Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Aseara am intrerupt brusc, ca mi s-a trezit puiul si am dat Send rapid. #61514;
So, sa continui …
Mi-am pupat puiul si simteam ca sunt in extaz. A plecat cu el, au ramas medicii sa ma coase. PE la jumatatea interventiei imi dau seama ca tati e f posibil sa nu stie inca daca s-a nascut puiul sau nu! Intreb: Pe tati l-a anuntat cineva?! La care medicul meu a spus: Termin aici putin si apoi o las pe dna. dr. sa continue si merg la sot sa il anunt. In 2 minute a iesit din sala.
Tati mi-a povestit ca a intrat medicul in rezerva la el, i-a zis ca s-a nascut bebe si ca e foarte frumos, si l-a luat jos la neonatologie sa il cunoasca. S-a topit de dragul lui.. l-au luat emotiile. A ramas acolo pana a fost anuntat ca m-au dus la TI si sa vina sa ma vada… a ajuns el in salon si mi-a zis rapid ca bebe are scor APGAR 10 , greutate 3070g, 51cm. Eram uimita, el nu retine numere deloc, are o mare problema!! Insa a stiut sa-mi spuna tot despre fi-su! in 5 minute intrau pe usa bebelusul. Eram in extaz! Frumos, cuminte, dulce din cale afara! Mai frumos decat mi-l aminteam din timpul operatiei…
Mi l-au montat la san, si eram f fericita. A prins din prima, se vedea bucuria pe fata lui cand sugea, stia exact ce are de facut! Nu-mi venea sa cred ce instincte are un nou-nascut. Mi se parea atat de mic, nu mai vazusem bebelusi mici niciodata… adica cel mai mic bb pe care l-am atins avea 1 luna, si deja vreo 4 kg. #61514;
Apoi a plecat si tati si bebe… am ramas singura si am incercat sa adorm, evident ca nu prea am reusit… erau si durerile prezente, dar si nelinistea, emotiile, intrebarile: Oare tati la ce se gandeste acum? Oare bebe ce face? Plange? Daca i-o fi foame? Si tot asa… #61514;
La ora 8 insa m-au dus in rezerva. Ma astepta tati, mort de oboseala pentru ca nici el nu a reusit deloc sa se odihneasca, normal! La 9 ne-a adus puiul si l-au lasat la noi… am stat numai cu el in brate, montat la san. Aveam colostru, dar nu cred ca era destul incat sa ii fie lui de ajuns…asa ca mai scancea, probabil de fomica, dar mufam la tzatza si gata… A dormit multisor, era atat de cuminte… tati il plimba in brate, il mangaia cand dormea… ni s-a parut superb!
Eu aveam dureri mari, cateterul era nefunctional asa ca nu prea primeam calmante, simteam cum ma despic in bucatele mici mici mici cand mergeam la pipi … dar au trecut. Seara am reusit sa fac un hol intreg dintr-o parte in alta… ma miscam usor, cu dureri dar era ok. #61514; Peste noapte l-am lasat pe bb la neonatologie, cu semnatura, sa i se dea supliment, lapticul meu nu venise si mi-era mila de el. A 2a zi am continuat cu mufarea la san si cu bautul de ceai de lactatie, in speranta ca poate poate… la un moment dat plangea foarte rau si mi-am dat seama ca de foame. I s-a dat un supliment de LP si si-a revenit. Era fresh, dragul de el… <3
Seara tarziu, pe la 10-11 mi-a venit lapticul, dar totusi eram epuizati, si eu si tati, asa ca am dat pe bebe la neonato. Dimineata pe la 5 nu mai puteam dormi asa ca l-am luat inapoi si l-am mufat la san. A dat de gustul lapticului si vreau sa zic ca de pe la 5:30 pana la 8 mi-a nenorocit sanii, daca il demufam putin, incepea si urla. Ma dureau sanii, ma durea spatele, voiam sa fac pipi, eram extenuata, el voia numai san san san. Si dormea la san, dar totusi sugea. Mi s-a zis ca are un icter, in limite normale, dar sa il lasam la lampitza putin ca sa ii mai treaca somnolenta. A fost frumos in maternitate, nu mi se parea greu deloc… ca daca nu ma descurcam, apasam pe un buton si cineva imi spunea ce sa fac. Dar incepea sa-mi fie din ce in ce mai teama de momentul cand trebuia sa ajung acasa… Ce ma fac eu cu el ?! In fine.. au trecut si zilele din maternitate, sambata, 15.12 am fost externati. Am ajuns acasa si am inceput acomodarea.
Nu am ce sa-i reprosez puiului, a fost cuminte din prima clipa… papa, doarmea, plange doar la schimbat de pampers, si e marait la baitza, dar nu mereu… ne-am descurcat. #61514;
Am fost singuri din prima clipa, nu am avut pe nimeni care sa ne dea sfaturi prostesti, pe nimeni care sa ne enerveze, care sa intervina in rutina noastra, asa ca singurei ne-am descurcat cu bebe. LA cateva zile am chemat si bunicii, abia dupa ce ne-am obisnuit noi cu bebe si programul lui.

