Zmeura de aur - 2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

In aceasi idee ca si Ilinca am si eu o zmeura...
O sa acord si eu o zmeura pt acel user care m-a socat cel mai tare, de cand citesc eu pe aici, afirmand cu nonsalanta ca a tipat la fiica sa de 7 saptamani. Ca urla si o auzeau vecinii.

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Ela, eu nu stiu contextul dar nu as judeca asa aspru o proaspata mamica. Depresia post-partum, hormonii care joaca tontoroiul, poti ajunge sa te pierzi cu firea. Mai ales la primul copil.

Eu asta nu pot sa o inteleg. Imi pare rau...eu am avut depresie postnatala la primul copil dar niciodata nu am tipat la copil sau injurat. Este peste puterea mea de intelegere.
Si nu e la primul copil...si pe cea mare o mai atinge din cand in cand cu duhul blandetii.
sa spui asta in cadrul unor tinere mamici care unele sunt la primul copil... e si mai aiurea. Iar ca sa fie tacamul complet paradoxul este ca aceste mamici ii luau apararea iar eu am fost apostrofata pt obraznicia de ai atrage atentia.
Asa ca am ramas doar cu citatul de mai jos ca forma de protest!

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

de ineptii debitate trebuie sa spun si eu. citindu-l pe MihaiTexas m-au apucat spaimele chiar poate cineva sa aiba asemenea idei?

si Maria1, alt personaj controversat...atata bla-bla pe centimetru patrat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ohhhh, uitasem de Maria1. Pe MihaiTexas nu am apucat sa-l cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Din punctul meu de vedere nici nu ar trebui sa existe o asemenea "decernare". Fiecare membru este parte a acestei comunitati si, credeti sau nu, fiecare postare, mai inspirata sau mai putin inspirata, este o contributie la tot ceea ce reprezinta desprecopii.
Sa-i arati asa cu degetul in piata publica mi se pare CanCan DC...

Pentru tras de urechi si discutii in contradictoriu exista ZZ, ce ne mai trebuie si Zmeura de aur?

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Urat subiect, cu traditie cu tot (in fiecare an am simtit la fel cand l-am vazut). Si a fost deschis si in Ajunul Craciunului cand se presupune ca suntem mai toleranti. S-a uitat esentialul: nimeni nu-i perfect. Asa ne-am putea nominaliza intre noi la nesfarsit, fiecare poate a deranjat pe cineva sau a fost deranjat la un moment dat. Este imposibil sa avem aceleasi idei si sa nu ne contrazicem, mai avem si zile proaste (fiecare cu problemele lui) si parca in regulament era vorba sa combatem idei, nu persoane, iar aici se cer nume! Si nici gramatica si ortografia fiecaruia nu ar fi trebuit sa intre in discutie, conform regulamentului. Nu, nu ma simt cu musca pe caciula, scriu bine romaneste .
Am avut un an intreg la dispozitie forumul ZZ, optiunea de a aproba sau dezaproba un mesaj, de a-l raporta la moderator, au fost avertismentele, bilele negre de la smilies. Au "curs" insultele, la vedere sau pe PM. Dar nu ne-am racorit destul, mai trebuie si o retrospectiva. Eu asa vad lucrurile.
Cancan, bun cuvant. Un "minus" pentru DC, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

De acord, Cristina_C, nu face cinste forumului un asemenea subiect.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si inainte de Oscar se acorda zmeurici.
E ok sa nu va placa si sa nu fiti de acord cu deschiderea subiectului. Tot la discutii generale gasiti "Gala Laureatilor" Puteti scrie si citi doar acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fetelor, acordarea unei zmeure de aur este o traditie la DC - nu trebuie sa va suparati. Chiar si un asemenea premiu se poate acorda civilizat, cu zambetul pe buze ... de fapt, sa poti primi o critica e chiar un semn de toleranta in sine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pe Dc nu am cui sa dau zmera,pt ca toate replicile m-au ajutat intr-un fel sau altul.
cele bune, pline de empatie,optimism,umor m-au ajutat sa trec peste greutati,iar cele rautacioase, tendentioase, m-au invatat sa fiu mai toleranta.

e loc pentru toti sub soare!

ei,chiar mama tolerantei nu am devenit:dau zmeura fara nr, fara nr soacrei si cumnatelor,dar ele nu sunt useri DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Laura serios, mi ai sters unicul mesaj si ai lasat tot circul allintei pe doua pagini, mutat ai i de la z ?? asta e echitate in moderare? imi sta si cocktail in git de la ea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput