Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Eu nu prea mai ajung pe la calculator.

In primul rand sper ca ati avut parte de sarbatori linistite.
La multi ani de sf. Stefan!

Eu incep sa ma simt mai bine pe zi ce trece, dar nu pot face mare lucru. Mai mult de 10-15 minute nu pot sta in picioare ca incepe sa ma doara operatia.
Corina e o scumpete si ne minunam de ea si mutritele care le face. E o mare scandalagioaica cand ii este foame. Seara la baie zici ca o tai si plange cu multe lacrimi si se linisteste doar la san.
Si ea manaca lacom si se mai ineaca.

Voi cat ii tineti la san. Eu stau cu ea aprox. 40-50 de minute si papa amandoi sanii. Cam 10 minute trage din ei bine, apoi mai usor. Dar are si momente cand parca nu se satura si ar sta asa tot timpul.

Si mai am o intrebare pentru mamicile de fetite, ca nu mai tin minte de la Bia. E normal sa aiba o secretie albicioasa la pasarica?

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aschiutza si mie mi se parea ca se misca mai putin cam cu o saptamana inainte sa nasc dar CTG-ul era bun. Cred ca din cauza ca nu mai are asa mult loc sa se miste.

La ecograf eroarea la o varsta inaintata a sarcini e de +/- 10% si mai depinde si de persoana care masoara.
Mie la ultima eco cu 3 saptamani inainte de a naste mi-au zis 3000g iar la nastere a avut 3080g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Buna fetele

Eu nu prea mai ajung pe la calculator.

In primul rand sper ca ati avut parte de sarbatori linistite.
La multi ani de sf. Stefan!

Eu incep sa ma simt mai bine pe zi ce trece, dar nu pot face mare lucru. Mai mult de 10-15 minute nu pot sta in picioare ca incepe sa ma doara operatia.
Corina e o scumpete si ne minunam de ea si mutritele care le face. E o mare scandalagioaica cand ii este foame. Seara la baie zici ca o tai si plange cu multe lacrimi si se linisteste doar la san.
Si ea manaca lacom si se mai ineaca.

Voi cat ii tineti la san. Eu stau cu ea aprox. 40-50 de minute si papa amandoi sanii. Cam 10 minute trage din ei bine, apoi mai usor. Dar are si momente cand parca nu se satura si ar sta asa tot timpul.

Si mai am o intrebare pentru mamicile de fetite, ca nu mai tin minte de la Bia. E normal sa aiba o secretie albicioasa la pasarica?

Nicoleta 34+ Corina

Buna dimineata!

Nicoleta, asa au fetitele (cred ca toate). Dr mi-a spus ca e grasime si sa nu incerc sa o indepartez. Sa o curat intotdeauna bine, dar bland, iar "chestiile" albicioase vor disparea pana in doua luni. Asa a fost. Au disparut la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Am fost si eu la ultimul control de dimineata, am colul deschis. Maine dimineata ma internez si sper eu sa nu dureze prea mult pana la marea intalnire.
Azi stau doar la pat ptr ca am mereu contractii, la orice miscare. Sper sa stea bebe cuminte pana dimineata.
Nu stiu de ce, dar eu cand ajung la doctor in cabinet imi uit toate gandurile si intrebarile, inclusiv fapul ca am un biletel cu intrebari.... De exemplu, ultimul ecograf l-am facut acum 2 saptamani. Ar trebui sa mai solicit si maine unul?
Sunt ametita, abia am dormit azi-noapte...Nu pot realiza ca de maine...va fi altfel.
Va pup!

Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

Mergi la inceput

Vin si eu cu o intrebare: ai vostri isi sug/mananca manutele? A mea isi suge degetelele, iar cand ii pun manusi le molfaie si pe alea. Si la maternitate isi baga manutele in gura, dar am zis ca e de foame. In general acum face asa si cand e mai agitata, dar foame nu ii este pt ca ii dau san si nu papa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camys_2000

Am fost si eu la ultimul control de dimineata, am colul deschis. Maine dimineata ma internez si sper eu sa nu dureze prea mult pana la marea intalnire.
Azi stau doar la pat ptr ca am mereu contractii, la orice miscare. Sper sa stea bebe cuminte pana dimineata.
Nu stiu de ce, dar eu cand ajung la doctor in cabinet imi uit toate gandurile si intrebarile, inclusiv fapul ca am un biletel cu intrebari.... De exemplu, ultimul ecograf l-am facut acum 2 saptamani. Ar trebui sa mai solicit si maine unul?
Sunt ametita, abia am dormit azi-noapte...Nu pot realiza ca de maine...va fi altfel.
Va pup!

Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

Iti tinem pumnii stransi, Carmen! Sa ai o nastere usoara si refacere rapida!

Nu stiu ce sa zic de ecografie. Eu am facut la 38 de saptamani, cu o sapt inainte de nastere, dar am avut programare la cezariana si asa se procedeaza. Nu stiu cum e la nasterea naturala, dar sigur stie dr.
Sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Geani,al nostru ar fi in stare sa isi inghita pumnisorii cand ii e foame.Le duce la gura instant,cand e timpul de masa,asta daca nu sunt eu pe langa el,sa ma rontaie de obraji.Nu isi suge degetele,dar e normal sa isi molfaie manutele,da.Si nu fii sigura ca e satula,fiindca peste tot scrie ca in primele luni e unul din semnele clare ca ii e foame si ca nu a anormal nici faptul ca isi suge la un moment dat doar degetul,sa se linisteasca...
Mai vrea papa,zic eu.

Pup fetele

Camys,Doamne-ajuta,tinem pumnii sa fie totul foarte bine si sa decurga usor.

Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare mamici si burtici!
Multumim de urarile de Sf Stefan,noi ne-am sarbatorit si nu am avut timp sa intru,abia ce au plecat musafirii.
Bebe nu prea doarme,de la 4 dim molfaie la sanul meu,cu pauze de somn de 15min. Am comandat moremilkplus,abia au ajuns pastilele,sper sa aiba efectul scontat si sa se sature mai bine bebe.Ii dau completare cam 90ml seara si 60ml pe la ora pranzului,doarme cate 3 maxim 4 ore noaptea daca e satul si ziua asa pe reprize,dar ar vrea sa doarma in brate...daca il las jos se trezeste.Acum e in carucior,l-a adormit mami meu in brate si l-a pus acolo,sa vedem cat dureaza minunea,m-as duce si eu sa dorm putin.
Desi lapte nu prea am era sa fac mastita,aseara aveam niste umflaturi la sanul drept care dureau ca naiba,am pus apa fierbinte,gheata,pompa...nimic nu a functionat.In final am pus bebe la san cu barbia indreptata spre noduli si a tras de am inceput sa plang de durere,am plans cu lacrimi dar s-a rezolvat.Asa ca daca aveti probleme de acest gen bebe le rezolva.Azi e mult mai bine,era gata gata sa nu ii mai dau din acel san ca ma durea sfarcul cand tragea de muream sau cel putin asa credeam eu.Pana la urma era canalul infundat...

Va las o portie de tort pt ziua lui bebe de ieri si un poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Camys, parerea mea e ca inainte de nastere, mai ales de cea naturala, o ecografie este necesara, pentru ca puiul poate face o gramada de giumbuslucuri pe ultima suta de metri si poate schimba situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,

a trecut si craciunul..prea repede parca, nu vi se pareż
noi suntme bine, cuminti.am luat intr-o saptamana 210 gr.....am ajuns la 53.5 cm!!
acum studiez piata ca ma bate gandul sa incercam si alta marca de lapte praf...sa vedem cum ii merge. pediatra ni l-a dat pe cel mai scump...

o trezesc noaptea la 4 ore sa manance, asta daca nu se trezeste ea mai repede.e mica si trebuie sa mai ia in greutate. mananca intre 90 si 120 de ml,desi in ultimele zile are emse cand adoarme si ia mai putin, dar recupereaza la urmatoarea masa...

pupici de la irina la toti bebelusii!!

Mergi la inceput