Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
diana_popa27 spune:
Roscatul care imi place mie nu il gasesc la henna. Iar henna adevarata nu stiu daca gasim noi in romania ca asta din comert e mai toxica de multe ori decat decat vopseaua normala. Mi-e asta mi-a spus-o un hair stylist in care am incredere cand am intrebat daca ar fi mai buna henna.
Asa ca mai bine o vopsea fara amoniac lasata mai putin pe par (in loc de 30 de min ...20)
12+
olimp spune:
diana adevarul este ca nu mai poti fi sigura pe nimic in ziua de azi , oare un nuantator ca si samponul ar rezolva ceva , ma gandesc sa caut un saten ( caci blond sigur nu prinde )si sa ma fac cat mai aproape de culoarea naturala
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
Bobitza_85 spune:
Buna seara mamici si burtici,
Olimp, slava Domnului, nu am E-Coli, mesajul meu era referitor la o postare din urma a cuiva care zicea ca are infectie urinara si pe de alta parte o curiozitate a mea...eu cand urinam des si simteam ca ceva nu e ok luam Urinal si era ok, dar acum nu stiu daca e ok...
Eu voi face urocultura pe 4 Ian caci acum 2 sapt, cand mi-am facut analizele, am fost sfatuita sa fac " o toaletare riguroasa" a zonei intime inainte de prelevarea urinei si din pacate proba nu a putut fi analizata-au scris " prelevata incorect".
Ma intrebam, data viit cand duc proba la lab. sa nu fie influentata de ovulele de Utrogestan pt ca mai curge cand urinez...
Multa sanatate tuturor!
6+
diana_popa27 spune:
Bobitza eu am renuntat cu 2 zile inainte sa mai iau utrogestan tocmai din cauza asta .. ca imi era teama sa nu afecteze si a iesit perfecta urocultura mai bine decat de obicei (tot timpul imi ziceau ca nu beau destula apa).
Dupa ce am luat proba am bagat un utrogestan, dar eu aveam de luat unul pe zi asa ca nu am facut pauza prea mare. Nu stiu daca sa faci ce am facut si eu pt ca mie mi-a dat utrogestanul preventiv si numai vreo 4 saptamani. Eu nu am avut nici un fel de crampe sau de sangerari.
Olimp cred ca daca vrei sa mergi pe o culoare naturala cel mai bine mergi la salon la cineva bun si iti face exact nuanta potrivita fara sa murdareasca si chiar fara sa iti atinga radacinile. Eu am fost acum vreo 4-5 saptamani ca aratam chiar ca si dupa razboi eram si cu parul netuns de o gramada de timp si dupa ce m-am tuns am rugat-o sa imi faca niste suvite din nuanta mea naturala sa nu se mai vada asa tare "capacul" de par nevopsit. Suvitele le-a facut rapid fara sa imi atinga pielea capului si nu am simtit vreun miros neplacut. Daca te face in nuanta naturala poti sa raresti mult vopsirile.
Rosul meu morcov e f pretentios si trebuie intretinut ... o data la luna ca daca nu arata
12+
Bobitza_85 spune:
Multumesc pt sfat, Diana!
O voi suna pe dna dr sa vad ce zice si dansa.
Noapte buna!
6+
mstefania spune:
Buna dimineata!
Ieri am fost la dr si se pare ca vom avea un dar asta se poate schimba pana luna urmatoare pt ca inca se formeaza organele sexuale dar se vedea asa de clar ca are putuca si am zis inaintea dr ca este baiat :))), dar a zis sa o luam doar ca si o informatie :), sanatos sa fie!
Va doresc o zi frumoasa!
Stefania 12+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Eu m-am vopsit cu Lóreal fara amoniac, si acum nu mai supot sa ma epilez cu ceara, simt durerea pana in suflet si inainte nu aveam nici o treaba.
Sanepid se numea inainte, dar de muuuulti ani se numeste Directia de Sanatate Publica(DSP), a avut si alte denumiri dar lumea stie de Sanepid si stiam ca fac analize de genul sifilis, HiV gratuit, dar nu am intrebat si de TORCH si am lucrat 7 ani la DSP :))))))))
paula_m spune:
Neata
Deci pana acum avem 2 baietei si o fetita. Sa-mi spuneti daca vreti sa trec culoarea caruciorului pe prima pagina sau mai asteptam.
Stefania, ieri am fost si eu la epilat si vb ta - mi-au dat lacrimile, in special pe picioare- nu stiu daca m-a mai durut vreodat in halul ala. Inghinal parca nu a fost chiar asa de rau, desi cosmeticiana mi-a zis ca nu ar tb sa ma doara nici ca inainte.
Eu ma duc pana la Sanepid in 3 ianuarie, sa vad ce si cum.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Paula, eu nu vreau sa treci in tabel, mai astept pana luna urmatoare cand merg din nou la dr si suntem ceva mai siguri. Ziceam ca indiferent ce va fi, dar in adancul sufletului mi-am dorit inca o fetita si incerc sa ma obisnuiec cu ideea de a fi mama de baiat, inca nu am zis nimanui, doar eu si sotul stim si nici nu vom anunta familia pana nu se vede 100%.
olimp spune:
buna dimineata
bobitza si eu iau utogestan si am facut recoltare de urina si fara probleme , stiu ca mai curge din el , dar daca te speli bine de tot si indepartezi bine labiile cand recoltzi nu ajuge secretie vaginala in recipient , dupa recoltare am pus repede utrogestanul , eu iau 2 / zi dimineata si seara .
diana cred ca am sa merg la salon sa vedem ce se poate face asa incat scalpul sa aiba cat mai putin contact cu vopseaua
apropo voi suferiti de constipatie ? , eu parca sunt o oaie cand marg la baie , sper ca nu am fost prea plastica in explicatii , dar ma omoara dusul la WC
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +