Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor Craciun fericit fetelor!!!! 37+ cu printesa Ema |
Craciun fericit!
Yuppy! Am implinit 32s, Doamne ajuta sa o mai ducem cu bine macar 2-3saptamani!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
mena1906 spune:
"In noaptea sfanta de Craciun s-a nascut minunea noastra Matias Rafael, la ora 02:15, cu 2625 grame si 47 cm. Ii multumim Lui Dumnezeu pt cel mai frumos dar! Semneaza, cel mai fericit tatic din lume.''
Bun venit bebe Matias de mami Ayla! Recuperare rapida mami. Ai primit cel mai frumos dar de la Dzeu, recompensa pt tot prin ce ai trecut. Matias Rafael este un pui de om cu adevarat special si nu putea veni decat in cea mai deosebita noapte din an.
Mami de baietel perfect- Gabriel
denisamada spune:
Bine ai venit pe lume bebe Matias!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
Katy82 spune:
Bine ai venit bebe Matias! Felicitari parintilor
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
lauraf89 spune:
Craciun fericit si implinit sa avtoi alaturi de cei dragi!
Bin ai veni bebe Matias rafael, sa cresti mare si sanatos si sa iti bucui parintii!
Fetelr sa aveti pate de sarbatori de vis!
37+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
mena1906 spune:
Am fost la medic! Sunt maxim de fericita!!! L-am nascut pe Gabriel cu 2200 grame, joi la externare avea 2040 grame. Azi avea 2200 din nou!!!!!!!!!!!!! Printul meu creste ca in povesti! Ne-a dat si un supliment care se pune in laptele meu si care il ajuta sa creasca repejor. Fac orice numai sa ajungem la o greutate normala. Asta e multumirea pe care o asteptam pentru orele petrecute mufata. Daca el creste nu mai conteaza altceva.
Mami de baietel perfect- Gabriel
ianfeb2013 spune:
Bun venit pe lume bebe Matias! Sa fii sanatos, norocos si fericit alaturi de cei dragi!!
(Bubble)
Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user
ianfeb2013 spune:
Lucky.she, ai datele trecut pe prima pagina, multumim de PM!
Girls, Craciun fericit!!!!Sa avem parte de bebelusi sanatosi si mancaciosi!!
(Bubble)
Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user
anca.b spune:
Bine ai venit bb Matias!
felicitari mami, refacere rapida!
Anca, Stefan (13.01.2008) si 38+ cu
Povestea Nasterii