Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51
Raspunsuri - Pagina 8
Ana178081 spune:
Bubulina nu stiu cand vrea maimutzica sa vina,poate vrea sa facem Revelionul la spital,cazare&mancare gratis glumesc,nu stiu
Aschiutza si pe mine vad ca ma cheama mai des,in ultimul timp tot pt control,monitorizarea batailor inimii,ultima oara(ieri) mi-a facut si eco si control.
Pup toate mamicile si toti bebelusii.
Va anunt eu cand o sa nasc.
P.S:azi am primit un cadou dragutz de la 2verisoare:patutz,saltea,cadita,pampers,servetele,cateva jucarii,hainute,cosmetice pt bebelina(toate noi).M-am bucurat tare mult,mai ales ca patutz nu aveam
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Bubulina nu stiu cand vrea maimutzica sa vina,poate vrea sa facem Revelionul la spital,cazare&mancare gratis glumesc,nu stiu Aschiutza si pe mine vad ca ma cheama mai des,in ultimul timp tot pt control,monitorizarea batailor inimii,ultima oara(ieri) mi-a facut si eco si control. Pup toate mamicile si toti bebelusii. Va anunt eu cand o sa nasc. P.S:azi am primit un cadou dragutz de la 2verisoare:patutz,saltea,cadita,pampers,servetele,cateva jucarii,hainute,cosmetice pt bebelina(toate noi).M-am bucurat tare mult,mai ales ca patutz nu aveam |
Eee, asa da verisoare ;)
Mai mamici, gaza mea nu a dormit deloc azi... Am fost cu ea pe afara si a atipit putin, dar atat. Se foieste intr-una. Da din maini si din picioare, respira rapid si e nervoasa tare. Nu mai zic ca isi roade cu ciuda o manusa. Am infasat-o strans, poate se mai calmeaza. Dar nu inteleg cum a putut sa stea atata treaza si are atata energie. Sora-sa facea cam la fel... Toata ziua era cu ochii pe pereti si doar atipea cateva minute. Am incurcat-o daca Sara are acelasi program.
O sa incerc sa sting lumina si sa bag niste zgomot de aspirator, poate se linisteste.
Recunosc si ma caiesc ca am mancat o bucatica de ciocolata azi, dar sa fie de la asta oare si asa rau sa faca?...
Sper sa putem dormi...
Noapte linistita sa aveti!
Bubulina42 spune:
Ana, ala nu e un cadou dragut, ci unul absolut super super super!! extrem de necesar si de dorit de catre orice viitoare mamica!bravo, asa da! pupa=le pe verisoarele tale de albeste-le:),ca merita! zi-le ca le pupam si noi!
Cat despre "livrarea" bubulinei,fa bine si nu te duce chiar cand dau anii nas in nas, ca lumea e cu gandul la petrecareli si oameni dragi care nu-s langa ei:), trateaza cu galusca pentru o data care sa va fie buna amandurora!
Geani-si al nostru are zile in care nu doarme de-loc din creierii diminetii si pana seara si nu are nici o treaba, e cu ochii cat cepele si vrea sa vorbesti cu el, sa vezi ce viteza prinde la moristile alea de manuteee!
dar are si zile cand are chef de dormit, ca oricum e obosit dimineata, dupa"joaca" cu nenoricitii de colici..
Asa ca invata-i ritmul,asa ii place ei si asa se simte ea...ea:)
pup fetele!weekend placut! daca nu imi spunea sotul, habar nu aveam ca maine e sambata! zau daca mai stiu in ce zi suntem..Doar orele, ca sa stiu cum e cu papa,alea conteaza
la noi a nins ieri urgie! 45 cm in 24 de ore, apoi a viscolit-o! unde e Toparceanu, sa faca el o minunatie de poezie din iarna asta!
onutz83 spune:
'Neata, fete dragi!
Bioana, vezi poate gasesti un lapte praf similar la un pret mai bun. Eu am citit ca inlocuirea se face treptat (cate o masa pe zi). Sa intrebi si la farmacie
Geani, am avut si noi zile din astea, mai nedormite asa. Stai departe de ciocolata, cafea si zahar
Bubulici, si eu am aflat cu stupoare ieri ca a fost vineri
tnicoleta spune:
Buna fetele
Sa va povestesc experienta noastra de azi.
Conform contractului de la Medlife, azi am avut primul consult pediatric al piticii. Bun. Acum doua zile m-au sunat sa imi spuna ca medicul la care ma programasera are programul plin cu programari de cop[ii bolnavi si imi fac reprogramare la alt medic.
Ajung azi la spital si dau de niste receptioniste sictirite, imi fac o fisa si ma invita sa iau loc pt ca nu se mai tine cont de programari pt dl dr. e singur pe sectie. In jur copii bolnavi, unul chiar cu varicela si masa se lauda ne numai, si... gandaci pe sub banci.
Consultul n-a durat mai mult de 5 minute, canstand intr-o ascultare sumara a bblui, inimioara si plamani. Fara cantarit, fara verificat reflexe, fara verificat bont ombilical. Cica sa nu transform bblul in robotel, sa mananc si sa ma odihnesc si... la revedere. Asta a fost tot.
Asa ca m-am lamurit si cu clinicile private. Mai multa atentie si consult mai bun primesti la spitalele de stat, dar avand consultul inclus in contract , am incercat marea cu degetul.
Nicoleta 34+ Corina
Geani80 spune:
Hello, hello!
Am adormit la 2, numai dupa ce am pus-o pe piept si am dat drumul la niste sunete de valuri pe youtube. S-a trezit la 7,papa si inapoi calare pe mami. N-am crezut ca pot dormi asa cu ea, dar eram atat de rupta ca am dormit bustean. Amandoua. Asa ca nu ma pot plange, am dormit vreo 7 ore adunate ceea ce nu e rau deloc.
