Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Carmen333,

Duduta190578, felicitari pe baietel! Sa fiti sanatosi!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Duduta, felicitari pt baietel! Cred ca avem o odisee bleo, dar imediat isi iau fetele revansa.
Raluca, poti sa-ti pui ser fiziologic in ochi.

Eu nu am reusit sa stau o clipa pana acum. Aseara am fost la un motz si de la atata alergat dupa copii m-a durut toata noaptea spatele, plus ca am baut si o cafea destul de tarziu si nu reuseam sa adorm. Azi am facut dulciurile si niste cumparaturi, iar acum ma duc sa tai muraturi pt salate.

spor la treaba!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata la Mos Ajun !
Ne dati ori nu ne dati ?
Am venit si eu pe fuga ,sa va colind ,sa fiu prima .Sa va mearga bine anul care vine !
Sa aveti o zi buna !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata tuturor,primiti cu colinda?
Sa aveti o zi buna,cu spor si in seara asta Mosul sa va aduca in sac tot ce va doriti!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna dimineata mari si mici! Primim cu colindul si cantam si noi colinde! E super atmosfera. Covrigeii deliciosi va asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata la amiaza, primim cu colinda, cozonacii sunt la dospit frumosi, umflati, tocmai buni pentru Mosu. Sa va aduca Mosul tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Craciun fericit tuturor! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii si familiile voastre!
Eu am facut ciorba de perisoare pt sot, ciorba de sfecla pentru mine si bebe si niste sarmalute in foi de vita de vie.O sa mai fac maine-poimaine o friptura si la revedere!
Tot ma pregateam sa va intreb cum stati cu nervii? Mie imi sare destul de rapid mustarul si nu sunt prea sociabila. .
Azi de exemplu am crezut ca imi omor socrii. Socrul se uita la mine si zice :"te-ai ingrasat!" Zic:"Da? Asa se spune unei femei gravide?", dupa care a incercat sa se scoata dar a dat-o-n bara mai rau ca "nu, ma refeream la fata".
Dupa care apare si desteapta de soacra-mea sa imi spuna ca a cautat sa imi cumpere bluza cu burta si nu a gasit, si am trantit-o si pe ea si i-am zis sa o lase balta. Imi vine sa urlu!!!!
Am pus in total 5 kg, din care 2.5 in ultima luna, si mi se pare tare incomod. Am mai observat ca mai ales dimineata am degetele si fata mai umflate.
La noi obiceiul in ajun era sa mergem la bunica sotului la sarmale cu tot familionul lui, si l-am anuntat ca daca casca vreunul gura ca m-am ingrasat am plecat acasa. Dar spre uimirea mea nu are chef nici el anul asta sa mearga, asa ca poate stam acasa.
Oricum, merg sa fac o baitza si sa ma coafez putin cu peria.
Am tot uitat sa scriu ca il simt si eu pe bebe de cand a implinit 17 saptamani, e asemanator cu ce ati descris voi.

Va pup dragele si ne mai "vedem" zilele astea!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Primim cu colindul si va asteptam la masa. Am terminat salatele, iar friptura e la cuptor. Trebuie sa mai fac un dus si sa pregatesc masa pt ca la 5 avem musafiri.

mony, si eu sunt irascibila mai mult decat inainte. Dar tu chiar ai motiv

Am pus 2 poze noi si urmeaza altele din seara asta ca doar vine Mosu'

Spor la treaba! Sa nu uitati sa faceti pauze dese, sa nu va obositi.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Craciun fericit tuturor si sa va aduca Mosul tot ce va doriti !

Mami de Bianca 07.05.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Bifez ciorba de perisoare, sarmalele sunt pe foc, prajitura cu lamaie delicioasa, cozonac am de cumparat, fac si eu mai incolo, erau prea multe azi.
Dragul meu consort ma ajuta de ma apuca disperarile, apropo de iritare, eu nu am terminat de frecat pe unde se vede si dumnealui isi face curat in dulapuri!! Asa ca sunt singura pe felie din nou, la aspirator, mop, rame de geamuri, ca restul altadata, in sfarsit.
Ieri trebuia sa faca curat pe balcon s-a dus, s-a uitat, si a decretat ca e destul de curat!!! Asa ajutor am eu

Mergi la inceput