Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
olimp spune:
happy ma refer la urina si tricomonas din sange ...
de hatza hatza....eu cred ca la mine utrogestanul nu ma prea afecteaza , am ajuns asa de horny incat nu pot nici sa ma gandesc la sex ca deja simt ca iau foc
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
ana303maria spune:
Bina v-am gasit! sunt si eu o burtica de numai 6 saptamani si speram ca totul va fi bine pana la capat. Am un baietel, David de 3 ani si 5 luni, 3 sarcini pierdute, din pacate ultima, la 13 saptamani, excat anul trecut pe 15 noi. Anul acesta, pe 15 noi, DD mi-a scurtat cm-ul la numai 20 de zile si ne-a daruit inca o minune: bebe2. Din pacate am si o mutatie in stare homozigota si astfel fac innohep, iau vit C, femibion, acid folic, magne B6, Omega 3, 6, 9.
NU am indraznit sa scriu pana nu am citit tot pe aici. Din pacate si eu ma confrunt cu o constipatie groaznica, chiar din momentul in care am ramas, umplu Wc si hartia de sange (mai rarut in ultima saptamana).
In rest, greturi la greu si somn mult.
MTHFR A1298C - stare homozigota
happy_ama spune:
Ana, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Olimp, la urina ce ai facut: urocultura sau sumar?
Happy_Ama 11+
olimp spune:
ana bine ai venit , sarcina usoara !
constipatia asta bat-o vina , e nasola dar sunt remedii , trebuie numai sa gasesti cel adecvat tie , unele fete iau seminte de in , ceai de musetel , eu folosesc prune uscate si suc de mere 100 % , vezi poate ajuta.
happy examen complet al urinii + urocultura , cam tot si sunt ok rezultatele , eu sincer cred ca e de la utogestan
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
diana_popa27 spune:
ana303maria bine ai venit si sarcina usoara!
Fetelor eu ma tot uit ca voi toate va plangeti de constipatie..eu nu prea am apucat sa ma "bucur" de ea. Eu am intoleranta la acidul folic (v-am pov eu acum vreo 2 luni) si am avut scaunul f f moale primele 2 luni . Am renuntat la el ca nu mai rezistam si DR a zis ca bine a facut dar imd dupa ce a zis asta mi-a prescris fier "imbogatit" cu acid folic. O cantitate mai mica de acid folic fata de cat luam inainte ce-i drept dar tot imi da digestia peste cap. Acum ma bucur ca e asa pt ca din cate vad e destul de serioasa prob cu constipatia.
Daca faceti combinatii de genul prune uscate cu iaurt sau lapte oare nu ajuta ? sau ar fi si mai rau sa adaugi balonare pe langa constipatie. Smecta am inteles ca e voie in sarcina.
Despre noua medicul ne-a zis ca poate e bine daca putem sa ne abtinem pana in sapt 12 pana e clar ca se fixeaza sarcina dar la cat de rau mi-a fost numai acolo nu imi statea gandul. Nici sotul nu a fost deranjat deloc ca era tare speriat sa faca ceva.. dar dupa 2 luni de abstineta nu mai era asa de speriat. Cum am ajuns acasa dupa eco de 12 sapt si am vazut ca totul e in regula ..am atacat!
13+
happy_ama spune:
O sa bag si eu niste analize imediat ce se poate.
Fetelor, cred ca orice graviduta trece prin problema constipatiei. Eu prin saptamana 4 m avut problema asta pt 8 zile! Credeam ca explodez. Acum sunt ok oarecum...dar eu fac altceva: nu prea trece nicio zi fara sa pap o supita/ciorbica. Apa beau mai putin decat ar trebui...din pacate... Dar atat pot.. Oricum, ciorbitele functioneaza pt mine. Si mai e ceva: le pap fie ca fel unic de mancare la o masa, fie la sfarsitul mesei ..
