Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
Mihaela bine ai venit sarcina usoara si la termen avem o prietena comuna Irilacdeci trebuie sa o urmezi pana la capat
Olimp fierbi 2 oua galbenusiurile si faci ca si la maioneza normala ulei lamaie si este foarte buna
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
ana_maria500 spune:
Buna burticilor...
Inainte de toate tin sa va urez la toate traditionalul " La multi ani !" ... fie ca noul an, ce bate la usa, sa ne gaseasca sanatoase ... sa avem parte numai de bucurii si impliniri...
Eu in ultima vreme am cam chiulit ... dar v-am urmarit din umbra ... nu prea m-am simtit tocmai ok ... dar acum e mai bine ... Vad ca va faceti ceva probleme legate de aspectul fizic ( vopseaua de par, pilozitatea, ojele, colaceii...) ... acum ce pretentii sa avem ... corpul nostru mai sustine o viata ... lucreaza ceva mai mult... eu zic ca daca fiecare dintre noi si-a gasit un doctor bun cu care sa poata colabora il poate intreba pe acesta daca anumite actiuni pot dauna bebeului... in privinta anumitor alimente eu una nu m-am abtinut ... cate putin din fiecare nu strica ... atata timp cat nu exista o anumita intoleranta... ca doar sarcina nu inseamna ca esti bolnava ... trebuie doar ceva mai multa atentie ... Cat despre "prostioare" mie la prima intalnire doctora mi-a interzis orice actiune de genul asta ... din cauza hematomului... dar am sa o intreb data viitoare cat timp este valabila treaba asta ... ca de' hormonii urla .... si cand o sa vina sotul acasa este cam rusinos sa il tin atata timp la respect ... Problemele legate de zona genitala ... atata timp cat aflam de ele mai din vreme ... cred ca se pot rezolva cu succes... din punctul asta de vedere eu sunt norocoasa ... la ultimele analize nu mi-a iesit nici o infectie .... de nici un fel ... desi inainte de sarcina am tot avut probleme in zona asta ... Am vazut ca s-a discutat si de constipatie ... o problema comuna in sarcina ... eu una am incercat tot felul de remedii ... o vreme a mers cu kiwi ... dar acum nu mai merge nici asta ... ma multumesc sa beau pe stomacul gol ,la cateva zile, un ceai de musetel cu multa miere ...sau cateva prune uscate ... ma mai ajuta putin ... oricate fructe as manca sau indiferent cate lichide as bea ... tot constipata sunt ... plus ca nu am scapat inca de balonare ... dar asta este ... Eu zic sa sa lasam toate astea de o parte si sa incercam sa ne bucuram de o seara frumoasa alaturi de cei dragi ... Numai bine in continuare ...
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
10+
olimp spune:
mihaelasfat bine ai venit !
diana te invidiez , la mine al meu nu vrea si pe undeva il inteleg , dupa atitia ani de incercari nu vrea sa se intample ceva si sa se invinovateasca , dar cred ca eu va trebui sa-mi bag fundul intr-un lighean cu apa rece
happy din pacte nici eu nu prea beau apa , mi-e greata de la ea , si inainte de a ramane beam la apa ....dar beau sucuri naturale stoarse in casa si ceaiuri a si ciorbite....
mony 8 luni , rad caci eu sunt nascuta in august , si sotul meu imi tot zice ca o sa o primesc cadou de ziua mea
amaila mersi de reteta !
pupici la toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
Mihaelafalt spune:
Fetelor multumesc de primirea calduroasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Mihaelafalt spune:
Si noua ne-a interzis doctorita prostioarele, cei drept pana la test ne-am facut de cap dar de cum am aflat stam cumintei, asteptam sa mai creasca bebe si apoi om mai vedea daca avem voi sau nu, daca nu asta e el sa fie sanatos si sa creasca mare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
amaliaro spune:
Fetelenoi nu negandim la prostioare al meu doarme cu grija sa nu imi faca rau in somn dapai sa mai vrea ceva ...noi am zis ca 1 an nu facem nimic dupa 12 ani de asteptari 1 an fara prostioare e apa de ploaie acum nunu mai preocupa nimic inafara de bebei nostri
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
flory_blanca spune:
Mihaela bine ai venit! Ma bucur mult ca ai reusit. Gandeste pozitiv si vei vedea ca va fi bine.
Eu azi m-am "domnit". Dupa ce de Craciun am facut o tona de mancare si am aruncat jumate din ea am schimbat strategia. Acum am facut o salata de vinete si una de branza cu sunca si ou, soacra-mea care e bona la noapte o ciorba si o prajitura si gata, e suficient. Pe maine am luat niste peste pe care il prajim la amiaza si cam asta e meniul. Nu mai fac atata ca se invecheste si aruncam. Cand terminam ce avem fac altceva. Noi oricum diseara suntem la restaurant, asa ca azi m-am delectat prin oras de dimineata si apoi la coafor.
Am vazut ca ati mai vorbit de vopsit, epilat, am mai scris si inainte eu nu am renuntat la nimic, folosesc aceleasi cosmetice, ma duc la manichiura cu gel, iar de vopsit m-am vopsit acum 2 saptamani. Le-am zis la fetele de la coafor ca sunt insarcinata si m-au facut cu ceva gen nuantator. Asa am procedat prima data , asa procedez si acum. Oricum ma modific fizic si incep sa nu mai imi fie bune hainele, vreau cat de cat sa ma mai simt si eu bine si asta e modalitatea mea de evadare din rutina, ritualurile astea de infrumusetare ma relaxeaza asa ca eu nu renunt la ele si nici nu mi-a zis vreun dr ca sunt nocive. Epilatul cu ceara nu cred ca dauneaza dar e drept ca eu nu resimt nici dureri mai mari ca inainte de sarcina. Stiu ca e contraindicat in ultimul trimestru daca e dureros.
Vreau sa va urez AN NOU FERICIT ca cat mai multa liniste sufleteasca, bucurie, bebei sanatosi si la termen.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Mony08 spune:
Mihaelafaltbine ai venit printre noi.
Paula fugi la oua,pai se poate asa Sincer nici eu n-am chef azi de nimic,de abia am facut curatenie. Supita am facut de ieri, cred ca mai fac niste tortilla si nu stiu sa vad ce mai are pofta sotiorul. Salata si oua umplute nu mai fac ca am facut de Craciun si ne-am saturat de ele.Prajitura ma bag la o crempita. Pe langa ca n-am chef nici idei nu prea am. Te inteleg cum e cu greturile, eu cand am facut mancarea pentru Craciun a fost groaznic.
Da Paula, si sa continui la mesajul tau cu constipatia dupa nastere sa mai ai si epiziotomie si ai pachetul complet
ana_maria500 ai cam adunat absente nemotivate,vezi vezi cu chiulitul Ne bucuram sa auzim ca sunteti bine.
olimp frumos cadou .
Imi aduc aminte de mine dupa nastere pe cat de mult am asteptat momentul pe atat de frica imi era.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+
Dreya spune:
fetelor voi cum stati cu compatibilitateaa grupelor sanguine si RH?
eu am 0I si sotul AII ,ambii cu RH pozitiv.
Abia astept sa ajung la medic sa imi spuna dace e ok !?
12+
diana_popa27 spune:
Dreya eu am Rh negativ iar sotul il are pozitiv . Urmatoarea mea analiza este pt anticorpi Rh. Nu imi fac griji ca e prima mea sarcina si nu e cazul sa imi fac probleme pt asta.
Exista un vaccin pe care o sa trebuiasca sa il fac la nastere.
13+