Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
Dar nu cred ca v am spus bomba??? Plec la munte, la zapada, frigg, gerrr, brrrrrr dar stiti, nu?? Caut cazare cu jacuzzi, sauna, etc sa am unde ma rasfata ca nu ma vede prea mult pe mine zapada
Somleac da ne vedem!! Chiar i am spus si sotului ca marti sau miercuri am program
felicitas spune:
Buna dimineata!
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
Eu sunt treaza de la 5.30. M-a trezit Miriam pentru lapte si nu am putut adormi de foame. Vrea si asta mica de papa. Asa ca am mancat niste prajitura cu branza si fructe de padure si paine cu niste cascaval.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+
Somleac spune:
Neatza,
Felicitas puteai sa faci si tu o cafea daca tot te-ai trezit de dimineatza.
Strumph, Yasmi sunteti mortale
Yasmi n-ai nevoie de bona in excursia asta? Waw ce-as pleca si eu oriunde numa sa ma duc. Cred ca nici un an n-am fost asa de casnici ca acum. Mamaliga lor de bani.
Laura pai e bine daca va mutati cu soacra nu? ca scapati de chirie. Spor la gasit pautt. Cauta si in ziar sa vezi nu gasesti ceva ieftin de cumparat?
Na ma bag la munci sa trag tare ca la 10 vreau sa fug la biserica.
Somleac spune:
Pfuuuii c-am uitat sa dau cafeaua .
Haidati fetelor c-am umplut galetile cu cafea. iviti-0va capsoarele frumoase de pe unde le-ati ascuns.
bb_yasmi spune:
buna, buna dimineataaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
somleac bona ramane acasa cu copii (adik buni! ). am zis sa profitam de ultimele zile pana pleaca buni
la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
merg sa ma apuc de facut papica ....ca am un somn programat pt amiaza....mamaaa maaamaa...
ailed_dota spune:
La multi ani Ioni si Ioane!
Catalina de Mada, Vlad si
Andra de Miki, Sonia si Sergiu de viss, Ioana de catank, Antonia de Cami
sper ca n-am uitat pe nimeni
Deea99 spune:
La multi ani fetelor!!!!
sa aveti un an bun si cu mult noroc ,chiar daca se termina cu 13
eu nu am mai reusit sa intru....nici macar sa va citesc
Anna e prapad cu ea daca ma vede aici...si decand mi-a pierdut cardul original de lacamera foto ,cam evit sa mai aiba acces in birou....
mai trag cu okiul dimi cate un pic pe fb ,ca tot ati vb de el...dar nu sunt atrasa prea mult....doar de pozici..insa cum inot si prin butoi...nici inspiratie sa zic deva la poze nu am....asa ca stau in carapacea mea si mi trag mucii care m-au napadit decateva zile
LA MULTI ANI cu fericire si sanatate tuturor care purtati acest mare nume sfant!!!!!
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI IOANA SI IONUT !!!!PUILOR LUI VIS!!!!!
Sa-ti traiasca Viss si promit sa va sunt ca imi etare dor si nu mai stiu nimic de voi
miki1979 spune:
LA MULTI ANI IONI&IOANI&IOANE
si un LA MULTI ANI special pt puiutii mei scumpi ca nu mai pot de dragul lor, sunt indragostita lulea
somleac, multumim de cafea ia zi, stii vreun remediu naturist pt raguseala ? vlad al meu e pe cale sa-si piarda vocea de tot, de vreo 3 zile e ragusit rau..i-am facut aerosoli cu adrenalina la indicatia medicului , insa nu pare mai bine..eu il banuiesc ca e de la prea mult urlat
bbyasmi, ce excapada frumoasa planuiti eu am vazut de sarbatorile astea ca in ungaria sunt niste centre faine de tot cu spa si ape termale ...pfuu ce bine aratau si ce relaxare..de voi e si aproape..
madutza, cum mai sunt copilasii ? vlad inca nu e vindecat, am tot fost cu el si cica otita seroasa inca e acolo..astept programarea de pe 17 la sanador la gheorghe sa vad ce zice, daca inca ne mai recomanda tubuletele..insa am mai cerut si parerea altor medici pe unde merg cu el si nu prea sunt de acord cu metoda asta..joi m-a chemat cu el dr care l-a operat sa discutam despre alternative, zice ea ca sunt si alte metode de a scapa de lichidul de acolo.. si vreau pana pe 17 sa-i fac si o audiograma..
ieri am fost in oras si le-am luat lucrusoare la copii de la reduceri, o frumusete..sper sa mai ajung ca n-am avut prea mult timp la dispozitie..
va pup si va doresc o zi minunata, si nu uitati sa radeti astazi cu gura pana la urechi
se zice ca cine nu rade astazi, nu rade tot anul!
Somleac spune:
Ioi Miki pai de aia rad eu ca apucata de dimineata. Aici cu colega doua huhureze radeam de de prapadeam.
pentru raguseala e foarte bun spongia 15
Am uitat de Ioni si Ioane.
La multi ani !!!! Sa fiti fericiti si iubiti.!!!!
Si Daria mea e Ioana. O sa ducem la biserica clementine sa serveasca copii.