Nu stiu, cred ca mai sunt povestioare mici de spus, insa acum iar mi s-a trezit iubirea mica si trebuie sa tin companie! :*

Va multumesc pentru citire! Fetele de pe FB ma cunosc, stiu ca-mi place lalaiala, bag raporturi de 5000 cuvinte, deja unele nici nu mai citesc integral #61514;), fac rezumat printre randuri… Dar cine are timp, chef si curiozitate, e poftit la cetit!
V-am pupat, brb cu detalii daca imi mai vine ceva in minte. #61514;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Elena multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Emotionant. Sa-ti creasca bebe mare si sanatos.

30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Elena - chiar dk scrii mult, asta e o povestire pe care o pot citi cap -coada si de mai multe ori :) Pupam pe Edward si asteptam si alte povestiri

Nu stiu daca am apucat sa scriu ca joi am fost la gineco si m-a programat cu cezariana pe 15 ianuarie!! Eu am inceput sa am contractii dureroase seara de seara, parca am program, uneori si ziua, iau nospa si magneziu, ma mai linistesc... Sunt tare curioasa daca ajung pana la termen

In rest, am facut azi bradul, mai avem de montat patutul pt bebe Amelia si asteptam cu emotii si groaza ziua cea mare

lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Carmen_k , multumim de pm, ti-am adaugat datele, bun venit, sarcina usoara in continuare!

Elenaaa, ce mumos ai povestit nasterea lui Edward!!Pupam bebelusul frumoos frumoos frumoos!

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Da, Ralu_15, si eu sunt interesata de cremele acelea, asteptam sa ne spui dc ajuta.

Azi n-am avut chef de absolut nimic, sunt un pic trista caci nu simt deloc atmosfera Craciunului in aceasta tara, nu-i ca acasa... vorba aia. Maine ma duc sa bat orasului poate gasesc cozonaci si alte bunatati la magazinul romanesc, macar de atat sa ne bucuram. Pe barbati-miu il trimit la turci dupa varza murata, in afara de sarmale nu cred ca prestez nimic, salata de beuf poate pt Revelion desi cu mainile astea nu stiu cum am sa toc toate alea.

Visez la Craciunul urmator, sa mergem in Ro sa o plimbam pe Eva cu sania :) si sa simtim si noi Craciunul.

mami-bear 35+

Noi am gasit solutia cea mai buna pentru Craciunul in Be, vacantele in afara tzarii. In 10 ani de Be am facut doar un Craciun aici si mi-a ajuns..Craciunul asta e al doilea dar acum e alta chestiunea, stam si asteptam barza nu Mosul!;)
P.S Cozonaci gasesti in Carrefour

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Elena- multumim de poveste, sa stii ca citim cu interes tot ce scrii. Sa iti traiasca puiutul sa se faca mare si voinic.

Fetelor, eu am alta stare de spirit azi caci am gasit cozonaci :D si alte bunatati romanesti (gogoneleeee, slaninutza etc). A meritat drumul pe vant si ploaie pana acolo.

mami-bear 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Citat:

Da, Ralu_15, si eu sunt interesata de cremele acelea, asteptam sa ne spui dc ajuta.

Azi n-am avut chef de absolut nimic, sunt un pic trista caci nu simt deloc atmosfera Craciunului in aceasta tara, nu-i ca acasa... vorba aia. Maine ma duc sa bat orasului poate gasesc cozonaci si alte bunatati la magazinul romanesc, macar de atat sa ne bucuram. Pe barbati-miu il trimit la turci dupa varza murata, in afara de sarmale nu cred ca prestez nimic, salata de beuf poate pt Revelion desi cu mainile astea nu stiu cum am sa toc toate alea.

Visez la Craciunul urmator, sa mergem in Ro sa o plimbam pe Eva cu sania :) si sa simtim si noi Craciunul.

mami-bear 35+

Noi am gasit solutia cea mai buna pentru Craciunul in Be, vacantele in afara tzarii. In 10 ani de Be am facut doar un Craciun aici si mi-a ajuns..Craciunul asta e al doilea dar acum e alta chestiunea, stam si asteptam barza nu Mosul!;)

35+ cu

Intr-adevar, e chinuiala inutila sa faci Craciunul aici, ca bine ai zici, anul asta asteptam barza, nu mosul :)). N-am vazut in Carrefour decat panetonne si nu-s fan, am batut drumul pana la Bunicuta...

Tu la ce spital nasti?

mami-bear 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Elena, foarte frumoasa povestea, multumim ca ai impartasit-o, nici eu nu va citesc pe FB.

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bulgarasii

bebe Alexandru 29+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Facut si noi bradul, pregatit ceva de mancare dar mare lucru nu cred ca reusesc anul asta de sarbatori, am avut intentie dimineata sa ma mai apuc de ceva dar m-am retras la loc in pat, pur si simplu simt ca imi pica burtica, ca trebuie sa o tin cu mana.

bebe Alexandru 29+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Citat:

mami-bear 35+

35+ cu

Intr-adevar, e chinuiala inutila sa faci Craciunul aici, ca bine ai zici, anul asta asteptam barza, nu mosul :)). N-am vazut in Carrefour decat panetonne si nu-s fan, am batut drumul pana la Bunicuta...

Tu la ce spital nasti?

mami-bear 35+

Nu ,nu panetonne, la Carrefour la basilix au o sectie cu produse turcisme, bulgaraseti, marocane etc (prod.halal). Acolo am gasit cozonac 'normal' cu nuca sau rahat:)Dar daca ai ajuns pana la bunicuta si mai bine!
De nascut nasc la spitalul universitar (in jette). Tu?

35+ cu

Mergi la inceput