Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Neata
Dormiti cum va cade bine, acum cat mai puteti...ca dupa aceea nu o sa mai alegeti voi pe ce parte sa dormiti. Eu imi amintesc cum dadea Raul din picioare si din maini, daca stateam pe o parte ce nu-i convenea lui, pana schimbam partea si apoi se potolea.
Eu ma gandesc la copil in burta ca la un peste intr-un punga cu apa, in sensul ca lichidul amniotic are si rolul de a atenua socurile de orice fel. Mai ales acum cand e mic, chiar nu are cum sa-l deranjeze faptul ca dormim pe burta, sau intr-o parte.
Amalia, eu 100% nu am luat acidul folic simplu atat. Dupa o perioada mi l-a scos si am luat vitamine, si probabil acele vitamine contineau aid folic, nu mai stiu...
Mie mi-e tot greata si voi va plangeti ca nu aveti simptome...facem schimb?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Bobitza_85 spune:
Ama mie mi-a dat dr. Elevit. Sunt multivitamine si minerale pt mine si bebe. Si eu ma simteam slabita la inceput dar de cand le iau sunt ok.
7
Mihaelafalt spune:
Neata.
Ama dar ai mancat dimineata inainte de ati fi rau?
Paula eu nu ma refeream la acifol ca provoaca constipatie ca il iau de atata timp ca nu mai simt nimic, ziceam ca poate balonarea sa fie de la arefam care e progesteron, in fine acum parca ma simt bine, m-am golit ieri si azi sunt buna de mancat iar.
Am un somn de imi pica ochii in gura, stau inpat si nu pot adormi, toata noaptea am dormit cu pauze din ora in ora aproape si nu pentru a merge la baie ci asa ca sa ma uit pe pereti.
Marie si eu vreau dureri de sani ca la sarcinile celelalte ma dureau sanii incontinuu acum parca nu prea simt nimic.
Am observat ca atunci cand sunt obosita simt greata mult mai tare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
paula_m spune:
Mihaela, am inteles...am pus intrebarea cu acidul folic, pt ca nu=mi place sa iau medicamente, mereu uit. Si stiu ca acidul folic nu provoaca constipatie, pt ca l-am luat si inainte de a ramane insarcinata cu vreo 2 luni si nu am avut pb cu constipatia.
poze
happy_ama spune:
Bobitza, mie mi-a dat dr acid folic, magneB6 si vitamina C....o sa ii spun cu prima ocazie.. Am auzit de la multe fete de Elevit...
Mihaela, nu apucasem sa pap. M-am trezit de fapt sa ma duc la toaleta, pt a 100a oara, si acolo mi s-a facut rau instant. Acum am papat 1 ou fiert si niste branzica...sper sa ajute...ca de la rau mi- e si scarba de mancare...
Happy_Ama 11+
happy_ama spune:
A, si ca sa va amuz, eu am o noua reactie: ma mananca sanii de imi vine sa imi jupoi pielea ma scarpin cu prosopul pana se fac rosii... Cunoasteti vreun remediu?
Happy_Ama 11+
paula_m spune:
Happy, eu am patit asta dar la sfarsitul sarcinii, pe burta, maini si picioare si stiu ca m-a trimis la analize pt ficat, dar s-a dovedit a fi prurit de sarcina.
Dar mai poate fi din cauza ca se intinde pielea, oricum stiu ca nu e o senzatie deloc placuta si nici nu stiu cu ce ai putea sa-ti potolesti mancarimea. Eu am incercat cu de toate si eram sange pe maini si picioare de la scarpinat. Noroc ca m-a tinut numai o luna, ca apoi am nascut, ca nu mai puteam...
poze
ana_maria500 spune:
Buna ,
Vad ca se discuta de pe acum de pozitia de somn ... eu una inca pot sa dorm cum vreau ... dar trebuie sa am spatiu in pat ... ca ma cam fatai ... eu inca ma confrunt cu constipatia si balonarea .... mai ales in zilele astea cand mancarea a fost din belsug ... sper sa se mai domoleasca simptomele cand voi renunta la tratamentul cu arefam ... ptr ca sunt inca pe doza forte ... Cat despre mancarimea de piele ... si eu am probleme de genul asta ... dar ma scarpin ... se mai potoleste mancarimea ... iar ma mananca ... iar ma scarpin ... si uite asa ... presupun ca treaba asta se intampla de la faptul ca pielea se intinde ... si poate si de la circulatie ... ma gandesc ca poate o crema ... mentolata poate ... ar mai ajuta ... dar doar doctorul poate spune daca este voie sau nu ...
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
12+
RLK spune:
Salutare!
Eu risc sa fiu off topic pana apare mesajul meu, dar imi asum riscul.Nu se mai fac odata alea 10 mesaje??!!
Legat de pozitia de dormit, eu sunt fan dormit pe burta. De cand ma stiu numai asa am dormit. Am continuat si in sarcina sa dorm asa, pana acum vreo saptamana, cand a inceput sa ma deranjeze...simteam ca nu am aer. Asa ca am inceput sa dorm intr-o parte.
RLK 13+