Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fetelor, sa va traiasca Stefanii si Stefanele, mai ales cei mai fragezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Cellena, nu mai tin minte exact, dar parca eram intre 60 si 90 ml. Noi stiam exact pt ca manca mai mult lp decat de la mine, dar tu nu poti sti exact (cred)

Onutz de Lucian Gabriel (8.11.2012)

Vali

Hai ca v-am umplut de "exact"

Bubu, ne-ati ajuns din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor

Sper ca ati avut parte de un Craciun minunat alaturi de puiutii vostri
Eu va citesc de pe telefon insa nu am timp sa scriu mereu,cred ca fiecare din noi avem problema asta.
Bebe al meu doarme mai bine noaptea insa dimineata se tot foieste,se screme colicii astia isi fac de cap si peste zi,iar cand face caca sau trage parturi eu cu tati suntem cei mai fericiti
Aseara am tras o sperietura zdravana ca Stefanut a facut caca cu cateva firisoare rosi de sange.Am sunat pediatra care mi-a zis sa ii dau biotics si daca mai face sa mergem la urgenta.Din fericire a facut normal dar m-am speriat rau si eu si tati.Acum analizam fiecare scutec cu sufletul la gura dar s-ar putea sa fie de la faptul ca nu a putut sa elimine gazele din burtica si s-a scremut.

Fug ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Felicitari Mica26 si proaspetelor mamici.
Eu n-am nascut inca,am fost azi la control,colul s-a mai inmuiat,dar este tot inchis.Bebelina are deja 3,5kg.Mai merg poimaine cand este dr de garda.Teoretic ar tb sa nasc peste 3zile,asteptam....
Voua ce eroare(grame) v-a dat ecograful fata de kg in realitate ale bebelului la nastere?Sa stiu la ce sa ma astept.Dr zicea de 300g.
Va pup pe toate si va doresc nopti linistite

Mergi la inceput

Ana, la mine au fost destul de exacti, dar cu cat sarcina e mai avansata, cu atat eroarea poate fi mai mare.
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Ana, si la mine a fost foarte exact. La eco mi-a zis 3160... Si atat a avut

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

La mine a fost o eroare mare, laultima eco îmi zisese ca o sa aibavreo 3700g si a avut 3080g.
La mul#539;i ani tuturor Stefanilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique,Alma,LA MULTI ANI pentru Stefanutii vostri dragi si scumpi! sa fie plini de sanatate, noroc si inconjurati de muuuuulta dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ana, la noi au evaluat 3.500 si puiul a avut la nastere 3.620 kg.
Sunt aparate si aparate.
Rabdare si..nastere usoara!! tinem pumnii si ne gandim la tine! veniti anul acesta sau anul ce vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Azi am avut o zi plina. I-am spus moasei ca bebelina nu se mai misca asa de puternic si mult si cum cind mi-a facut CTG bebelina a fost f lenesa, m-a trimis la una din doctoritele din Cabinet pt ca doctorul meu e in concediu. Iar doctorita m-a trimis la spital ca sa ma ia si aia in observatie.

Ana, ca sa te linistesti si doctorita si spitalul mi-au masurat fata si una mi-a zis 3250 g iar cealalata 3500 .

Sunt f obosita cu atita agitatie si plimbat de colo-colo. Ca de obicei la col nu s-a uitat nimeni. M-am linistit doar ca deocamdata nu are circulara, deci miscarea mai redusa nu e din motivul asta, apa am inca suficienta, nici asta nu e motiv. Acu ma cheama la spital la fiecare 2 zile sa imi masoare bataile inimii.

Mergi la inceput