Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dreya fetelor voi cum stati cu compatibilitateaa grupelor sanguine si RH? eu am 0I si sotul AII ,ambii cu RH pozitiv. Abia astept sa ajung la medic sa imi spuna dace e ok !? 12+ |
Asta e o noutate? Inca nu am auzit asa ceva...nimeni nu m-a intrebat ce grupa are Cosmin...doar daca am RH pozitiv sau nu.
Si care ar fi grupele compatibile? Si care necompatibile? Si ce se intampla daca nu sunt compatibile?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Dreya spune:
uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53567&ARCHIVE=true&nm=Incompatibilitati-ale-grupelor-sanguine
nici eu nu stiu prea bine,ce am citit acum pe fuga pe net.
pt cei care nu sunt compatibili se face dozare cu anticorpi.
astept sa ma lamureasa dr in ianuarie.
dar fetelor...azi am primit o veste...una din surorile mele este si ea insarcinata ...o sa fim 2 burtoase !!!
12+
olimp spune:
noi amnadoi suntem cu RH negativ
nu au importanta grupele sanguine ci doar RH-ul , si doar in cazul in care mama are RH negativ
daca ea are RH negativ si sotul pozitiv trebuie urmatita sarcina sa nu se formeze anticorpi RH care sa atace fatul
daca ambii au RH pozitiv e OK
daca ambii au RH negativ e OK
daca mama are pozitiv si tatal negativ e OK
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
paula_m spune:
Olimp, asa stiam si eu, dar din mesajul Dreyei reiesea altceva...ca, ar conta efectiv grupele sangvine. Si din ce scriau fetele alea acolo, tot asa...
Eu va doresc AN NOU FERICIT!!! si sa vi se indeplineasca tot ceea ce va propuneti pt 2013!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
diana_popa27 spune:
Dreya Feliciitati pt sora ta!...asta da veste buna o sa ai cu cine impartasi peripetiile sarcinii.
In legatura cu grupele sanguine eu stiu ca doar Rh conteaza si a sta numai daca e mama negativ. Mie mi-a cerut gine. si Rh sotului pt ca eu sunt negativ daca eram eu cu rh pozitiv nu il interesa ce grupa si ce rh are el.
Pe parcursul sarcinii asa cum a zis si Olimp o sa imi monitorizeze anticorpii rh.
Si mama mea si mama lui au Rh negativ (AB neg.) Tatii nostrii amandoi 0 pozitiv. Surorile noastre mai mari B poz. amandoua ...si eu si el B amandoi.... puteam sa jur ca o sa fim amandoi negativ ca parca e prea mare coincidenta ... dar nu ... el e B negativ si eu pozitiv.
Si el nu a patit nimic la nastere desi a fost al doilea copil.
13+
diana_popa27 spune:
LA MULTI ANI !!!! fetelor sa ne auzim in 2013 numai cu vesti bune !
Urmeaza un an minunat!
Noi mergem al o petrecere mai tarziu..sper sa rezist ca se fumeaza acolo si nu ma prea inteleg cu fumul de tigara . Sper sa rezist macat pana la miezul noptii . Mergem numai pe la 22 sa ne asiguram ca nu mi se face mie rau
Distractie in seara asta ca anul viitor pe vremea asta o sa avem bebei de cateva luni dependenti de tatele noastre! burticile
13+
ana303maria spune:
Multumesc pt primire!
datele mele ar fi:
data mea de nastere 3/03/1983
Ultimul cm: 15/11/2012
DPN: 22/08/2013
Voi naste la CF2, dr Olteiu (Mihaleche) Florina, cu care am nascut si prima data.
Ar fi super dc m-ati adauga voi pt ca eu mi-am prins urechile si nu am inteles cum sa fac.
La multi ani, cu sanatate, sarcini si nasteri usoare, la termen, cu bebelusi perfect sanatosi!
Va pup!
MTHFR A1298C - stare homozigota
Burtica 6+
Mony08 spune:
Am mai auzit ceva odata de incompatibilitate ale grupelor sanguine ,dar n-am dat importanta. Acum din cate am citit eu , ar insemna ca eu si sotul suntem incompatibili in ceea ce priveste grupele de sange. O sa intreb doctorul.
La multi ani si un an plin de bucurii,cu sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+
olimp spune:
fetelor va pup pe toate si va urez UN AN NOU FERICIT !
LA MULTI ANI !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
amaliaro spune:
Burticute cu stelute sa avem un an bun linistit si plin de bucuri sa fim sanatoase si bebei din burtica si pt cele cu copilasi acasa sava traiasca
LA MULTI ANI!
NE AUZIM LAANU
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota