Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mstefania si eu eram pregatita sa aud ca e fetita , dar s-a dobvedit ca e baietel , oricum si la mine nu e cu siguranta de 100 % , l-am intrebat pe doctor se poate se i se usuce puta si sa devina fetita , oricum imporatnt e sa fie sanatos

paula si eu trebuie sa dau o tura pe la defrisat , sincer mi-e groaza , dar e obligatoriu....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele!
Gata am trecut si de cerclaj ieri am venit acasa suntem ok putin ametita in rest totul a mers ok
toata gasca

amalia tsakoniati
12+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

amalia super acum doar sa stati cumintei toti 3

vreau sa te intreb cum ti-ai dat seama ca , colul nu e inchis complet sau e o procedura care se face in cazul sarcinilor gemelare ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor!

Pfuaii ce teapa mi-am luat cu noul capitol ... eu am tot timpul in bara linkul si dau refresh, de cateva zile ma miram ca nu ati mai zis nici una nimic, credeam ca sunteti invaluite cu sarbatorile dar azi cand am vazut ca-i tot pauza m-am sesizat si am intrat pe pagina cu topicuri unde am vazut ca deja nr. 7 era cu 7 pagini scrise ...

In alta ordine de idei, azi m-a durut prima data burta mai intens, asa cam ca la menstruatie, am luat primul nospa de cand am ramas gravi si sper sa fie ok, oare e in regula daca ma doare la 12 saptamani, avand in vedere ca pana acum extrem de rar m-a durut? Citeam undeva pe net ca in saptamana 12 bebe creste mai mult decat in 11, poate forteaza mai tare uterul si de asta simt mai intens?

Eu am avut ceva probleme cu constipatia pe la inceput, acum mi-a trecut, de vreo 2 ori m-am speriat chiar ca pe hartia igienica era putin sange rosu si am crezut ca-i din cealalta parte, apoi m-am linistit, eu cand e "tare" de tot problema ajut putin cu lubrifiant sexual si in cateva minute se inmoaie pielea si zona respectiva si iese mult mai usor.

Bine-ati venit noile burtici!

11+

Mergi la inceput

betty cehar ma intrebam pe unde esti ? dar misterul a fost elucidat

si pe mine ma mai doare burta , chear ieri discutam cu fetele ca ma cam inteapa si doare in partile laterale , iar crampe cam am tot timpul si se pare ca si de la constipatie .

sangele de care spui tu poate fi si de la lezarea sfincterului anal , buna solutie lubrefiant ! nu m-am gandit , eu am sa incerc sa-mi cumpar prune uscate , cica ajuta , sa vedem , apa nu prea pot bea mi-e greata de la ea

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Da Olimp, sangele de la anus era mai ales ca eu dupa nasterea fetei am avut probleme mari de tot cu hemoroizii, am indurat dureri mult mai mari si de mai lunga durata ca la nastere. Pana m-am dumirit ca e de la anus am tras o sperietura, mai ales ca era rosu, rosu.

Cu intepaturile stai linistita ca alea le am si le-am avut si eu de la inceput mai ales cand fac miscari mai bruste in pat, in schimb durerea asta asa surda ca la menstruatie de azi parca ma ingrijoreaza, nu-i mare, e suportabila dar asa enervanta si ma tem sa nu fie cine stie ce.

11+

Mergi la inceput

olimp uterul este ok dar in sarcina gemelara este recomandat cerclaj

amalia tsakoniati
12+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

betty linisteste- te cu siguranta nu e nimic grav daca durerile sunt suportabile , no-spaul te va linisti , poti lua si magmeziu si el linisteste crampele si chear e indicat in sarcina , ai sa vezi ca totul e ok , eu am dureri cum spui tu des , sunt zile cand am luat si 4 no-spa /zi , dar atata timp cat nu sangerez si nu ma doare incat sa dau fuga la doctor e ok

amaila am inteles ! cum esti cu greturile , stiu ca te chinuiau destul de rau ? , pe mine inca ma mai supara cateodata

13 +

Mergi la inceput

olimp greturile le am nu mai sunt asa de intense dar sunt am in schimb palpitati de ma inebunesc dar vor trece ele si cand o sa imi tin minunile in brate o sa uit de toate

amalia tsakoniati
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, eu la favorite mi-am pus pagina 2 din Odisee, unde se vad si capitolele.
Sa stii ca cred ca si pe mine ma doare burta ca si la ciclu, seara, cand ma pun in pat. Spun "cred", ca peste zi nu ma doare deloc, si uneori ma gandesc ca poate visez, dar s-a repetat 3 zile la rand. Si vb de durerea aia difuza, de ciclu, nu de durerilealea ascutite, care imi taie respiratia, cand ma misc brusc.

Amalia, ti-au facut anestezie generala?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput