Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 7
Katy82 spune:
Anca tinem pumnii pentru maine. Poate vrea bebelina sa vina la zi mare, de Sf. Stefan.
Desert rose uau, ce veste. Felicitari mamicoBine ai venit bebe Armin, sanatate maxima si recuperate rapida mamicii.
Mena felicitari pentru vestile bune. Sa creasca mare si voinic bebe.
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
lucky.she spune:
Bine ai venit Matias Rafael si Armin Andrei!!!! Sa fiti mancaciosi si cuminti. Felicitari mamicilor!
Anca.b- iti tinem pumnii.]
Mena- ne bucuram pt progres.
Ce de bebei au inceput sa vina, parca ca iau emotiile cand vand ca niciunul nu asteapta termenul. Am impresia ca pitica mea a inceput sa se pregateasca caci parca incepe sa coboare burtica si s-a bombat mai mult pe dreapta, ceea ce mi se pare cam ciudat, sper sa nu ajunga intr-o pozitie aiurea.
mami-bear 36+
adrianaady spune:
Ce de vesti ! Desert rose felicitari mamico ! Bebe Armin sa creasca mare si puternic, sa va bucure viata mereu
Anca te asteptam maine cu vesti bune
Greyeras stai azi mai linistita si sigur te vei simti mai bine
Mena felicitari pt vestile bune despre luptatorul Gabriel Sa o tineti tot asa
Si noi mergem maine la dr, sper sa ne mai zica ca avem sanse sa mai rezistam inca 2-3 sapt, acum avem 33 si 4 zile
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Tobele pt DESERT_ROSE : Fetelor, am si eu vesti... :) La 12 noaptea mi s-a rupt apa, la 2.25 s-a nascut bebe Arminel. 2.200, 47cm. Acum sunt la terapie intensiva, ma simt bine deocamdata.Rugati-va si pt mine si pt Armin Andrei, sa fim bine:) Bb avea 35 sapt. Sa ne rugam sa se recupereze rapid si mami si bebe. Mami de baietel perfect- Gabriel |
Felicitari Desert-Rose !!!! Sa fiti sanatosi si bebe sa creasca repede si sa se faca voinic!
(Heeee, parca tie ti-am zis ai grija ce itit doresti, ca nu se stie??? Si iar mi-ati luat-o inainte? Valeeeeeeuuuuuuuuu......)
Mys spune:
Felicitari Ayla si Desert, bebei sanatosi va doresc si recuperare grabnica!!
Pentru Lorena si Diancic si Anca :
Nastere usoara si fara complicatii !!!
Craciun fericit tuturor!
lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Katy82 spune:
Diancic, Lore,Anca tinem pumnii. Nastere usoara si bebei sanatosi.
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
ioana_55 spune:
Wow fetele, ce de bebei si mamici pe aici!
Felicitari Ayla si Desert, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi
Scoatem motatele si pt. Lorena, Diancic si Anca
Mena, felicitari pt vestile bune
bebe Alexandru 29+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
mena1906 spune:
Aschiutza, pe aici, bulgarasii se dau pe derdelus. Si se pare ca e mare graba la ei. Putin sunt cumintei sa stea pana la 40 de sapt. Nerabdatori nevoie mare. Eh, sa fie sanatosi. Asta e tot ce conteaza.
Mami de baietel perfect- Gabriel
aschiutza spune:
Apoi se vede ca voi aveti zapada si bulgarasii vor la joaca. La noi a plouat azi cu bulbuci, asa ca nici macar un pui pe jumatate neamt nu are chef de iesit afara din burtica. Oricum vorbisem cu ea sa nu iasa pe 24-25-26, fetita cuminte m-a ascultat. De miine are voie .