Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
olimp spune:
amalia asa este cand o se ne timen minunile in brate uitam complet prin ce am trcut
si la mine nu mai sunt asa de intense dar imi mai dau tarcole din cand incand, iar despre paltptaii ce sa mai spun ..trebuie numai sa ma agit putin si simt ca-mi iese inima din piept , imi imaginez cum e cu doi maruntei ...la dublu !
si de obosit , obosesc si daca ma imbrac mai energic , parca sunt o babuta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
amaliaro spune:
Paula datotala
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
RLK spune:
Salutare gagici!
Ma alatur si eu voua oficial, desi pana acum v-am citit din umbra :)
Inca incerc sa ma prind cum e cu postarile...e prima oara cand intru pe un forum.
About me:
Data nasterii 04.10.1983
UM: 30.09.2012
DPN: 07.07.2013
V-am pupat!
RLK
marie_83 spune:
Buna burtici,sper sa ma primiti si pe mine printre voi.Am 5 sapt de sarcina iar DPN este 28 august 2013, Doamne ajuta!Este o sarcina mult dorita si obtinuta prin Fiv.
Voi ati avut dureri de sani de la inceput?Eu sunt un pic speriata ca nu am deloc simptome,nici macar o mica jena la sani...doar durere de burta ca la menstruatie
olimp spune:
buna maria si bine ai venit !
sarcina usoara si sa stea cumintel la caldurica
nu te impacienta cu simptomele , eu pana pe la 6 saptamani nu am avut deloc simptome doar cum spui tu dureri ca de menstruatie - acestea sunta date de cuibarirea puiutului , si oricum nu trebuie sa ai neaprat simptome , unelel fete le resimt mai accentuat altele deloc, poate vei fi norocoasa..
eu dupa 6 saptamani am inceput sa am sanii mai sensibili si greturi
unde ai facut FIV-ul ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
13 +
paula_m spune:
Marie, bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Durerile de burta ca si la ciclu sunt comune primelor saptamani de sarcina.
Cat despre sani, cred ca m-au durut si la inceput, dar nu ca si acum. Chiar voiam sa va intreb cum stati cu sanii. Cand ajung acasa si imi dau sutienul jos, imi tin respiratia si imi tb cam 5 minute sa pot sa ma obisnuiesc cu durerea. Cat am sutienul pe mine, parca nu e chiar atat de rau.
Olimp, Amalia, dupa ce sunteti cu puiutii in brate, o sa-i vreti inapoi in burta. Cel putin eu asa am vrut cu Raul...ma tot gandeam ce bine era cand era in burta, m-a mancat sa-mi trebuiasca sa-l nasc, na, acum asa imi tb
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Buna fetele!
Maria bine ai venit!!! pe mine toate simptomele de sarcina m-au apucat la 5 sapt si s-au terminat rapid, la 8.
Paula la mine sanii sunt uraaati, mari, vai ce fel arata!!!
Asta estetic, in rest ii tin doar in bustiera zi si noapte. Cand dau bustiera jos simt ca mi se desprind de mari ce sunt.
Amalia , bine ca ai scapat de cerclaj. Cum au zis fetele, de acum stai cuminte, carti si telenovele.
Eu astept musafirii, deja le-am aranjat cat de cat. Azi noapte am avut impresia ca mor inecata de la durerea de gat.
In rest suntem bine, crestem. Astazi am 13 sapt. Mie mi se pare ca trece timpul foarte repede. Mai am putin si intru in luna a 4-a.
Poate sentimentul cu timpul e din cauza jobului. Astepti we, astepti anumite evenimente, concediu, ziua de salariu, etc.
Ma gandeam ca din ianurie probabil o sa asteptam martie si uite asa ne trezim la 6 luni.
Elena & Denisa (26.10.2004)
13 saptamani
RLK spune:
Pe mine m-au durut sanii in primele 6-7 saptamani.Daca stau bine sa ma gandesc asta si starea de somnolenta am fost singurele simptome de sarcina. In rest...nimic. Nu tu greturi...nu tu nimic
Sper sa nu apara nici de-acum inainte.
RLK 13+
olimp spune:
paula
cu sanii , nu mai dor de vreo 2-3 saptamani , doar daca ii strang mai tare , dar sunt mai mari si grei , si eu stau cu bustiera mi-i se pare mai comada decat sutienul...in care ii cam inghesui
13 +
olimp spune:
ele cand trecem in luna a patra ? pe mine ma tot mira statistica sata unii zic ca dupa 12 saptamani trecem in trimestrul II altii mai tarziu , cum sa calculez ?
13 +