Va mai recomand si consum redus de banane...nu ajuta in zona asta ..
Happy_Ama 11+
Mony08 spune:
liliana bine ai revenit printre noi. Ma bucur sa vad ca ai venit cu vesti bune.
Mai asteptam cu vesti fete care n-au mai scris de mult
Cory ce mai faci?Gabi cum te mai simti? si celelalte fete,ca nu-mi amintesc acum toate numele.
Am vazut ca o scris RLK,azidim aparea ca ultima care a scris era RLK,asteptam sa fie moderat mesajul sa nu trecem peste mesajele care sunt moderate.
olimp te inteleg cu hatza hatza,se pare ca ce nu avem voie ne face sa ne dorim mai mult. Nu mai e mult decat vreo 8 luni (cu tot cu cele 2 luni de recuperare). Am reusit la prima sarcina sa stam pe sec un an de zile,reusim si de data asta
happy eu cred ca este de la utrogestan,ca nici mie nu imi e prea bine. De revelion acasa cu sotiorul si copilasul,poate mergem pana in centru dar in rest acasa.
ana303maria bine ai venit printre noi. Asteptam sa ne dai datele pentru listuta.
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+
Mihaelafalt spune:
Buna gravidutelor.
Ma primiti si pe mine in casuta voastra?
Sunt graviduta in 4 saptamani si 1 zi, am aflat vestea minunata de vineri cand am facut un test din prostie, ca este un bebe mult dorit, am niste sarcini pierdute si cu probleme in spate, probleme in a ramane insarcinata asa ca nu prea speram dar dumnezeu ne-a ajutat asa ca ne rugam in continuare sa ne fie alaturi si sa avem o sarcina la termen si usoara.
Am facut si beta vineri dupa amiaza rezultat 279 iar azi la 68 de ore diferenta 940 deci suntem bine si crestem mari.
Va felicit pe toate cele care sunteti aici si va doresc o sarcina cat mai usoara si la termen, copii frumosi si cuminti.
Din pacate vad ca constipatia isi face simtita prezenta si la mine, speram sa nu dureze tare mult ca e nasol, ma simt asa de umflata.
Um la mine a fost 2 decembrie 2012 si dpn ar fi 8 septembrie 2013 dar daca ma primiti raman la voi ca eu oricum o sa fiu nevoita sa fac cezariana din cauza clexanului asa ca o sa fie mai devreme de septembrie si ma incadrez in odiseea voastra.
Va urez sarbatori fericite si un an nou cu bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
paula_m spune:
Din ouale umplute, pana acum am fiert doar ouale si inca tot nu mi-a trecut lenea si greata, si mi-e lene sa fac maioneza...
Ana Maria, bien ai venit si sarcina usoara!!
Mihaela , si tie iti doresc sarcina usoara si sa uiti de problemele din spate, da?. Te primim, cum nu? Steluta ta va fi praslea odiseei si cum se intampla de obicei, cea mai rasfatata...
Trimite-ti-ma la oua umplute, ca am un dar de a pierde timpul!!!!
Edit : nu m-am dus inca la bucatarie!!!
Dar mi-am amintit ceva : la mine constipatia a fost cum a fost in timpul sarcinii, dar sa vedeti dupa nastere...acum o mai rezolvi cu una alta, dar atunci nu poti, ca face colici copilul...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
betty200 spune:
Mihaela iubito, bine-ai venit la noi! Te stiu bine din postarile de la aspirante, am citit si citesc inca tot ce se scrie acolo,imi sunteti dragi toate chiar daca n-am postat deloc acolo, m-am bucurat si am plans si eu odata cu tine la ultima sarcina a ta, simte-te primita cu toata dragostea pentru ca asa este, atat de mine cat si de celelalte fete care sunt toate niste dragute sufletiste.
Paula te pup tare si te fugaresc la ouale umplute ca daca nu vei avea pe masa alt meniu: "oua dezumplute "
11+