mass media spargatoare de opinie
Raspunsuri - Pagina 2
Aqai spune:
Noi am constata ca singura scapare din imbicilizarea in masa (= media moderna) e sa iesim din sfera de inflenta
de mai bine de 7 ani de zile nu avem tv. ceea ce ne intereseaza gasim online, nepoluat
sunt curioasa insa cat din populatia tarii ar fi dispusa sa renunte la TV - ma gandesc ca asta ar fi un semnal destul de puternic
pe de alta parte sunt insa foarte constienta ca daca nu ar exista audienta nu ar exista nici emisiunile asa cum sunt acum, deci imi raspund singura la prima intrebare. cred ca ar fi insignifiant, procentual, numarul celor dispusi sa dea un semnal de alarma.
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai Noi am constata ca singura scapare din imbicilizarea in masa (= media moderna) e sa iesim din sfera de inflenta de mai bine de 7 ani de zile nu avem tv. ceea ce ne intereseaza gasim online, nepoluat sunt curioasa insa cat din populatia tarii ar fi dispusa sa renunte la TV - ma gandesc ca asta ar fi un semnal destul de puternic pe de alta parte sunt insa foarte constienta ca daca nu ar exista audienta nu ar exista nici emisiunile asa cum sunt acum, deci imi raspund singura la prima intrebare. cred ca ar fi insignifiant, procentual, numarul celor dispusi sa dea un semnal de alarma. _ |
Nici noi nu mai avem TV, e inifinit mai placut sa citesti o carte. Daca vreau un film inchiriez unul pe Amazon, sau google. Si am scapat de stirile "senzationale". Acuma caut pe internet bilete la balet ca ne-a placut Nutcraker in Decembrie si mai vrem.
b.nica spune:
Capcaunule nu te mai vezi bine de beculete!
La multi ani!
Dupa ce am scapat de musafiri, am butonat pe canalele tv si m-am intalnit cu o mare deceptie!
Nu am cunoscut pana acum programe( pe toate canalele de tv) mai penibile si mai jenante/vulgare ca acelea transmise zilele astea cu ocazia Anului Nou 2013! Sa fie un semn?
Am preferat cate putin din TVR3 si TVR1!
A fost pe TVR3 muzica buna de petrecere ( nu groaznicele manele ci adevarata muzica lautareasca care ar trebui sa fie adusa la locul ei!) si schite vesele pe TVR 1( uluitoare ca interpretare si continut!) de prin anii '70!
lavi02 spune:
Si n-au fost si clasicele reportaje de la ambulanta cu cati romani ghiftuiti/beti/loviti de petarde au ajuns la spital?
Eu ma uit rarissim la TV, o data la cateva luni, e foarte misto ca atunci cand dau drumul ma uit la reclame ca vitelul la poarta noua, sunt toate noi...
ligia13 spune:
Azi a murit maestrul Sergiu Nicolaescu!
Si in filmuletul de pe realitatea, la sfasit spune :
Sergiu Nicolaescu 13 aprilie 1930 - 27 Dec 2012...
Asta in conditiile in care maestrul a muri azi 3 Ian 2013 dupa cum spun ei in titlu: SERGIU NICOLAESCU a murit, pe 3 ianuarie, la 82 de ani.
http://www.realitatea.net/a-murit-sergiu-nicolaescu-regizorul-a-incetat-din-viata-la-spital-la-82-de-ani_1083433.html?redirect=false
Androix spune:
Asta inseamna ca se asteptau sa moara, au facut materialele, dar prosti cum sunt au pus si data de final in loc s-o lase s-o completeze cand o fi cazul.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alizee spune:
Eu am vazut doar data de 3 ianuarie, adica, azi.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Rufus spune:
Capcaune, vis a vis de gunoi, evenimentul din IOR a fost organizat de Primaria sector 3, adica singura care nu percepe taxa cetatenilor pentru gunoi. Deci daca anul trecut gunoiul deranja, anul asta mesajul a fost "faceti gunoi, ca noi il strangem moca" si nu ne deranjeaza deloc!
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
La bucatarie...ei bine acolo e tv.Paprika...o multime de chestii interesante.... si AXN-urile.....
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Capcaune, vis a vis de gunoi, evenimentul din IOR a fost organizat de Primaria sector 3, adica singura care nu percepe taxa cetatenilor pentru gunoi. |
Pardon? Chiliman de ce crezi ca a fost votat asa?
De cand este el Romprest ne face in sectorul 1 niste servicii de nota 10!
Adica a fost primul care nu a mai cerut taxe pe gunoi si a mai si postat recipiente diferentiate pt. reciclare!