Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
scurt raport de la noi, am vb cu medicul in dimineata asta, maine m-a chemat la control. voi avea exact 39 de saptamani si daca am colul sters raman in spital pentru nastere. daca nu, mai vedem. poate ajungem in 2013. :)
Anca, Stefan (13.01.2008) si 38+ cu
Povestea Nasterii
greyeras spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Am fost la medic! Sunt maxim de fericita!!! L-am nascut pe Gabriel cu 2200 grame, joi la externare avea 2040 grame. Azi avea 2200 din nou!!!!!!!!!!!!! Printul meu creste ca in povesti! Ne-a dat si un supliment care se pune in laptele meu si care il ajuta sa creasca repejor. Fac orice numai sa ajungem la o greutate normala. Asta e multumirea pe care o asteptam pentru orele petrecute mufata. Daca el creste nu mai conteaza altceva. Mami de baietel perfect- Gabriel |
Ce vesti bune! Sa cresteti mari!
Mamica de Ana–Adelina si 32 sapt
greyeras spune:
citat din mesajul lui mena1906 "In noaptea sfanta de Craciun s-a nascut minunea noastra Matias Rafael, la ora 02:15, cu 2625 grame si 47 cm. Ii multumim Lui Dumnezeu pt cel mai frumos dar! Semneaza, cel mai fericit tatic din lume.'' |
Bine ai venit!!!!!
mena1906 spune:
Tobele pt DESERT_ROSE : Fetelor, am si eu vesti... :) La 12 noaptea mi s-a rupt apa, la 2.25 s-a nascut bebe Arminel. 2.200, 47cm. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine deocamdata.Rugati-va si pt mine si pt Armin Andrei, sa fim bine:)
Bb avea 35 sapt. Sa ne rugam sa se recupereze rapid si mami si bebe.
Mami de baietel perfect- Gabriel
greyeras spune:
Fetelor Sarbatori linistite va doresc in continuare!
Noi ieri am fost pe la nasi, aseara m-am cam resimtit, azi o las mai moale cu mancarea asta, plus ca bebe ma apasa pe ficat si am niste dureri...
greyeras spune:
citat din mesajul lui anca.b scurt raport de la noi, am vb cu medicul in dimineata asta, maine m-a chemat la control. voi avea exact 39 de saptamani si daca am colul sters raman in spital pentru nastere. daca nu, mai vedem. poate ajungem in 2013. :) |
Tinem pumnii
greyeras spune:
citat din mesajul lui mena1906 Tobele pt DESERT_ROSE : Fetelor, am si eu vesti... :) La 12 noaptea mi s-a rupt apa, la 2.25 s-a nascut bebe Arminel. 2.200, 47cm. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine deocamdata.Rugati-va si pt mine si pt Armin Andrei, sa fim bine:) Bb avea 35 sapt. Sa ne rugam sa se recupereze rapid si mami si bebe. |
WOOOW ce vesti!!!! La asta nu ma asteptam. Mami recuperare rapida si bebe bine ai venit sa fi sanatos si cuminte!!!!
greyeras spune:
Ce faceti fetelor? Nu vreti sa va asteptati cumintele randul? Ma rog pentru toti bebelusii sa fie bine! Abia astept sa citesc detalii despre nasteri.
mena1906 spune:
Si acum scoatem motatele pentru maine pentru Diancic si pt Lore.
Nu nasc sigur maine dar le tinem pumnii, daca asa va fi luata decizia.
mena1906 spune:
citat din mesajul lui greyeras Ce faceti fetelor? Nu vreti sa va asteptati cumintele randul? Ma rog pentru toti bebelusii sa fie bine! Abia astept sa citesc detalii despre nasteri. Mamica de Ana–Adelina si 32 sapt |
Se inghesuiesc bulgarasii nostri sa iasa acum de sarbatori. Am zis eu ca aici o sa se nasca in masa. Nastem in grup