Am iesit cu ea putin pe afara si acum a cazut la datorie. Du doarme profund, motaie, dar macar e f linistita. Ascultam radio magic fm, suntem singurele acasa si... Ador momentele astea. Stiu ca nu vor fi multe pt ca imediat ma trezesc ca a crescut mare...
Siiii.... Am cantarit-o. Ma credeti ca ma durea inima de emotii? Nu mai puteam si nici rabdare nu mai aveam sa vad cat a luat intr-o saptamana. 150g :) Am rasuflat usurata. Este bine. Are 4,900 si martea viitoare facem 2 luni.
Nicoleta, eu nu am ajuns la medlife. Nici macar gratis nu ma mai tenteaza pediatrii lor. Cu Nati am umblat pe la toti si am fost dezamagita, in frunte cu dr Marcu. Am gasit o dr pediatra ff buna si nu ma mai despart de ea. Daca te intereseaza, eu ti-o recomand cu mare caldura.
Voiam sa te intreb daca ati facut ecografia de sold la Stamate. Dr mea pediatra a zis ca ar fi bine sa o fac. Dar nu am reusit inca sa sun sa programez. Si stiu ca e si f aglomerat dr asta. Om vedea ce om face.
DenyAnd spune:
Onutz, ai PM
pt fiecare proaspata mamica, multa-multa rabdare si putere sa aveti, mult laptic, bebelusii sanatosi si necolicosi sa va fie, sa creasca mari si voiosi.
Mult succes -elor ce urmeaza sa nasca.
Dumnezeu sa fie cu voi toate in continuare
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
onutz83 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Onutz, ai PM pt fiecare proaspata mamica, multa-multa rabdare si putere sa aveti, mult laptic, bebelusii sanatosi si necolicosi sa va fie, sa creasca mari si voiosi. Mult succes -elor ce urmeaza sa nasca. Dumnezeu sa fie cu voi toate in continuare Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 18+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Vazut
Bubulici, ai PM
Geani80 spune:
citat din mesajul lui Geani80 Hello, hello! Am adormit la 2, numai dupa ce am pus-o pe piept si am dat drumul la niste sunete de valuri pe youtube. S-a trezit la 7,papa si inapoi calare pe mami. N-am crezut ca pot dormi asa cu ea, dar eram atat de rupta ca am dormit bustean. Amandoua. Asa ca nu ma pot plange, am dormit vreo 7 ore adunate ceea ce nu e rau deloc. Am iesit cu ea putin pe afara si acum a cazut la datorie. Du doarme profund, motaie, dar macar e f linistita. Ascultam radio magic fm, suntem singurele acasa si... Ador momentele astea. Stiu ca nu vor fi multe pt ca imediat ma trezesc ca a crescut mare... Siiii.... Am cantarit-o. Ma credeti ca ma durea inima de emotii? Nu mai puteam si nici rabdare nu mai aveam sa vad cat a luat intr-o saptamana. 150g :) Am rasuflat usurata. Este bine. Are 4,900 si martea viitoare facem 2 luni. Nicoleta, eu nu am ajuns la medlife. Nici macar gratis nu ma mai tenteaza pediatrii lor. Cu Nati am umblat pe la toti si am fost dezamagita, in frunte cu dr Marcu. Am gasit o dr pediatra ff buna si nu ma mai despart de ea. Daca te intereseaza, eu ti-o recomand cu mare caldura. Voiam sa te intreb daca ati facut ecografia de sold la Stamate. Dr mea pediatra a zis ca ar fi bine sa o fac. Dar nu am reusit inca sa sun sa programez. Si stiu ca e si f aglomerat dr asta. Om vedea ce om face. |
Se vede ca nu dorm destul :)) nu face 2 luni martea viitoare, ci 8 saptamani. Pe 6 ianuarie face 2 luni. Asa ca are timp destul sa ajunga la 5 kg pana atunci. Doamne ajuta!
Mica26 spune:
Buna seara, burtici si mamici!
Multumim pt toate gandurile bune!
Am ajuns acasa de duminica trecuta,dar nu am avut internet ca sa pot comunica cu voi.
Suntem bine...nu imi pare rau nici o secunda ca am ales sa fac cezariana.totul a decurs f bine si operatia s-a prins f bine.chiar azi am fost la scos fire.
Bebelina e o minunatie..nu pot sa cred ca eu am putut face asa ceva. singura problema a noastra e ca ziua doarme de rupe si noaptea sta treaza. Sunt terminata de oboseala. Lapticul a venit din fericire si mai facem noaptea cate 30-60ml completare.in rest doar tzitzi. Am avut rani la inceput..ingrozitor! Am stat 3zile cu tzttzi in aer si am reusit sa ma vindec.acum o alaptez cu protectii de silicon,alea de la avent.sunt aur curat.
Azi ne-cazut buricul..deci vom face prima baita.poate asa o mai reglez cu somnul. Colicii ii am eu din fericire. Ea deocamdata a scapat.
Va rog,daca vreti sa actualizati datele de pe prima pg: 53cm a avut minunatia,asta e singura informatie lipsa.
La externare bebelina a avut 3800,iar azi avea4100. Am luato cu mine la spital ca era neunatoloaga ei...a zis ca evolueaza f bine. Doamne ajuta!
Ana, camys...nastere usoara fetelor!
Ana mie la ultimul eco mi-a zis 3800, dar cu +/- 200gr si ea a avut 4060. Dar e asa cum zic si fetele aparate si aparate.
Va pup pe toate si scuze ca m-am intins asa tare...
Mica 39+ cu o minune de