Zmeura de aur - 2012
Raspunsuri - Pagina 6
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Fetelor, acordarea unei zmeure de aur este o traditie la DC - nu trebuie sa va suparati. Chiar si un asemenea premiu se poate acorda civilizat, cu zambetul pe buze ... de fapt, sa poti primi o critica e chiar un semn de toleranta in sine ... |
Apai sa se acorde civilizat .
Doar ca de cand e traditia asta cu zmeurica, am vazut toate dedesubturile poalelor, oricum, numa' civilizat si tolerant nu e...
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
szivarvany spune:
Eu zic sa luati o pauza voi intre voi ca asa nu puteti continua si nu are sens.
Fiecare are partea de dreptate personala chiar daca exprimarea nu a fost cea mai fericita.
Eu sunt sigura ca Allinta niciodata nu s-a referit la copiii vostri cum Doamne fereste sa o faca, nici nu va cunoaste.
AnaStroe, Chunny - noi ne stim si stiti si voi ca niciodata nu v-ar supara nimeni cu intentie , cel putin pe acest forum nu
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
rall spune:
Uitasem, dar daca tot am vazut-o aici, o nominalizez pe Elle_seb pentru toata treaba cu Zeek
La polul opus, xxxwoman pentru efortul pe care il face sa dea explicatii la subiectele "Oportunitati de munca la domiciliu", dezinteresat si nu pentru noi afiliati.
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui rall Uitasem, dar daca tot am vazut-o aici, o nominalizez pe Elle_seb pentru toata treaba cu Zeek La polul opus, xxxwoman pentru efortul pe care il face sa dea explicatii la subiectele "Oportunitati de munca la domiciliu", dezinteresat si nu pentru noi afiliati. |
Da, ai dreptate, facerea de bine f...e de mama.
Daca nu se inchidea Zeek-ul si apucati sa scoateti si voi niste bani de acolo, alta era viata, nu?
alinuk spune:
s-a inchis chestia aia cu zeek??
a fost teapa? unde-i capcaunul
si eu abia acum aflu
Allinta la setarile contului personal ai optiune de a alege sa primesti sau nu voturi pt mesaje.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
rall spune:
citat din mesajul lui Elle_seb Da, ai dreptate, facerea de bine f...e de mama. Daca nu se inchidea Zeek-ul si apucati sa scoateti si voi niste bani de acolo, alta era viata, nu? |
Nu stiu cui te adresezi, am spus ca e o prostie 'nesustenabila' de la inceput. Asa cum am si scris pe topic, avertizandu-i pe ceilalti
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui alinuk s-a inchis chestia aia cu zeek?? a fost teapa? unde-i capcaunul si eu abia acum aflu |
Chiar daca nu e aici locul pentru explicatii, ti le voi da, desi am impresia ca pe tine te intereseaza mai degraba sa demonstrezi ca ai avut tu dreptate, decat sa afli de fapt de ce s-a inchis Zeekul.
Alina, nu stiu daca stii, dar in ceea ce se numeste capitalism, firme si afaceri s-au deschis si s-au inchis de cand s-a inventat capitalismul, dintr-un milion de motive.
Zeek-ul a fost un program super, a numarat 2 milioane de afiliati / membri in 1,5 ani de activitate. Un foarte mare procentaj din ei au scos bani de acolo, si nu putini. Mai exact, cei care au ales sa-i scoata, i-au scos fara probleme. Eu am scos, multi alti membri din organizatia mea, care au apucat sa stranga acolo niste bani si au decis sa-i scoata, i-au scos. S-a intamplat ca guvernului american sa nu-i convina cati bani se rulau in zeek (cei mai multi bani au fost platiti membrilor din afara SUA), au pus la un loc niste acuzatii, cum ca ar fi schema ponzi, si l-au inchis. In prezent compania Zeek se judeca cu statul american. End of the story.
Daca imi pare rau ca s-a inchis? Bineinteles ca imi pare rau, doar am scos de acolo peste 5.000 dolari, in mai putin de 6 luni. Daca mi-am dorit sa aibe si altii sansa asta? Da, din tot sufletul, de-aia am si vorbit despre Zeek pe forum. Nu am inchis eu Zeek-ul, si nici nu s-a inchis pentru ca a fost o teapa. Ar trebui sa stii ca intotdeauna lucrurile sunt mai complexe decat par sa fie in aparenta.
In Romania, a fost o companie despre care s-a auzit tarziu, pur si simplu. Oportunitati exista, important este sa mergi mai departe, este adevarat insa, ele nu sunt pentru oricine, cu siguranta nu pentru mentalitati ca a ta.
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Nu stiu cui te adresezi, am spus ca e o prostie 'nesustenabila' de la inceput. Asa cum am si scris pe topic, avertizandu-i pe ceilalti |
Exact ce spuneam mai sus.
Noroc ca nu te-am intrebat pe tine inainte de a ma baga in Zeek.
Asa "nesustenabila" cum crezi tu ca a fost, Zeek a platit multe milioane de dolari afiliatilor in decurs de 1,5 ani.
Dar nah... vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri.
rall spune:
citat din mesajul lui Elle_seb Dar nah... vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri. |
E a doua oara cand afirmi ca m-ar fi interesat Zeek. Repet si eu ca a reprezentat 0 interes pentru mine. Sunt chestii mult mai interesante si mai profitabile de facut pe internet
Cu asta inchei subiectul.
Topicul nu e facut pentru cearta. Eu doar am 'punctat negativ' atitudinea ta in toata povestea. Zeek n-are absolut nici o treaba, in final.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe Laura serios, mi ai sters unicul mesaj si ai lasat tot circul allintei pe doua pagini, mutat ai i de la z ?? asta e echitate in moderare? imi sta si cocktail in git de la ea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Am incercat sa respect ce scrisesem mai sus "din acest moment" ... deci am sters ce era sub acea postare a mea in care va rugam sa incetati.