Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
strumphitza spune:
La multi ani!! Ioana de Catank, Catalina Ioana de madutza, Andra Ioana si Vlad Ioan de miki Antonia Ioana de cami!
Deea99 spune:
Miki sigur are remediu somleac pt raguseala voastra...imi recomandase si mie ceva..dar nu mai stiu ce....cu denumirile astea ciudate ....
dar pana vine ea pe receptie ,iti zic ce a mers la Anna si era micuta biata de ea...7-8l....tantum vrede spray...a avut efect neasteptat de rapid....ma mai gandesc ca Vlad poate sa ia cu lingurita si miere cu lamaie..daca mai stii tu cum facem in perioada sarcinii ....felii de lamaie taiate subtire pusa miere peste si zdrobite cu lingurita....
doamne ca nu mai scapati de otita asta....
Deea99 spune:
uite ca Somleac si rade si munceste si e si cu okiu pe noi....
vai cati Ioni si Ioane fluturasi si nu numai sunt...scz..sa va traiasca mamicilor si sa va bucure!!!!
eu am avut in cap numai gemenasii ca am fost in parcul delanga ei acum cateva zile si vroiam sa-i vizitez..numai ca sotul a uitat un tel acasa si nu am avut nr lui Viss si de atunci tot ii am in cap/minte /imagine....ma asteptam sa gasesc ceva scris in perioada asta de mamica lor..dar biata Viss cu 2 nazdravani pe cap card ca nu mai are timp de nimic
bb_yasmi spune:
woww ce frumos !! au aparut fetele!!!
miki, da, stiu. am fost si noi in Ungaria dar doar vara. acum prietenii nostri vor la munte! la termal, spa pot merge si cu copii mai usor.
strumphitza spune:
Buna dimineata!
cafeluta cred ca mi s-a racit deja ca am facut-o de cand m-am trezit dar am intrat pe laptop si ba mail, ba Fb , ba scris pe forum si am uitat, acum mi-am adus aminte m-am obisnuit la mama 2 sapt cu cafea la filtru si e apa chioara in comparatie cu espresso ul ce il fac eu aici la mine acasa si mi se pare super tare, cel putin dimineata dupa ce am ajuna inapoi ma gandeam, naibii nu am pus zahar in ea, dar pusesem, mi s-a parut super tare, deci nu trebuie mult sa te obisnuiesti de ceva vicii rele
Somleac, dupa ca am trimsi mesajul vad ca si Daria ta e Ioana, sa traiasca multi ani si voi pe langa ea sanatosi sa apucati sa va vedeti nepotii si nu mai zi si tu ca forumul e pierdere de timp, chit ca asa e dar sa nu iti spun ce mi-a spus mama cat am fost la ea, ma intreb ce ar fi spus soacra daca eram la ei
Yasmi, cum e zapada ? rece si multa ? sper ca in grada ta cand pleci la munte la rasfat ? vreau si eu o bona ca a ta
Ailed, hai la taclale, spune-i soacrei sa plece acasa la ea mi-e dor de tine vezi ce declaratie de amor ghebos de dimineata
laura condoleante! sper ca o sa fie mai bine macar dintr-un punct de vedere daca va mutati la soacra.
Madutza, lipsa la catalog, absent! treci sa-l motivezi sper ca ti-a trecut raceala ceva party azi ?
felicitas, ai insomnii ? wow sper ca nu de pe acum ca mai ai un pic pana nasti, imi aduc aminte cu groaza si eu de ce rau dormeam in ultimele luni tu ai acelasi DPN pe acre l-am avut eu la Sophia, sper tu sa nu treci de termen cum a fost la mine de am ajuns sa nasc in aprilie am admirat-o pe Miriam, saracuta ce de bubite a avut! i-a mai trecut ? sau deja e gata vindecata total?
Alexina acusi se termina vacanta la mama sper ca o sa fie bine acasa tu cu Teea, poate va luati bona ?! spor la shopping mama e ok acum, si-a facut atunci raza a 2a zi si u era rupt, a mai mers schiopatat vreo 2 zile dar e ok acum
Spiridusha, ce putin mai e pana vine Andrei ai fost la shopping ? sau mai ai de la Cristi si acum nu-ti trebuie prea multe ? nu te pot ajuta cu experienta ca la mine nu e cazul, o sa vreau si eu sfaturi pe la anul
zuzi de la iasi, tu ce faci? ai intarcat puiul? cum e acum ? sper fara mastite si alte nebunii
Madu81 cam rar pe la noi, din an in Pasti hai treci mai des si ne zi de voi, mie mi-e dor de tine si de Adam!
Roxy, la multi ani sotului sa iti traiasca o mie de ani hai cu sampania si cu vestea aia buna
Iony, tu ce faci? nu mai treci pe la noi ? numai cand se schimba anul? La multi ani ca si tu esti Ioana
Nana, tu nu ne mai iubesti!? nu ne mai arati nici o poza cu strumfii tai ?
cami, tu azi tre` sa dai de baut ! ce ma mai imbat eu azi, ia sa vezi... mai trebuie un espresso sa ma tin pe pozitii
Catank, tu azi esti in petrecere mare nu asa sa pupi falcutele Ioanei si pentru mine
Ally, tu inca la sora in delegatie? a plecat mama? ce faci de nu intri pe la noi? ii faci zestre lui Dedu sa se ia de mana cu Sophia ?
mary vad ca la tine Mos craciun vine pe stil vechi, ca stii tu, azi e Craciunul peste Prut sper ca iti gasesti ce iti doresti si o sa fii mai activa pe aici dupa ca deh, laptop nou...
Yvyana, cum mai esti? cum e burtica? ce mai face pitica? sper ca au fost buni cozonacii
Lalely, Millie, persi, Simona, Andreea, alehiam, dinora, stefyaport, lparpala voi nu mai spuneti nimic? sau inca va chefuiti?
na gata, am strigat si catalogul d einceput de an, sper sa nu fi uitat pe nimeni, daca da si sa ma trageti de maneca frumos
ma duc sa termin cafeluta si sa pun de papa la piscot
felicitas spune:
Somleac ma cam feresc de cafea. Sotul mi-a adus o lista cu ce nu trebuie sa faci daca ai arsuri(inclusiv la gravide) si a bea cafea e unul dintre ele. Acuma nu ma pot abtine de fiecare data, dar ma straduiesc si am observat ca asa este. Daca beau cafea, am arsuri dupa aia chiar daca pun lapte. Ei vor mai trece cate lunite si ma voi bucura si eu de cafea.
Strumph nu cred ca o sa trec de termen, este fetita, a doua sarcina si la ultima ecografie era cu 2 saptamani mai mare la dimensiuni decat ar trebui. Sa vina cum vrea ca eu nu o grabesc si de provocat nastere eu nu sunt de acord si daca trece de 40 sap. Doctorul meu e casatorit cu maternitatea. E non stop pe acolo, doar in caz de conferinte mai pleaca, deci nu prea ma stresez.
Miriam e bine. I-au trecut bubitele, acuma mai trebuie sa ne treaca urmele de la bubite.Maine mergem la doctor ca sa ne dea aviz epidimiologic pentru cresa. Deja nu mai poate acasa, vrea la pii(copii).
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+
bb_yasmi spune:
Strumfule......vrei sa faci jogging rapid??? Adik fugareala?? nu stiu cum este afara ca nu am scos nici nasu' din barlog
Cum sarbatoriti fluturasii luna viitoare?? Eu caut sa fac rezervare la un spatiu de joaca dar parca ma si gandesc sa cheltui aprox 10 mil asa..... Voi cum procedati?? Acasa nu vreau...
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi Strumfule......vrei sa faci jogging rapid??? Adik fugareala?? nu stiu cum este afara ca nu am scos nici nasu' din barlog Cum sarbatoriti fluturasii luna viitoare?? Eu caut sa fac rezervare la un spatiu de joaca dar parca ma si gandesc sa cheltui aprox 10 mil asa..... Voi cum procedati?? Acasa nu vreau... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
pai ar cam trebui sa ma fugaresti sa scap de kilele puse de arbatori in Ro deja am 2 zile de bicla m-am pus pe treaba exact a 2a zi dupa ce am ajuns acasa, ca nu e de gluma, tre` sa slabesc pana la toamna
eu nu fac nici un plan pentru ziua piscatei pentru ca nu stiu ce vom face, cred ca vom petrece cu socrii si daca vine sora mea, nasa Sophiei, a spus ca vrea sa vina de ziua ei... sa vedem daca si reuseste sa plece de la birou
ailed_dota spune:
Strumph, imi plac declaratiile de dragoste la orice ora, hai ca vin... mai stai un pic
bb_yasmi spune:
Strumf las' ca pana la toamna ai suficient timp!! Ambitie sa ai doar, ceea ce vad ca nu iti lipsesre felicitarile mele!!!
Bine ca este amiaza si a venit ora de somn .
Ne auzim dupa " somnul de frumusete" vorba iasminutei mele