Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 4
Carmen_K spune:
Va invidiez pentru magazinele cu produse romanesti, eu aici nu am gasit inca. Intr-adevar la magazinele turcesti gasesc chestii asemanatoare dar nu ce au la bunicuta spre exemplu
Eu incep sa ma simt din ce in ce mai incomfortabil si sa dorm din ce in ce mai rau noaptea, maxim 3-4 ore pe noapte. Dar mai sunt cateva saptamani si orice merita pentru minunea din burtica.
Va pup, noapte buna.
lucky.she spune:
Bubblegum, eu voi naste la Europe St- Michel, chiar am doctorita romanca foarte de treaba (s-a nimerit sa dau de ea, n-am cautat special)
Carmen_K- da, e buna Bunicuta nu zic nu, dar mai des tot la turci ma duc, sa fiu sincera, Bunicuta e cam departe pt mine si nu simt fff des nevoia de produse "pur" romanesti. Nasol cu somnul, incearca poate reusesti in timpul zilei sa recuperezi, eu apreciez mult somnul "furat" si chinuit- in canapea de exemplu. In ultimele nopti eu am dormit chiar binisor- ma mir si eu.
mami-bear 35+
greyeras spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!!!!
Eu sunt treaza de pe la 4, nu a fost chip sa mai adorm, ma simt foarte obosita si totusi nu pot dormi.
Foarte frumoasa povestea nasterii, de fiecare data cand citesc astfel de experiente ma emotionez. Iti doresc sa va bucurati de puiul mic.
Eu ieri m-am cam enervat si suparat sper sa nu afecteze pe bebe, sunt un pachet de nervi, sper sa treaca repede si etapa asta.
Cat despre cozonaci, am facut ieri, dar fiind a doua oara cand fac nu au iesit chiar straluciti, macar imi fac pofta.
Spor la pregatiri azi si Sarbatori minunate!!!!!
Mamica de Ana–Adelina si 32 sapt
ralu_15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_K Va invidiez pentru magazinele cu produse romanesti, eu aici nu am gasit inca. Intr-adevar la magazinele turcesti gasesc chestii asemanatoare dar nu ce au la bunicuta spre exemplu Eu incep sa ma simt din ce in ce mai incomfortabil si sa dorm din ce in ce mai rau noaptea, maxim 3-4 ore pe noapte. Dar mai sunt cateva saptamani si orice merita pentru minunea din burtica. Va pup, noapte buna. |
buna de dimineata!
Carmen, am auzit de un magazin romanesc - nu am fost, deci n u stiu sa-ti spun cum e. Citat din mesajul unei prietene:
in Zundert, dupa Breda, cam departe.
Basic stuff, condimente, salam, braza, zacusca, si evident pufuleti, e deschis in fiecare zi pana la 8, e plin de romani
in rest, magazine turcesti intr-adevar, poloneze (stiu ca sunt multe in Haga, de la o prietena care sta acolo), bulgaresti - am unul langa mine.
eu inca adormita, ma duc sa-mi termin cafeaua :D
Ralu 36+ cu
Mys spune:
neata si de la noi
Cum stati cu pregatirile? de spital, de sarbatori ?
Eu am facut 36 de sapt. si tocmai realizam ca, desi am ceva contractii zilnice, inca nu m-am sinchisit sa-mi fac bagajul de maternitate in event. in care nasc mai devreme de "programare"
Cat despre mancaruri and stuff pt x-mas - am de pe la mama una-alta, mai fac o friptura, o prajitura si gata, cozonac am cumparat desi nu se compara cu cel facut in casa dar nu e sfarsitul lumii (a trecut)
Spor la treburi fete si Sarbatori fericite, cu multa liniste si bucurii !
lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Carmen_K spune:
Fete dragi, am intrat sa va urez Craciun Fericit si sper ca indiferent pe unde sunteti sa va bucurati de aceste zile cu cei dragi. Oricim faptul ca avem bebeii in burtica (sau doar ce au iesit) face din acest Craciun un eveniment complet diferit de toate cele de pana acum. Pentru mine Craciunul e o sarbatoare minunata, fie ca sunt in RO fie ca sunt in NlL .
Azi noapte am reusit sa dorm char bine, aproape 9 ore in 3 paturi deferite.
Ma puc sa fac un cozonac in masina de paine si apoi sa impachetez cadouri. Azi vin socrii la noi dar mare lucru nu trebuie sa pregatesc pentru ca aduce soacra mea tot .
desert_rose spune:
Craciun fericit, fetelor!
Maine, in prima zi de Craciun, facem si noi 35 de saptamani
Katy82 spune:
Sarbatori fericite tuturor Am terminat de bucatarit. Cu siguranta este cel mai frumos Craciun, mai ales ca Mosul mi-a adus bebelusul din burtica. E primul an in care nu mergem la parinti, dar preferam sa fie bebe bine.
O
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png