... in moment de climax mediatic, reporterita intreaba: ce fel de gunoie ati intalnit mai des, de plastic sau de metal ???

la capitolul cum s-au distrat romanii, apar tot felul de manelisti transpirati care dau interviuri din cluburi, se pun buci fotogenice pe ecran si ... in final eternele reportaje din supermarket cu: romanii au luat iar cu asalt supermarketurile pentru mancare :))
urmatorul reportaj este de pe eternal partie de pe valea prahovei, unde se inghesuie laolalta si schiori, si copii obraznici si nesupravegheati, si rocheri care se dau pe plasa si manelisti iesti la aer care fac pauza intre 2 cefe de porc si o ciorba de burta. Toata lumea e fericita, vesela si satula. Happy New Year ROMANIA!

alleluia, alleluia ....de dupa colt vine Boboteaza ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

....si maine poimaine 1 Mai la padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu n-am vazut nici un asalt la tv deosebit de alte "asalturi" de supermarket in weekend. filmau de zor pe la craciun un cetatean care avea intr-adevar cosul plin. cu hartie igienica. si de-acu ce sa facem, sa nu ne mai c@3@m de frica sa nu parem hulpavi?

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Noi am fost azi in Cora si nici vorba de cozi sau lume multa.
In schimb la locul de joaca pt copii era plin.

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput