Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

La muuultiii aaaaniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Sanatate sa fie ca de restul nu ma indoiesc ca suntem capabile.
Noi aseara ne-am plimbat pana in centru cu sampania si paharele cu picior dupa noi... vrei nu vrei m-am prins si intr-o hora ca avea copilul chef de dans... am stat un pic la carusel si alte cele care mai erau pe acolo cu micutul, dupa care pe la 1 si ceva l-am dus urland acasa ca el mai vroia. Am vazut un stand-up comedy si ne-am culcat... cumintei si pensionari. Si am bagat pana mai acum vreo jumatate de ora. se pare ca m-a ajutat fusul orar de emisfera sudica pe care il am de la o vreme. Macar noaprea asta pot sa ma laud ca am dormit-o... ce face o hora jucata cand trebuie.
Pup pe toata lumea. Sa fim mai buni si mai intelepti si poate si un pic mai intreprinzatori anul asta ca n-ar strica.

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

La multi ani burtici! Sa fie un an cu multe bucurii,sa fim sanatosi si bebeii sa creasca mari si frumosi!
Noi am petrecut la prieteni pana pe la 3 dar asa mai ca pensionarii la tv pe canapea
Azi m-am trezit cam prost,cu greata si o durere de burtica mai accentuata dar o sa treaca...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La multi ani!!!!
Noi am fost azi noapte la 12 in Piata Sfatului si am vazut artificiile. A fost buna iesirea, dar mi-a inghetat gatul si mai rau. Am zis ca ma imbolnavesc mult mai grav.
Acum gatul e mai usor inflamat dar mucii imi curg val vartej.
Maine plecam la ski, stam 5 zile. Eu cu cartile, odihna, plimbari daca imi permite raceala.

Nu mi-am stabilit nici o rezolutie pt 2012, decat sa avem un bb sanatos si sa nu fim cu nervii prastie.

Voi?

Elena & Denisa (26.10.2004)
13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

La multi ani, gravidutelor.
Mi-am adus aminte de ceva ce isi face efectul la mine contra constipatiei, eu va zic si voi incercati dar cateva guri ca nu stiu cum reactioneaza la alte organisme, eu am testat astazi ca azi noapte am zis ca plesnesc la restaurant, eram atat de balonata si umflata iar azi am baut cateva guri de moare de varza acra si a avut efect am iesit afara, stiu ca e recomandat o cana ca sa faci detoxifiere la intestine, curata tot dar pentru noi asa mult nu cred ca e bun dam in extrema aialalta, adica stat pe WC mult mai des.
Legat de incompatibilitatea grupelor de sange am auzit la o rpietena si nu era cazul de rh ca rh era pozitiv la amandoi, grupele erau diferite dar nu mai stiu exact ce grupe, baietelul a avut un icter prelungit si cateva luni dupa nastere tot a vomitat tot ce manca, stiu ca au facut multe analize si le-a zis ca e din cauza grupelor de sange, erau la al 2 copil, la primul nu a fost problema.
Oare balonarea asa de tare sa fie de la arefamul administrat vaginal?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mihaela, nu cred. Ca si eu sunt constipata, si nu iau decat acid folic. Chiar, cat se ia acidul folic, nu stiti?

Pe mine de 3 zile m-au lovit din nou greturile...dar urate. Nu vomit, dar mi-e rau incontinuu, nu-mi place deloc.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna seara dragelor!
Vreau sa va spun ca am parte de niste insomnii de mama focului in ultima vreme, eu care eram disperata sa dorm de cate ori aveam ocazia.
De Rev m-am culcat la 7:00!a.m. daca puteti crede... au venit cativa prieteni la noi si ne-am simtit fff bine, a fost un party mai ca de batranei asa...fara alcool si zbantuiala pt mine, cel putin . Restul, au papat si au bautce le-a poftit inimioara :)
" Minunica" mea a fost incredibil de cuminte ieri: nu ma durea nimic, nu aveam greturi...parca disparusera toate simpt. de pana atunci. Siner, m-am panicat putin, ma gandeam ca e ceva ciudat...ma tot strangeam de sani sa vad daca ma dor iar sotul si sora mea imi ziceau " sa incetez si sa ma bucur si eu ca e Revelionul si el tine cu mami, o lasa si pe ea sa se simta bine! ". Spre dimineata pe la 5-6 a inceput sa ma doara putin burtica si sa am senzatie de greata...moment in care m-am linistit :) Banuiesc ca atat timp cat ai simptome clare de sarcina, asta inseamna ca bebe e ok ,creste, nu?! Voiam sa va mai intreb un lucru: voi dormeati pe burtica la inceputul sarcinii? Eu sunt obisn sa dorm numai asa si de cand am aflat de bebe am incercat sa evit dormitul pe burtica, insa noaptea in somn ... poate se mai intampla sa ma intorc fara sa realizez. Oare ii face rau acest lucru bebelului? Voi cum procedati?
Va pup si va doresc
Un an 2013 exceptional, mai bun decat vi l-ati imaginat! :D

PS: La inceput, in primele sapt dormeam de rupeam si acum adorm la 3 , ma trezesc din 2 in 2 ore sa merg la baie, iar la 9 sunt in picioare.
Voi ati intampinat aceasta problema?

7

Mergi la inceput

Bobitza si eu am insomnii noaptea si pe la maxim 7 dim sunt treaza si nu mai pot dormi iar eu dormeam dimineata cel mai bine.Ziua insa...ma apuca somnul dupa fiecare masa,dar un somn de nu pot tine ochii deschisi.
Iar legat de pozitia de dormit,nu cred ca deranjezi bb deocamdata daca dormi pe burtica,e micutz
Uff,eu tot astept sa am niste simptome mai evidente sa pot linisti neuronul.Sanii astia nu vor deloc sa ma doara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!
Paula eu stiu de la medicul meu ca se ia pe toata sarcina si cat alaptezi dar acum fiecare face cum ii este mai bine
sa aveti o zi linistita

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

La multi ani, fetele!! Un an minunat va doresc! In special in lunile iulie-august!

Bobitza, sa stii ca si eu am stresul pozitiei de dormit. De fel dorm pe burta dar de cand sunt burtica nu am mai putut. Apoi am citit ca indicat este sa dormi pe partea stanga. Pe dreapta si pe spate nu e ok pt circulatia sangelui catre bebe cica... Iar sarcina mea este oricum pozitionata mai in dreapta. Dar cu toata grija, mi se intampla sa ma trezesc noaptea pe spate sau pe dreapta....nu e ca si cand pot controla... Oricum deja am dureri de spate de la dormitul asta pe stanga...

In plus, si eu ma trezesc din ce in ce mai des noaptea pt a merge la toaleta. Insa adorm la loc imediat. Deocamdata...

In rest...eu astazi m-am trezit si mi s-a facut rau. M-am racit toata instant si am inceput sa tremur si imi venea f tare sa vomit...o stare de lesin asa...nu stiu de la ce o fi ...eu mai faceam caderi de calciu inainte....

Happy_Ama 11+

Mergi la inceput

Ama sper ca ti-e mai bine acum

5+

Mergi la inceput