Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Geani, nu imi fac griji si nici nu fac un scop din cantarit. Ea oricum mananca atat cat vrea, atunci cand vrea, pampersi uzi avem mereu, deci nu-mi fac griji. Doar ca mi s-a parut foarte mult si eram curioasa si de alti bebei. La cura de slabire n-am de gand s-o pun prea curand :))))

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Cellena, nu mai tin minte exact, dar parca eram intre 60 si 90 ml. Noi stiam exact pt ca manca mai mult lp decat de la mine, dar tu nu poti sti exact (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Am pus pozici cu micul meu print . Numele albumului 27 decembrie; Nu inteleg de ce nu am putut posta in albumul deja existent. Printul meu frumos infloreste zi de zi.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragele mele dragi,

sper ca ati petrecut sarbatori superbe alaturi de minunile vostre si de ceilalti membri ai familiei! Inca o data La multi ani cu sanatate-ca asta e tot ce ne trebuie, restul vin ele..

azi am facut si noi 6 saptamani, asa ca am cautat o bucatica de timp si am pus si eu cateva poze pe Picassa, ce mi-a cazut sub mana mai repede, ca acus-acus se scoala puiul.Suntem in plin puseu de crestere, deci suntem agitat, plus ca nu scapam deloc de nesuferitii de colici, care se joaca cu el 3 ore juma-4..,mor!Sper sa nu ne tina multe luni...
La cantareala saptamanala, luni, avea 4.950 kg, deci mergem inainte!

Suntem innebuniti dupa el,mirosul lui, gesturile lui, curiozitatea lui, ochisorii lui albastri, felul in care zambeste in somn, cu gura pana la urechi...dupa tot!

Dragelor, de multe ori va citesc cu el in brate, ca nu prea mai doarme..Insa nu pot sa si scriu cu el in brate, ca e greu, rar gasesc portite..Sunt insa tot timpul alaturi de voi si citesc tot si de multe ori va raspund in gand:)
Si imi sunteti tare dragi, stiti asta, da?
Va pup si va imbratisez!

aveti niste poze de minuni mi-nu-na-te pe Picassa!!

Menaaaaaaaaaaaacreste delfinasul vostru!

O zi linistita, iubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Celena si a mea mananca mult, goleste un san de multe ori. Eu stiu de data trecuta, de cand ma storceam ca aveam cam 100 ml in san.

De papat papa bine, dar a inceput sa o doara burtica. Oare n-o fi prea devreme pentru colici...ai vostri cand au inceput?

A facut si a mea conjunctivita aia urata, la ambii ochi. Stangul a fost f afectat, nu il putea deschide deloc si daca incerca ii iesea secretie galbuiue afara. M-am apucat de citit pe net si m-am speriat (Bubu acum inteleg de ce ai slabit 3kg). I-am pus lapte de la san si mai tare s-a agravat, am crezut ca o iau razna, am mai citit peste tot ca nu se recomanda laptele de san in ochisori, ea era toata umflata si plina de secretii...pana la urma mi-am zis ca ce a functionat o data trebuie sa functioneze si a doua oara, asa ca am insistat cu laptele de san, la fiecare supt i-am pus din belsug. Va vine sa credeti ca o doua zi dimineata nu a mai avut nimic?

Mergi la inceput

Nu apuc sa scriu decat pe bucatele..

Si Sofia se ineaca la san. Cu storsul inainte nu merge ca ar trebui sa storc mai bine de jumatate din san si tot se mai ineaca. Pana acum cel mai bine pare sa fie daca o pun langa mine pe perna cand o alptez, nu o mai tin in brate, si ingan un cantecel de linistire in timpul asta. Cred ca mai mult pe mine ma linistesc dar important e ca functioneaza cat de cat.
Mi-e tare mila de ea, si-a dezvoltat tot felul de strategii, daca trage lapte unde nu trebuie nu se opreste din supt, isi tine respiratia, mai aduna o gura, apoi inghite si abia apoi respira, apoi are momente cand expira puternic aerul sa impinga afara laptele care a mai luat-o razna. Mi se pare tare stresant pentru un bebe asa de mic. Fetele cu experienta in alaptat, pana cand se ineaca asa bebeii la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Ary, ai incercat sa stai culcata si sa o tii pe burtica pe tine cand suge? Am citit intr-o carte ca asta e cea mai indicata pozitie pentru mamicile cu jet puternic si bebei lacomi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cellena

Ary, ai incercat sa stai culcata si sa o tii pe burtica pe tine cand suge? Am citit intr-o carte ca asta e cea mai indicata pozitie pentru mamicile cu jet puternic si bebei lacomi

Multumesc Cellena

Acum am incercat-o, ne-am cam chinuit ca e cam greu pt un nou nascut care nu tine capul, ma cam doare sfarcul, dar macar nu s-a mai inecat. Acum caut imagini/video ceva, poate gasesc un mod de a sta confortabil pt amandoi ca s-a cam chinuit mititica, e epuizata, a adormit rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Buna fetelor. nu am mai intrat deloc, de citit pe sarite din pacate, efectiv toata ziua mi-o petrec in dormitor cu fata, intre alaptat, schimbat, leganat,plimbat si mutat din brate in scoica si din scoica in leagan apoi iar brate si incercat patut, deci de vreo 3 zile nu mai poate sa doarma profund decat maxim de 2 ori pe zi, in rest iepureste si leganata la greu. o chinuie burtica rau, se screme, ar suge si se enerveaza pt ca o doare burta. luam in continuare Sab simplex si Bigaia, altceva nu am incercat...offf suntem zombie
in rest a luat si ea in greutate, avem acum aproape 4300 g, e vioaie, rade la mine cand ii vorbesc, ne uramreste f bine cu privirea, se tot uita prin camera la tot ce e pe acolo.
nu avem ce sa facem decat sa asteptam sa mai creasca. insa suntem fericiti, o adoram pur si simplu.

raspund si eu din putinul pe care am apucat sa-l citesc.
Mena ma bucur nespus ca delfinasul a luat in greutate. bravo!
Felicitari Tnicoleta si nasteri usoare fetelor care au mai ramas.

Angelique parca tu ai intrebat cu ce apa facem baie la bebei. eu personal am spalat-o de la inceput cu apa calda de la robinet, acum nu stiu daca am facut bine sau nu cert e ca nu avem nicio problema.

Bubu deci nici la voi nu au trecut inca durerile de burtica? offf greu pt bebei saracii
Ary ce descrii tu cu inecatul este exact cum am patit noi la inceput la fiecare masa de mai multe ori si acum ce e drept mai rar dar inca,de vreo 2-3 ori maxim pe zi. eu cand vad ca se opreste si isi tine respiratie deja o demufez de la san sau biberon si o ridic sau o tin pe o parte in brate cu capul mai ridicat si o bat incet pe spate pana incepe sa respire din nou. de la ce varsta nu se mai ineaca nu pot sa iti spun, si daca acum e cu lapte mai tarziu va fi cu mancarica , deci fruntea sus si nervi tari.

Ma apuc si eu acum sa ma mai uit la pozicile cu bebeii, daca nu apuc sa mai intru desi eu sper, va urez de pe acum SARBATORI FERICITE in continuare si numai bine.
aaaa si pt astazi LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele SF.Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Adorabili toti bebeii! multi pupici

Mena ne-ati furat paturica verde . avem si noi de la Ikea.

Mergi la inceput