Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna seara !
Mai ,ce fete harnicute ! Mmm ,miroase numai a bunatati pe aici pe la noi !
Astazi mi-am adus aminte ca mai trebuia sa mai cumpar 2 cadouri pentru 2 copii si am fost la magazin ,dupa care am mai umblat un pic prin oras dupa alte maruntisuri si de mancare abia acum m-am apucat.De dimineata am terminat de dat cu aspiratorul si am spalat pe jos.Macar un pic de curatenie tot trebuia sa fac.
Ma bucur ca ati terminat de pregatit ,ati fost foarte harnice !
Pe mine astazi m-a plesnit asa o pofta de piftie de curcan si deabia acum pe seara am pus-o la fiert ,cred ca pana la miezul noptii fierb la ea .Dar trebuie sa-mi satisfac pofta .De cozonaci deabia acum ma apuc si cam atat pentru astazi.Mai urmeaza partea a 2 a de pregatiri in a 2 a zi de Craciun .
Anul acesta avem un Craciun mai special ,ca suntem cu burtica !
Sper ca ati fost cuminti si ascultatoare si mosul va aduce un cadou frumos !
Craciun fericit dragele mele !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna fetelor,
Pfiuuu, gata si eu cu treaba.Aproape de fapt, mai am sa dau un mop, dar astept sa termine sotul cu aspiratorul.Eu l-am pus la treaba(pe sot) pt ca sincer singura nu puteam.Nu mai pot sa stau mult in picioare ca ma resimt. Oricum,sunt multumita am facut si noi o gramada:salata beouf, sarmale, carnati, o prajitura. Maine merg la sora mea si asa ca friptura o sa ramana pt alta zi.Cozonac nu am facut, am de la mama mea.
Singura mea suparare este ca Radu a inceput sa faca febra si e cam racit...sunt un pic stresata ca e perioada sarbatorilor si nici nu stiu daca dau de dr lui, dar sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede.

Vreau sa va urez un Craciun linistit alaturi de familiile voastre si muuuulta sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dragele mele,

Sa aveti parte de un Craciun Fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate, iar Spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice!
Sper ca a venit Moshul cu ce v-ati dorit!

celor care isi serbeaza ziua numelui, Cristian, Cristiana, Cristi, Cristina!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

CRACIUN FERICIT ALATURI FE CEI DRAGI!!!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Craciun fericit! Sa va bucurati de bucuria celor mici! Sunt si eu mandra de nepotele.
La multi ani! Cristian, Cristina, ce nume frumoase!
Al meu face tumbe de pe la 8 dimineata, probabil a fost asaltat de sarmaua de azi-noapte! Cine mai rezista pana azi, ca eu nu! Iar dimineata aveam pofta de cozonac. De obicei slabeam dupa sarbatori, acum sa te tii!!
19 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Craciun Fericit fetelor!!!!

Sper ca ati fost cuminti si a venit mosul cu desaga plina. La noi a venit in 2 ture : aseara in persoana, si azi-noapte pt copiii extrem de cuminti :).

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

CRACIUN FERICIT!

Duduta felicitari pentru baietel!

Ce fac fetele? Ce fac burticile? Cum e dupa atatea bunatati?
La noi a venit mosu aseara si la cei mari si la cei mici, neasteptat de incarcat... am fost cuminti e singura concluzie care am tras-o.

Am si eu "belea" ca mi-a aparut sub ochi de cateva zile niste "treburi ciudate". Nici nu stiu cum sa caut pe google, dar sa explic. La inceput era asa pielea uscata sub forma de basici cumva, acum e si rosie si uscata si imbatranita. Se extinde si pe fata in anumite parti cand stau la caldura. Ma si ustura cand dau cu crema (la inceput mi-am dat cu anticearcan ca am crezut ca asta o fi).
Ideea e ca nu am dat cu creme inainte (cu zile bune), nu am dar cu demachiant, nu am mancat nimic diferit... n-am nici cea mai vaga idee de ce ar putea fi. Sper sa nu fie nimic grav!
Dati-va cu parerea... ce as putea face asa mai "light"?

La noi au venit parintii... mama a facut cozonaci, ea si cu sotul au facut tortulet bun-bun ca avem si noi un Cristian de sarbatorit astazi, prajitura cu bezea... yam-yam!
Aseara am mancat in familie la noi acasa cu socrii, parintii - azi am mancat la socrii... sa tot traiesti! :)

Cam asta despre noi... sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am uitat sa zic ca tot ma laudam zilele trecute ca n-am avut inca parte de contractii... ei bine am inceput sa le am, sa le sim. De cele nedureroase vorbesc bineinteles.
Voi le simtiti zilnic (cele ce ati zis ca aveti)?
Si n-am facut treaba cine stie ce zilele astea... incerc sa nu ma ingrijorez.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

CRACIUN FERICIT MAMICI!!!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Craciun fericit! Sarbatori linistite!

Mie mi-a trecut chestia cu ochiul a doua zi. Nu am mai fost la spitalul oftalmologic pentru ca nu mai aveam nimic. Cred ca m-a tras curentul.

Irina, or fi de la frig. Am inteles ca crema de galbenele se poate utiliza cam la orice.

Raluca

S 21+

Mergi la inceput