Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Yasmi si noi vrem la locul ala de joaca. Ce zici ne intalnim saptamana asta? Marti imi pleaca Daria si Alex in tabara as putea sa vin cu cei mici? Dar doar dupamasa ca dimineatza sunt la munci.
E fain semineul, merita investitia.

Mary bafta sa-ti gasesti piesa sa poti intra mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

voi cum sunteti?? ........va pupam si ne-a fost dor de voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, eu preferam dimineata ca atunci sunt libera. ce inseamna dupa masa?? ce ora?? de ex eu as putea pe la 15 maxim 16 ca depind de sot cu transportul. el termina cu jobul dupa 17-18. sau sambata/duminica daca nu este ocupat cu party-uri la spatiu.
daaa imi doresc mult de tot un semineu in urmatorii 5 ani este in plan momentan, la primavara, prin aprilie asa sper sa imi gasesc o sa nu mai depind de sot, mai ales cu cei mici cu scoala, gradi, etc

Mergi la inceput

Yasmi pai eu cel mai repede as putea ajunge la 16, dar nu-i problema ca va iau eu si mergem impreuna la locul de joaca.

Mergi la inceput

Si tot eu va diuc si inapoi sa nu-l mai deranjezi pe sot.

Mergi la inceput

miha, sigur te bagi?? de dus inapoi tre sa ma duci 3-4 km inafara orasului. dar de la mine iesi direct pe centura apoi pe autostrada. dar daca poti de la 16 atunci este ok pt mine.

Mergi la inceput

Pe miercuri am vazut ca nu-i rezervat. Si nici joi Oicare zi e ok pentru mine. pai hai ca de cand ne mocofim sa ne vedem, mai iute se vede Strumph cu fetele din Bucuresti decat noi aici la o aruncatura de bat.

Mergi la inceput

La noi ninge, Doamne ajuta sa se puna sa se bucur esi pruncii astia un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

vezi ca daca te aude vecina (yasmi) ti-ai dat foc la valiza, doar stii cat iubeste ea iarna si zapada

yasmi, sper numa' la tine in gradina da nu ninga tare sa nu ai mult de dat la lopata

acum astept sa ma fugaresti

mai degraba aletg eu sa bag piscoata la nani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

vezi ca daca te aude vecina (yasmi) ti-ai dat foc la valiza, doar stii cat iubeste ea iarna si zapada

yasmi, sper numa' la tine in gradina da nu ninga tare sa nu ai mult de dat la lopata

acum astept sa ma fugaresti

mai degraba aletg eu sa bag piscoata la nani

Ha!!ha!!!!! Inainte sa citesc ce ati scris..ma uit la vremea care o am afisata pe desktop si arata ca afara ninge, zic ahaaa vezi sa nu si mi am propus sa trag o privire pe usa de la terasa dar intre timp imi propune sotul sa luam o mica gustarica si a mai trecut putin timp. Inainte sa urc sus , imi zic vaiiii da' am uitat sa ma uit afara...cand colo ce sa vad?????? Totul este acoperit de alb daca era fii'mea treaza sarea in sus cantand "a venit Craiasa Zapezii!!!!" eu zic doar: " cat mai este pana vine vara??" bine..fie.....e ok si primavara ca este mai aproape

Mergi la inceput