Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
Somleac spune:
Nu pot sa cred, ati disparut toate?
Noi am fost la biserica si am inghetat de frig ca dupa impartasanie am stat cu copii afara , nici acum nu m-am incalzit. Abia am reusit sa o culc pe Ilinca, mi-a tras o gramada de palme de nervi, imi ard obrajii de numa
Victor si Matia ma inebunesc ca vor sa mearga in sat pe la case sa vanda desenele lor. Eu incerc sa lucrez, dar nu pot ca sunt amandoi pe capul meu .
Somleac spune:
Mada cu te mai simti?
Delia pe unde esti? Yasmi? Restul fetelor? Cred ca stati pe FB.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Mada cu te mai simti? Delia pe unde esti? Yasmi? Restul fetelor? Cred ca stati pe FB. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
eu fac clatite si stau pe Fb ca nici eu nu am avut chef de forum ca vad ca toata lumea e disparuta si sa vorbesc ca televizorul, nu-mi arde azi a stiut Ilinca sa te dezghete cu palmutele ei
tu nu ai FB ? hai fa-ti ca si yasmi si multe altele, printre care eu, am spus ca nu si nu si iata-ma non stop, nedezlipita
Somleac spune:
Nu-mi fac ca nu-mi permit inca o chestie care sa ma tina de la ale mele. Si asa de multe ori mi se pre ca pierd timpul aiurea pe forum in loc sa citesc sau sa fac altceva util.
Da si la mine o clatita. De sarbatori n-am prea mancat dulce si acum am o pofta ca as manca si zahar cu lingurita.
bb_yasmi spune:
heelloo!!
somleac
uite si noi ba prin vizite, ba cu vizite sau prin oras.
de obicei duminica dimineata mergem la spatiu de joaca. avem unul pe care l-am descoperit in ultimul timp si de care inca sunt incantati maxim acesta este: http://kidstown.ro/ am facut azi ceva poze, cum am timp va arat comorile mele :)
in rest ne agitam cu scoala. ne-am dat putin peste cap sa gasim ceva relatii ca vad ca asa merg treburile si aici iar pe L as dori sa il inscriu la o gradi de stat de renume. ca am platit destul al privat dar daca imi gasesc de lucru nu stiu cum pot face ca la toate gradi de stat programul este pana la 16... sa vedem cum o fi..
bb_yasmi spune:
aaa somleac si beinteles ca vreau si eu semineu sa vedem insa pe cand.....ca vine primavara si apar altele.
spiridusha felicitari pt cele 8 kg puse!
mada cum te simti??
MaryM85 spune:
Somleac si eu sunt pe aici! Azi am lenevit toata ziua spre rusinea mea nu am iesit nici la biserica dar la noi e viscol si frig. eu va citesc dar nu am nimic interesant de spus.
MaryM85 spune:
Maine merg la shoping sa imi cumpar laptop sper sa nu vin cu buza umflata sa imi gasesc ceva dupa bugetul meu si sa imi placa! si sa fiu conectata la forum zilnic!.
bb_yasmi spune:
mary mult succes maine! sa gasesti ce iti doresti!
nu am inteles cu gradi ce spuneai, ca are program de 4 ore sau pana la ora 16 (4)?? si la noi sunt gradi cu program scurt sau program prelungit pana la 16.
cu vb Lucas imi povesteste de la gradi atunci cand il duc la gradinita iasminei....imi spune si cine ii da sa manance si cu ce copii s a jucat...
djlaura01 spune:
buna am aparut si noi un pic ....suntem obosite si terminate ca dupa inmormantare ...acum tre sa ne mutam cu soacra si caut disperat la cunoscuti un patut